Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Edmonton Oilers @ San Jose Sharks

Alegeri și predicții gratuite NHL: Edmonton Oilers @ San Jose Sharks

Ne îndreptăm spre Statul de Aur pentru oConferința de Vest battle, between the Rechinii din San Jose șiEdmonton Oilers pentru Alegerea gratuită NHL jocul zilei.

Oilers se află în fruntea Diviziei Pacific, în timp ce Sharks se află la un loc mai jos. Sharks sunt într-o formă excelentă și sunt activi pentrua șaptea victorie consecutivă.

Will the Sharks make it 7 wins from seven?

Edmonton Oilers (2.20) vs San Jose Sharks (1.71)

San Jose au avut un început prost de sezon, dar au fost într-o formă excelentă în ultimul timp și își avanseazăClasamentul puterii NHL - sunt până la locul 23.

Cei || |688Sharks au fost de fapt atât de buni, încât se numără printre cele mai bune echipe de penalty din NHL. Forma le-a plasat la10-10-1 pentru sezondirect.

Rechinii s-au confruntat cu Red Wings în ultimul lor joc, un joc pe care l-au câștigat cu 4-3 în schimburile de focuri. O a doua perioadă maniacale care a implicat patru goluri, a egalat meciul și a deschis calea pentru caKevin LaBanc să câștige.

The Oilers vor fi enervați să aibăpierduți laDallas Stars în ultima lor. Au pierdut jocul cu 5-4 în OT, dar a fost un joc pe care ar fi trebuit să îl câștige și vor fi dezamăgiți să-l lase să scape.

Edmonton sunt13-6-3 pentru sezonul general. Credem că vor fi pregătiți pentru asta și vor reveni de la performanța de sâmbătă.

Luați Edmonton Oilers pentru a câștiga.

Edmonton Oilers Pentru a învinge San Jose Rechini
2,20
PowerPlay

Alegerea Paylay: Edmonton va câștiga & sub 6,5 total (4,87)

CeiOilers nu au reușit să obțină o serie de câștiguri solide în ultimul timp, pierderi în fața Stars și rechinii i-au pus pe piciorul din spate. Acumse înfruntă împotriva Rechinilor pentrua doua oară într-o săptămână și își vor căuta răzbunare.|| |752

The Sharks hammered Edmonton 6-3 last week, which will be a vital boost of confidence going into a game against the likes of Draisaitl șiMcDavid. Cei doi atacanți ai Oilersstă pe locurile 1 și 2 în clasamentul ligii NHL.

Apărătorul din San Jose Radim Simek are a început să primească atenția pe care o merită. Deși nu oferă prea mult în ofensiv, el oferă o mare valoare echipei atunci când este pe gheață.

CuSimek implicat San Jose are 35-9-3, împotriva lui. 21-28-7 când nu este. Vor avea nevoie de el în seara asta dacă vor să ia ceva din acest joc.

Noi credem că acest joc are o victorie Edmonton scrisă peste tot, așa că cu acesteCote de pariuri NHL merită cu siguranță un punct.

Luați Edmonton pentru a câștiga și sub 6,5 în total.

Edmonton Oilers Pentru a câștiga și peste 6,5 în total
4,87
PowerPlay

Parlay Play: Oilers win first period & both teams score (5.50)

Deși au pierdut jocul, a fost ca de obicei pentru ofensiva Oilers. McDavid a obținut trei pase decisive, în timp ceJujhar Khaira a obținut două goluri realizând cea mai bună performanță a sa din sezon.

McDavid este adesea omul în lumina reflectoarelor, dar este mareleGerman Draisaitl care se află în fruntea aproape în toate topurile din tabelele de punctaj NHL.

El se află la 43 de puncte, 16 goluri și 27 pase decisive, deja, pentru sezon. A luat un gol și o asistență din meciul împotriva Stars.

Se pare că el și Connor vor fi luptați pentru restul sezonului pentru a ajunge pe primul loc în clasament. Cu siguranță nu este un loc rău pentru a fi, dacă ești Dave Tippett sau un fan Oilers.

Așteaptă-te ca Oilers să câștige prima perioadă și ambele echipe să marcheze.

Edmonton Oilers Pentru a câștiga prima perioadă și ambele echipe marchează
5,5
PowerPlay