Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks October 19th - Nikita Kucherov, Tampa Bay Down

Alegeri NHL 19 octombrie - Nikita Kucherov, Tampa Bay Down

Bătălia din Florida trebuia să fie un meci dintre cele mai bune, dar trebuie să-l exploatăm din cauza rănirii luiNikita Kucherov. De asemenea, nu uitați Selecțiile NHL.

Cu atâteaJocuri NHL la alege dintre, trebuia doar să se întâmple ceva în joc care se aseamănă cel mai bine. Acum, jocul Tampa Bay Lightning și Florida Panthers a scăzut în valoare? Acest răspuns este destul de ciudat nu. Panthers sunt încă nefavorații, în ciuda recordului mai bun de anul trecut și anul acesta.

Marți seara are 11 jocuri în total. Aceasta include ciocnirea Diviziei Atlantic menționate mai sus. Există, de asemenea, câteva competiții NHL interesante, cum ar fi Winnipeg și Minnesota, Seattle și New Jersey, plus Colorado și Washington.

Cu atât de mult din care să alegeți, pare imposibil să acoperiți totul. ÎnSelecțiile NHL, mai există o adăugare. Aceștia ar fi insulele New York care călătoresc în „Orașul vântului” pentru a-i înfrunta pe Chicago Blackhawks.

Cu unele știri care au apărut târziu,Cote NHL s-au schimbat ușor. De exemplu, cu Nathan MacKinnon zburând la Washington, asta înseamnă că MacKinnon va juca probabil împotriva Capitals în seara asta. Din nou, șansele ca o noapte sălbatică cu o lună plină să se apropie foarte mult, se așteaptă la o mulțime de neașteptate.

Selecții de marți seara necesită o altă privire asupra cifrelor și poate puțin mai mult săpat.

Selecții NHL de marți seara: Adăugarea unor lucruri

Cu atât de multe jocuri, vor exista cele trei alegeri ale noastre și apoi câteva gânduri ale alegerilor greșite la alte câteva jocuri peMarți noaptea. De exemplu, luați în considerare căNikita Kucherov a câștigat o altă Cupă Stanley anul trecut și probabil că nu a fost 100% atunci. Speculațiile încă cresc cu privire la ceea ce îl afectează. Ceea ce este clar este că el este plecat în seara asta și probabil pentru ceva timp.

Între timp, Florida a adunat un fel de super echipă în care jucătorii joacă pe primele șase, care ar fi în topul șase. oriunde altundeva. Aceasta se transformă într-o noapte distractivă în care încuietorile pot să nu fie încuietori. Cel puțin, lucrurile nu vor fi plictisitoare.

Iată încă câtevanumere de adunat și de mestecat mai jos.

Cote NHL pentru 19 octombrieSports Interaction10BetSpin Palace Sports
Florida Panthers2,082,102,10
Fulgerul din Tampa Bay1,771,761,76
Insulei New York1,87| ||6931.801,80
Chicago Blackhawks1,952,052,05|| |699
Anaheim Ducks3,152,802,80
Edmonton Oilers1,39|| |7051.431,43

Sunt destul de multeCote NHL pentru o noapte de marți. Și acum, este timpul pentru unelealegerile pariorilor.

Mare alegere de marți seara - Nikita Kucherov Out, Florida Takes Out Tampa

The Mare alegere a nopții se concentrează pe „Bătălia din Florida”|| |719 or is it the "Battle For Florida And Beyond". Most seem to think the winner of this rivalry, wins the division and then could take home the Stanley Cup perhaps. Arguably, the great news is that Florida will have Spencer Knight in the net while Tampa should start Andrei Vasilevskiy.

Niciun Nikita Kucherov nu va conta, mult mai mult până la Tampa Bay. Kucherov este un jucător care poate ajunge aproape cu ușurință la punctul 100-125. A nu-l avea în linie este rău. Nu-l avea pe el sau pe a treia linie de anul trecut în linie este dezastruos. Tampa Bay a câștigat două dintre cele trei jocuri ale lor pentru a începe anul, inclusiv o revenire cu trei goluri. A fost impresionant, deoarece Tampa Bay a smuls înfrângerea din fălcile victoriei.

Aceasta este partea intrigantă. Tampa Bay nu a jucat bine la început și totuși se știe că aceasta este o chestiune de timp. Florida Panthers au o echipă plină de profunzime pe care Tampa nu a văzut-o. Din punct de vedere al sezonului regulat, primii nouă atacanți din Florida depășesc ceea ce poate contracara Tampa Bay.

Singurul lucru sigur este căNikita Kucherov este eliminat pentru sezonul regulat. meciul din seara asta. Tampa Bay ar fi avut probleme să învingă Florida, chiar și acasă. Această echipă a Panthers este diferită. De sus în jos, au aspectul unei echipe Detroit Red Wings din anii 1990.

Alegerea noastră este tinerețea și profunzimea Florida Panthers pentru a câștiga Tampa Bay Lightning în alegerile NHL de marți seara.

Florida Panthers Pentru a învinge Tampa Bay Lightning
2,10
10Bet

Insulele New York-ului peste Chicago Blackhawks

A fost un început dificil pentru ambii. echipe, deoarece nu au câștigat niciun concurs între cele două. Cel puțin,Chicago Blackhawks au forțat prelungiri împotriva New Jersey Devils. Apoi Jack Hughes a câștigat jocul în prelungiri. Insulele din New York au fost afectați de Carolina

Ideea este că Chicago și New York au ambele probleme de viteză pe linia albastră, împreună cu niște timpi de reacție lenți. A fost văzut de câteva ori în prima săptămână. Priviți cum apare Zdeno Chara pentru Islanders sau Jonathan Toews pentru Blackhawks. Ambele apărări au părut complet nesincronizate.

Ce antrenor își poate trezi echipa? Răspunsul pare să fie Barry Trotz. A câștigat o Cupă Stanley la Washington. Asta i-a servit foarte bine și îi va fi util în seara asta. Acesta este motivul pentru careNHL Picks spune că ia Ilya Sorokin și New York Islanders pentru a-i învinge pe Chicago Blackhawks.

New York Islanders To beat Chicago Blackhawks
1,87
Sports Interaction

Connor McDavid se agită ca mare favorit al lui Edmonton Oilers

Ofensiva talentată Amenințarea ar putea foarte bine să depășească 150 de puncte la sfârșitul sezonului. El și Leon Draisaitl ar trebui să eclipseze din nou 100 de puncte cu un program de 82 de meciuri. Oilers îi distrează pe Anaheim Ducks marți seara. Un mare plus pentru Edmonton este faptul că McDavid ilustrează modul în care un jucător ar putea face diferența chiar și cu talentul decent în jur.

Rațele Anaheim au un drum atât de lung de parcurs. Din nou, există câteva piese și câțiva veterinari. Trevor Zegras, Max Comtois, Troy Tery și Ryan Getzlaf pentru a numi doar câțiva. Mike Smith pentru Oilers a fost grozav în plasă și probabil începe în seara asta.

Alegerea noastră este Edmonton Oilers pentru a-i schimba pe Anaheim Ducks vineri.

Edmonton Oilers Pentru a învinge Anaheim Ducks
1,39
Sports Interaction

Întotdeauna există | ||818sportsbooks, caBodog, când cineva trebuie să facă un pariu educat.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive