@jagermeisterusa
Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: St. Louis Blues @ Edmonton Oilers

Alegeri și predicții gratuite NHL: St. Louis Blues @ Edmonton Oilers

Acțiunea de miercuri seara ne duce laRogers Place Edmonton, întrucâtOilers găzduiesc St. Louis Blues care urcă înClasamentul puterii NHL cu 5 victorii consecutive.

Aceasta va fi o bătălie a ligilor mari, două echipe care joacă cu încredere și au infracțiuni letale. Este al doilea dintre cele trei meciuri ale albaștrilor în călătoria lor în România.

Vor reuși Oilers să oprească cursa de formă a Blues?

St. Louis Blues (2.10) vs Edmonton Oilers (1.70)

Ambele echipe se află în vârful diviziilor lor relative. Acest joc va fi o modalitate bună de a evalua cât de bine rezistă fiecare echipă în topul echipei NHL în acest sezon.

St. Louis a fost puțin mai ocupat în weekend, cu un joc de duminică însemnând că a jucat un joc în plus decât Oilers în ultimul timp.

O victorie aici în seara asta ar însemna o a șasea victorie consecutivă pentru Blues, care au avut o formă excelentă de când au pierdut în fața liderilor ligii NHL, Bruins. Ei stau la 10-3-3.

Oilers au avut o formă accidentată recent, menținând în același timp o performanță solidă de la un joc la altul. Au alunecat pe partea de jos a echipelor, în Minnesota Wild și Detroit Red Wings.

Lipsa de conducere sau capete cu experiență în echipă ar fi putut duce la acele jocuri să meargă în sens invers. , e greu de spus. Oricum,Oilers sunt pe 10-4-2 pentru sezonul definitiv.

Trebuie să mergem împotriva caselor de pariuri pentru acesta, || |692NHL betting odds favorizează gazdele, dar forma echipei lui Craig Berube ar trebui să fie suficientă.

Așteptați-vă ca St. Louis Blues să câștige aici.

St. Louis Blues Pentru a-i învinge pe Edmonton Oilers
2,10
PowerPlay

Alege Parlay: St. Louis Blues va câștiga și peste 5,5 Inc. OT (4,00)

The Albaștrii au câștigat ultimele 3 meciuri în OT| ||733, with two of those three games ending 4-3.

Acest lucru se datorează probabil faptului căobțin 3,13 GPG și convertesc 24,5% din valoarea lor. oportunitățicu avantajul bărbatului.

TheOilers, care sunt al treilea înNHL clasamentele de putere, suntconversia 2,81 GPG în medie și probabil va aprinde din nou lampa în această seară.

Draisaitl|| |748 (13 goals, 14 assists), McDavid (7 goluri, 17 pase decisive)și Neal (11 goluri, 2 pase decisive) și-a câștigat salariul anul acesta și probabil va înscrie în Edmonton în seara asta.

Acesta va fi unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am avut vazut in acest sezon, dat ho w sezonul a progresat și faptul că avem două echipe în fruntea tabelului pe gheață.

Așteptați-vă la o victorie pentru Blues și să depășească 5,5 Inc. OT.

St. Louis Blues Pentru a câștiga și peste 5,5 Inc. OT
4,00
Betway

A battle in the first, St. Louis to win first period (3.25)

Având în vedere că se prognozează un meci important și având în vedere că ambele echipe vor căuta să ia un meci mai devreme avantaj, ne place foarte mult alegerea primei perioade aici.

Ambele echipe sunt aproape egale în abilitățile lor defensive,Oilers încasând în medie 2,5 goluriagainst and 30.9 shots against for the season.

În timp ce,Sf. Louis are 2,88 goluri împotriva și 30,4 șuturi împotriva.

Jake Allen este de așteptat să întrețină sfoara pentru Blues. Allen are un2-1-0 record general, cu un procentaj de salvare de 3,72 GGA și 0,885 în cele trei starturi ale sale.

Mike Smith|| |810 will likely be goaltending for the Oilers. He is 5-3-1, cu un procent solid de 2,12 GGA și .931 de salvare în cele nouă starturi pe care le-a făcut în acest sezon.

În ultimul 11 jocuri pentru St. Louis au pierdut doar 4 și în acele 7 jocuri fie au remizat, fie au condus în prima perioadă.

Luați St. Louis Blues pentru a câștiga prima perioadă.|| |821

St. Louis Pentru a câștiga prima perioadă
3,25
888 Sport

Mai mult decât un golgheter pentru Blues, Neal James marcator oricând (2.85)

L-am urmărit pe James Neal pe gheață și pe gheață și am așteptat să-i oferim unSelecție gratuită NHL în acest sezon.

Neal a reușit doar 19 puncte într-un prim sezon dezamăgitor cu Flames. Dar Holland a jucat un pariu inteligent, schimbând cu Milan Lucic în vară.

El i-a răsplătit pe Oilersînscriind 11 goluri și 13 puncte în 16 jocuriso far.

Experiența lui și respectul pe care îl impune, fiind un veterinar NHL, înseamnă că adaugă mai multă valoare decât doar experiența sa pe gheață. Antrenorul principal Dave Tippett a spus despre Neal: „Găsește oportunități și valorifică.”

Neal nu are abilitățile tehnice ale coechipierilor săi McDavid sau Draisaitl, dar ceea ce faceel este face jocuri inteligente,intră în zona potrivită și trage. El face acest lucru cu o mare consecvență.

Alături de marele german și de talentatul McDavid, suntem siguri că va lua unul în seara asta.

Ia-l pe Neal James oricând marcatorul.|| |874

James Neal Pentru a înscrie oricând
2,85
888 Sport