Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Free NHL Bets For November 12, 2021

Pariuri NHL gratuite pentru 12 noiembrie 2021

Cum sună să începi weekendul făcând bani pariând NHL? Bine, nu? Bună, vă oferimpariuri NHL gratuite pentru 12 noiembrie 2021 pentru a face exact asta! Citiți asta pentru sfaturi gratuite de pariuri de la experți!

Cele mai bune site-uri de pariuri NHLdin România nu au publicat cote pentru jocurile de vineri începând cu această publicare data, dar încă putem „estima” cum să pariem cel mai bine pe meciurile viitoare. Jocurile jucate sunt enumerate mai jos: 

BetOnlineLinie monetarăGoal Total
Washington CapitalsTBDTBD
Jachete Columbus BlueTBDTBD
Calgary FlamesTBD TBD
Toronto Maple LeafsTBDTBD
Philadelphia FlyersTBDTBD
Uraganele CarolineiTBDTBD
Edmonton OilersTBDTBD
Bivoli SabresTBDTBD
Arizona CoyotesTBDTBD
Chicago BlackhawksTBDTBD

Moneyline: Washington Capitals at Columbus Blue Jackets

Noi cred că cei care fac cote vor lega foarte aproape linia monetară dintre Capitals-Blue Jackets. Asta pentru că ambele echipe au început fulgerător. Washington are 6-2-4, în timp ce Columb are 7-3.

Dar iată cel care face mare diferență vineri: oboseala. Pe de o parte, aveți o echipă Blue Jackets care va fi incredibil de proaspătă, jucând pe gheața de acasă. Ultima dată au jucat sâmbătă, depășind Colorado — una dintre echipele cu cele mai bune cote de câștigare aStanley Cup 2022 — cu scorul de 4-2. Prin urmare,gazdele vor fi în odihnă de șase zile înainte de a găzdui Caps.

Washingtonul nu va fi nici pe departe la fel de bine odihnit. Spre deosebire de adversarii lor, ei vor juca două jocuri suplimentare de sâmbătă. Unul dintre aceștia va fi cu o seară înainte, când se confruntă cu Red Wings pe șosea joi. Mersul spate la spate nu este niciodată ușor, mai ales când este pe drum.Cu șapcele probabil uzate, susținem în totalitate un pariu monetar pe jachetele albastre.

Jachetele albastre Columbus To beat the Washington Capitals
TBD
Sports Interaction

Împotriva răspândirii: Edmonton Oilers la Buffalo Sabres

În sfârșit, Edmonton a pierdut un meci. După o serie de patru victorii consecutive, ei au fost depășiți de Detroit cu 4-2 marți. Acest rezultat creează unpariu împotriva răspândirii între Oilers și Sabres.

Este interesant pentru că pierderea Edmonton a fost prima etapă a unei călătorii rutiere în Statele Unite. Etapa secundă este la Boston pe Sabres, înainte ca aceștia să se întoarcă în noaptea următoare împotriva lui Buffalo. Am vorbit despre oboseală deja în acest articol și o vom menționa încă o dată, deoarece are o influență enormă asupra rezultatelor.

Mulți pariori își iau deciziile pe baza talentului. Și credeți-ne,Oilers sunt echipa cea mai talentată dintre cei doi. Ei se clasează pe primul loc în întreaga ligă în ceea ce privește golurile marcate și un noua respectabil în golurile permise. Ei pot juca complet, totuși, până la sfârșitul acestei călătorii, nu vor fi aproape de 100 la sută.

Cu toate acestea, credem că o echipă din Edmonton cu 75 la sută este suficient de bună pentru a scârțâi o victorie împotriva unei echipe așa-așa Buffalo. Dar va fi aproape, ceea ce garantează un pariu răspândit pe Sabres, care ar trebui să fie +1,5.

Linie monetară: Calgary Flames la Toronto Maple Leafs

Nu ne va surprinde dacă pariul Calgary at Toronto pentru linia monetară este un toss-up. Fiecare parte din România este cu un început grozav. Leafs sunt al treilea în divizia lor cu un scor 7-5-1, în timp ce Flames sunt și mai buni. Sunt pe locul doi în Pacific cu un punctaj de 7-2-3. Sentimentul nostru este că Calgary intră ca favorit la pariuri — în ciuda jocului pe drum.

Desigur, oamenii sunt sceptici cu privire la succesul Flames. La urma urmei, această franciză a fost mediocră, așa cum se poate, de peste un deceniu. Dar simțim că valul se îndreaptă, evident prindiferența de +15 goluri a lui Calgary (la egalitate pentru al treilea cel mai bun din ligă).

Se pare un joc dovedit pentru Flames și credem că o vor „demonstra” împotriva Maple Leafs, care se confruntă cu titlul. Asumați-vă riscul și înapoiați Calgary pentru a câștiga aici!

Columbus Blue Jackets Pentru a învinge Washington Capitals
TBD
Sports Interaction

Peste/Sub goluri: Arizona Coyotes la Chicago Blackhawks

La fel de bine am putea numi acest lucru „vașul de toaletă”, având în vedere cât de proaste sunt ambele echipe în prezent. Cu toate acestea, jocul neglijent înseamnă de obicei goluri marcate, de aceeade ce vă sfătuim să pariați golurile peste/sub marcate în meciul Coyotes-Blackhawks.

În momentul scrierii acestui articol, cele două echipe s-au clasat pe ultimul loc în golurile permise. Chicago a renunțat la 50 de scoruri, cel mai mare nivel al ligii, în ciuda adăugării sclipitoare a portarului Marc Andre-Fleury în extrasezon. Arizona este chiar în spatele lor, cu 49 permise – și ar trebui să menționăm că Coyotes au jucat cu două jocuri în mai puține.

Ne așteptăm la un festival complet de slop vineri, când aceste două echipe perfide lovesc gheața. Indiferent de ce au stabilit casele de pariuri obiectivul total în timp ce ciocănim peste, fără întrebări!

Cum să pariezi online NHL în 2021?

Dacă vrei un punct unic -cumpărați pentruCote de pariuri NHL pentru sezonul 2021-22, apoi le veți obține la una dintre casele de pariuri enumerate mai jos. Numiți pariul - spread-uri, linii monetare, recuzită, futures - și este posibil să găsiți un pariu pentru el la aceste case de pariuri. Nu numai asta, dar vei primi și pariul la prețuri de vârf în industrie.

Pariorii pentru prima dată ar putea, de asemenea, să obțină un bonus de înscriere de pe site-uri. Aceste bonusuri vă pot aducesute de dolari în joc gratuit înainte de a plasa chiar un pariu NHL. Dacă vi se pare bine, faceți clic pe unul dintre linkurile de mai jos pentru a începe!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive