Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks And Predictions: Upcoming Lightning vs. Islanders Series

Alegeri și pronosticuri NHL: Seria viitoare Lightning vs. Islanders

 2021 NHL Stanley Cup Playoffs Cote| ||633 have been released for the viitoarea confruntare din runda a treia dintre Tampa Bay Lightning și New York Islanders.

The Islesși fanii lor emană încredere urmează lor victoria în meciul șase împotriva Bostonului Bruins. Seria a fost blocată la doi după jocul patru, iar Boston a părut să aibă mâna de sus, având în vedere totalurile de lovituri îngrozitor de dezechilibre.

Din fericire, New York a reușit să se întoarcă în Barry. Moda Trotz blocând lucrurile atunci când au contat cu adevărat. Victoria lor în jocul cinci a fost oarecum neplăcută, văzând că au fost depășiți din nou, darjocul șase a fost cu totul altă poveste. 

 

 Lightning vs  Islanders

Nu multe echipe sunt capabile să încheie o serie împotriva Bruins la TD Garden, dar Insulele au reușit să o facă. Principala diferență? Suprimarea loviturii. După ce a permis 40 sau mai multe lovituri împotriva în aproape fiecare meci din această serie, New York a reușit să țină Boston la doar 25 de lovituri.

Următorul lor adversar, Tampa Bay Lightning, a fost pe un rol serios ei înșiși. Ca și Insulele, toate liniile au contribuit. Mai important,Andrei Vasilevskiy a fost un zid de cărămidă și pare să joace cel mai bun hochei al carierei sale.

The Carolina Hurricanes a prezentat o provocare grea , iar învingerea lor de patru ori în cinci partide arată și mai mult despre nivelul de joc de elită al lui Bolts.

Dacă sunteți nou în domeniul pariurilor, asigurați-vă că consultați diversele noastre ghiduri de pariuri sportive înainte de a face orice pariuri. Acum, să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce ar trebui să fie un thriller al unei serii.

Aceste cote au fost actualizate ultima dată peVineri, 11 iunie 2021 :

EchipăBodog10BetComeOn
Tampa Bay Lightning-2901,38-300
New York Islanders2403,1240

Analiza seria Lightning vs. Islanders

Acesta seria va fi cu adevărat o ciocnire a stilurilor de joc opuse. Ambele echipe joacă o apărare bună și au încheiat sezonul regulat cu un total de goluri diferențiate similare, dar New York a făcut-o în timp ce juca hochei cu evenimente reduse.

Pentru a spune simplu, Insulele au marcat mult mai puțin decât Boltsînsă au reușit să permită și mult mai puțin. Tampa Bay se simte confortabil să joace hochei cu risc ridicat, cu recompense mari. Capacitatea lor de a suprima loviturile provine din timpul mare pe care îl petrec în zona adversarului. Când lasă ceva să scape, nu trebuie să intre în panică, deoarece știu că se pot baza pe perechi de apărare stabile și pe portar de calibru Vezina.

New York, pe de altă parte, ar prefera mult să câștigă cu un singur gol. Un scor final ideal pentru ei ar fi 1-0, ceea ce este firescun ordin mare împotriva unei formații Lightning cu patru triouri competente.

Apoi din nou ,nimeni nu se aștepta cu adevărat să închidă linia de perfecțiune a Bostonului, nici. Fanii Isles sunt în forță pentru a-și susține băieții, iar cerul este limita pentru această franciză în acest moment. Mai ales la Nassau Coliseum.

Tampa Bay a fost un favorit la Cupa Stanley de-a lungul timpului și au gestionat primele două serii cu aplomb. Această echipă este suficient de hotărâtă și rezistentă pentru a câștiga campionate consecutive. De asemenea, au câștigat și mai multă încredere din marele sezon pe care l-au avut, în ciuda faptului că au fost fără atacantul vedetă Nikita Kucherov.

Din fericire,lipsarea unui sezon de hochei nu a părut să-l facă pe Kucherov. indiferent. Capacitatea lui de a reveni nu ar trebui să surprindă pe nimeni, având în vedere că este un talent de talie mondială. La urma urmei,vorbim despre un jucător care a câștigat Hart, Art Ross și Ted Lindsay în același sezon în urmă cu doar doi ani. El va fi cu siguranță cel mai mare factor x din Tampa Bay, în afară de Vasilevskiy.

Pe cine ar trebui să pariezi ?

Așa cum a spus odată legendarul antrenor de fotbal Paul „Bear” Bryant, „Abaterea vinde bilete, apărarea câștigă campionate”.The Bolts joacă un stil de hochei echilibrat și responsabil din punct de vedere defensiv, dar Insulele au stăpânit cu adevărat arta de a opri producția ofensivă.

New York s-a chinuit să înscrie constant în ultimele două sezoane – atât la putere egală, cât și la jocul de putere.Unul dintre semnele distinctive ale succesului Insulelor în acest postsezon, însă, a fost capacitatea lor de a converti în avantajul bărbatului. New York are acum nouă goluri power-play în primele două runde, inclusiv trei într-un singur joc împotriva Bruins.

Insulenilor au găsit mai multe modalități de a înscrie în mod constant , datorită jucătorilor cum ar fi achiziționarea termenului limită de schimb Kyle Palmieri. În 12 meciuri din playoff, el a marcat șapte goluri în fruntea echipei și nu pare să încetinească în curând.

De cealaltă parte a patinoarului, Tampa Bay are cinci jucători extraordinari care contribuie la o rată de puncte pe joc. Unul dintre acești jucători este atacantul Alex Killorn, care a înregistrat de fapt o medie de puțin peste 0,6 puncte-pe-joc în 103 jocuri de playoff în carierăo dimensiune a eșantionului care este substanțială. Nu a marcat niciodată mai mult de 49 de puncte într-un singur sezon regulat, dar pare să le ridice întotdeauna în postseason.

La sfârșitul zilei, cotele favorizează Fulger și din motive întemeiate. Acestea fiind spuse, playoff-urile din acest an au prezentat o multitudine de supărări, iar acesta ar putea foarte bine să fie cel mai recent. La urma urmei, nicio echipă care a câștigat o divizie nu a trecut de runda a doua.

Ar trebui să fie o serie strânsă în orice caz, daralegeți-i pe New York Islanders pentru a câștiga seria| ||758.

Insulele New York Pentru a învinge fulgerul din Tampa Bay
+240
Bodog

Thank you for tuning into our gratuite din NHL Stanley Cup Playoffs.Nu uitați să alegeți furnizorul de pariuri sportive care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și mult noroc! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive