Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Edmonton Oilers @ San Jose Sharks

Alegeri și predicții gratuite NHL: Edmonton Oilers @ San Jose Sharks

Marți seara pe Gheață ne duce laShark Tank, unde Sun Jose va găzdui unDivizia Pacificului matchup against the a cincea echipă în the Clasamentul puterii NBA the Edmonton Oilers.

Rechinii sunt într-o mică perioadă de formă, luând trei victorii din ultimele trei. Oilers și-au accelerat și ei ritmul, după ce au pierdut jocuri consecutive în fața Coioților, apoi a Blues.

Cine va obține punctele laSAP Center|| |662?

Edmonton Oilers (2.14) vs San Jose Sharks (1.74)

Rechinii au avut un drum accidentat până acum în campania lor 2019/20. San Jose trebuie să ascuți anumite părți ale jocului, dacă vor lua ceva din acest sezon.

San Jose sunt la 7-10-1 pentru sezon. Ofensiva lor nu a fost o problemă, deoarece au cea mai bună echipă de penalty-uri din NHL în timpul jocului de putere. Cu toate acestea, este la celălalt capăt unde s-au luptat.

Alipsa unui portar competent i-a costat. Se clasează aproape de partea de jos a ligii în termeni deprocent de salvare, care este la .882 pentru sezon .

The Oilers au fost într-o formă mai bună în jocurile recente și acum stau la12-5-2 direct| ||700. They are now conducă Divizia Pacific cu 26 de puncte și vor fi dornici să-și păstreze locul după meciul de diseară.

Așteptați-vă ca Oilers să-l câștige pe acesta. .

Edmonton Oilers Pentru a-i învinge pe San Jose Sharks
2,14
PowerPlay

Alegerea Parlay: Edmonton Oilers va câștiga și câștiga prima perioadă (5.30)

Infracțiunea Oilers este cel mai bine înțeleasă prin Connor McDavid, care a obținut un hatrick împotriva Anaheim Ducks în ultimul lor.Edmonton a câștigat jocul cu 6-2, centrul lor principal fiindal optulea jucător NHL pentru a înregistra 400 de puncte înainte aniversarea lor de 23 de ani.

Estenu doar Connor care a asigurat partea România.Draisaitl, Neal, Nugent-Hopkins şi Kassian have all contributed in attack and have managed to build a consistent source of goals.

Apărarea scursă a Rechinilor, împreună cu puterea de foc ofensivă a Oilers, ar putea face o noapte destul de lungă pentru casa.

Martin Jones va fipazind linia pentru Rechini. El a părut destul de util în ultimul său joc, dar se află la5-7-1 cu un GAA de 3,31.

Luați-i pe Oilers să câștige și luați prima perioadă.

Edmonton Oilers Pentru a câștiga și câștiga prima perioadă
5,30
Betway

Parlay Alegere: Oilers pentru a câștiga și peste 5,5 (3,40)

The Oilers se vor uita la România de 37 de ani portarul Mike Smith în această seară, care a făcut un început excelent de sezon. El a făcut10 porniri și are un record de 5-4-1, cu un GAA de 2,22.|| |805

San Jose va aveaTomas Hertl și cel mai bun marcatorKane Evander in offense tonight. The former has scored for a third straight game for the Sharks. He netted one against the Nashville Predators in their 2-1 victory over the weekend.

Se pare că Sharks creează un oarecare avânt în atac și lucrurile încep să se armonizeze corect.

However, their shakey defense is still letting them down and against the Edmonton front three, it won’t stand.

Cote de pariuriCote de pariuri NHL o victorie acasă, dar se pare că Oilers vor pune capăt modalităților de câștig ale Sharks.

Ia-l pe Oilers să câștige și jocul să treacă peste 5,5 goluri.

Edmonton Oilers| ||827 To win & over 5.5
3,40
888 Sport

Germanul către aprinde lampa, oricând marcatorul Draisaitl (2.25)

The germanul mare nu a primit nicio mențiune de ceva vreme, așa că ne-am gândit că dă-i o alegereNHL gratuită pentru săptămâna.

El a fost de neoprit în acest sezon și conduce liga la puncte, goluri și o serie de alte coloane.

El esteîn medie 1,8 puncte pe joc, ceea ce este scandalos.El are 14 goluri,20 pase decisive și 34 de puncte definitive.

Edmonton datorează o mare parte din priceperea lor de atac față de acest om. Deși Conor a fost showman-ul în ultimul timp,Draisaitl încă pune la greu și creează goluri pentru echipa sa. Ela reușitaltul 4 pase decisive împotriva Rațelor.

Ia-l pe Leon Draisaitl să marcheze oricând .

Leon Draisaitl Pentru a înscrie oricând
2,25
Bodog