Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Stanley Cup Final Picks & Predictions: Lightning vs. Canadiens

Selecții finale ale Cupei Stanley NHL și amp; Predicții: Lightning vs. Canadiens

The 2021 NHL Stanley Cup Final Odds favorizează foarte mult Tampa Bay Lightning, deoarece Campionii în apărare au luat un avans de 3-0 în serie înainte de jocul patru.

Canadienii sunt un underdog

Canadienii de la Montreal prosperă în mod obișnuit în calitate de underdog, dar a câștiga patru jocuri la rând este aproape imposibil. De fapt, o singură echipă din istoria NHL a revenit vreodată pentru a câștiga Cupa Stanley după ce a fost într-un deficit de 3-0 în serie.

Tampa Bay a jucat mult mai bine în meciul trei după ce a fost puternic depășit și depășit în jocul doi. Stelele lui Bolts au jucat cu fanfașul lor obișnuit, iar Andrei Vasilevskiy a fost în general solid, în ciuda faptului că a permis câteva softuri.

O pereche de goluri timpurii din prima perioadă au dezumflat o parte din încrederea Habs-ului și au redus rapid la tăcere. Centrul Bell.Vavantajul de acasă va fi un factor mai răspândit pe măsură ce Canadiens luptă pentru a rămâne în viață în jocul patru?

Dacă sunteți nou în pariuri sau doriți să vă dezvoltați cunoștințele despre pariuri. subiect, asigurați-vă că consultați diversele noastreghiduri de pariuri sportive înainte de a face orice pariuri. Acum, să aruncăm o privire mai atentă la jocul patru.

Aceste cote au fost actualizate ultima dată pe Luni, 5 iulie 2021:

Tampa Bay Lightning (1,64 ) vs. Montreal Canadiens (2.31)

Nimeni nu se aștepta ca Canadiens să meargă foarte departe când au început playoff-urile, cu excepția poate chiar a Canadiens. După ce a căzut într-o gaură de 3-1 în seria lor din prima rundă împotriva celor de la Toronto Maple Leafs, Montreal a părut a răsturnat un fel de comutator și a început să întoarcă capetele. În special jucătorii lor mai tineriCole Caufield, Nick Suzuki și Jesperi Kotkaniemi.

Majoritatea din centrul orașului Montreal este foarte tânăr/neexperimentat și au fost jucând cu banii caseitoate playoff-urile de lungă, dar aceasta este încă o fereastră oportună pentru ca ei să fie competitivi. La urma urmei, Carey Price este la puțin peste o lună de la a 34-a aniversare, iar piese cheie de profunzime precum Corey Perry, Joel Armia și Phillip Danault vor fi UFA începând cu 28 iulie.

Ar fi putut Montreal să fi făcut ceva mai bine în jocul trei?

Habs trebuie să analizeze temeinic și să discute ce a mers prost în jocul trei pentru a avea orice speranță de a reveni în jocul patru. Totul a început cu puțin mai puțin de două minute de la începutul primei reprize, printr-o ofertă neglijentă de către Josh Anderson.

De acolo, Bolts au reușit să-i ducă pucul înapoi lui Jan Rutta, care a aruncat o mână din punct. Jon Merrill i-a luat ochii lui Price la șut, deoarece nu a reușit să învingă Brayden Point la timp, ceea ce a fost o altă greșeală care poate fi evitată.

Puțin peste un minut mai târziu, Eric Staal a înrăutățit lucrurile prin penalizare pentru întârziere a jocului. Jocul de putere letal al lui Tampa Bay a mers la treabă, iar Victor Hedman a aplaudat din punct de vedere pentru a-și asigura un avantaj de două goluri. Acest număr a fost un alt exemplu de prea mult trafic în fața Price. A reușit să obțină o parte din el, dar nu a fost suficient.

Antrenorul principal al lui Montreal, Dominique Ducharme, a optat apoi să-și folosească timeout puțin mai devreme, deoarece echipa sa avea nevoie. pentru a reseta după primele patru minute șocante. Restul perioadei a fost mult mai egală, iar golul lui Danault la jumătatea terenului a ajutat să pună jocul la îndemână.

Din păcate, a doua perioadă a reflectat-o ​​pe prima ca Lightning odată. a marcat din nou de două ori în primele patru minute. Canadienii nu au părut deosebit de ascuțiți din poartă în niciun cadru, iar incapacitatea lor de a egala tenacitatea lui Bolts este ceea ce i-a făcut în cele din urmă. Nick Suzuki a marcat târziu în secunda, dar a contat foarte puțin.

A treia perioadă a fost de departe cea mai egală, dar Fulgerul nu părea speriat sau intimidat în niciun fel. Tyler Johnson a marcat cu puțin mai puțin de cinci minute rămase în joc, ceea ce în esență a încheiat afacerea.

O zonă care a afectat foarte mult Montrealul a fost cadourile. Au întors pucul de 26 de ori, în timp ce Tampa Bay a făcut-o doar de 15 ori. Atenția la detalii arătată de Habs în jocul doi nu a fost prezentă deloc în jocul trei. Prețul nu a arătat nici pe departe la fel de clar în această serie, dar există și foarte puține lucruri pe care le-ar fi putut face diferit la mai multe goluri împotriva.

Cine va câștiga jocul patru?

Canadienii vor trebui să găsească o modalitate de a limita numărul de șanse de marcare cu risc ridicat împotriva dacă doresc dați-și orice speranță de a reveni în această serie. După cum s-a menționat anterior, Vasilevskiy a introdus câteva goluri ușoare în ultimul meciceva ce nu face foarte des. Habs-ul trebuia să profite de asta, dar a sfârșit prin a nu conta.

Poate că ceva special este pregătit pentru Montreal, deoarece echipele joacă de obicei cel mai bine cu spatele. de perete. La urma urmei, aceasta este o echipă care este grozavă să demonstreze că oamenii greșesc. Tampa Bay este cu siguranță mai priceput în ansamblu, dar jocul doi a dovedit că decalajul dintre cei doi poate fi mai strâns decât cred oamenii.

Singurul mod în care Bolts ar putea să distrugă această serie este dacă se învinge singuri| ||714, which is naturally unlikely but not impossible. The Canadiens need to take the rest of this series one game at a time, and the Lightning would be smart to do the same.

Luați Montreal Canadiens pentru a câștiga jocul patru,dar alegeți Tampa Bay Lightning pentru a câștiga seria.

Montreal Canadiens Pentru a învinge Tampa Bay Lightning în jocul patru
2,31
Sports Interaction

Tampa Bay Lightning Pentru a câștiga Cupa Stanley
1,01
Sports Interaction

Vă mulțumim că v-ați conectat la alegerile noastre gratuite ale finalei NHL Stanley Cup. Nu uitați să alegeți furnizorul de pariuri sportive care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și mult noroc! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive