Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Colorado Avalanche @ Edmonton Oilers

Pronosticuri și alegeri gratuite NHL: Colorado Avalanche @ Edmonton Oilers

Rogers Place Edmonton este locul unde se desfășoară meciul nostru de joi searaÎncheierile noastre de joi seara|| |646, where the Oilers vor găzduiColorado Avalanche.

The Avalanșava fi pe drum caută să facă aceasta a patra victorie din patru, în timp ce Oilers intră acest joc a pierdut cu 6-3 în fața Sharks.

Vor fi patru victorii în 4 pentru Avalanche?

Colorado Avalanche (2.85) vs Edmonton Oilers (2.18)

Am simțit că trebuie să mergem împotriva caselor de pariuri în acest sens unul,Cote de pariuri NHL a favorizat o victorie a Oilers, dar nu vedem asta în seara asta.

TheAvalanșă|| |686 are just behind St. Louis Blues in the Divizia Centrală pe locul doi. Au jucat niște hochei în atac dinamic și vor căuta să-și extindă cursul actual de formă la Rogers Place.

Colorado stau la11-5. -2 pur și simplu. Vor aveaAdam Werner păzit cuta împotriva Oilers. El a avut timp de joc limitat în acest sezon, cu unrecord de 1-0-0 general și unprocent de salvare de .915%.

Între conductele de la celălalt capăt va fiMike Smith, care este5-5 -1 pentru sezonul de până acum. Are un2,58 GAA și un procentaj de economisire de .915%. În general, Smith a avut rezultate bune în această campanie.

Acesta va fi un joc strâns. În afară de pierderea din ultima lor,Oilers au fost excelenți, așezându-se pe12-6-2 pur și simplu. Vor fi marginile mici care vor delimita cravata, într-un fel sau altul.

Luați Colorado pentru a câștiga în Edmonton.

Colorado Avalanche Pentru a învinge Edmonton Oilers
2,85
Betway

Parlay Pick: Avalanche to win & total over 6.5 (5.10)

Ambele aceste echipe au jucat foarte bine în acest sezon.Avalanșa, care sunta 7-a în clasamentul NHL, intră în acest joc cu mult elan.

De când au pierdut în fața Dallas Stars cu 4-1, aceștia au răsturnat cartea de joc și au început să facă niște performanțe care se luptă pentru titlu.

Ei a lovit Preds cu 9-4 cu câteva jocuri în urmă și a câștigatvictorie cuprinzătoare cu 4-0 asupra Winnipeg Jets.

They’ve enjoyed the season so far, playing excellently in offense. They’ve managed to score at least 4 in each of their last three games, winning all three by at least 2 goals.

Oilers au fost învinși de o echipă revitalizată a Sharks, care acum are 4 victorii în timpul lor. ultimii patru. Cu toate acestea, ne așteptăm caDave Tippettlor să-și reaprindă atacul și să meargă la Avalanche.

Așteptăm ca Avalanșa să câștige și să totalizeze peste 6,5 goluri .

Colorado Avalanche Pentru a câștiga și a totaliza peste 6,5
5,10
Sports Interaction

Avalanșă să-i inunde mai devreme, echipa oaspeților scor prima și câștiga (3,80)

Colorado au fost mergi pentru asta în ultimele jocuri. De fapt, înultimele șapte jocuri au reușit să marcheze 1 sau mai multe goluri în prima perioadă.

Edmonton has an excellent record acasă în acest sezon cu un record de6-2-1. Dar apărarea lor a fost testată împotriva Rechinilor în ultimul timp și nu a rezistat atacului din San Jose.

The Oilers nume și chipuri obișnuite în seara asta. Au una dintre cele mai tari unități ofensive din ligă chiar acum. PrecumNeal,Draisaitl și McDavid, printre multe altele, trebuie să fie tratate, dacă vizitatorii doresc să câștige .

Ne-am gândit să vă oferim aceasta ca pe o alegereNHL gratuită, deoarece credem că pierderea în fața Rechinilor va fi avut un efect asupra Încrederea uleiului. Mai mult, antrenorul AvalancheJared Bednar își va menține echipa concentrată și va obține rezultatul pe drum.

Ia Avalanșa pentru a înscrie primul și a câștiga.

Colorado Avalanche Pentru a câștiga și a marca primul
3,80
Spin Palace Sports

The German to find the net, Leon Draisaitl to score anytime (2.25)

Germanul de 24 de ani a avut un început puternic de sezon și probabil va fione of the top contenders for MVP this season, după cum preziccotele NHL MVP.

El este | ||871leading the leagues’ points chart with 36. El a dat15 goluri,21 pase decisive în 20 de jocuri. Acest om arată de neoprit în acest moment.

În atac i se va alătura Connor McDavid, care este, de asemenea, într-o formă excelentă și are al treilea cel mai mare număr de puncte din NHL. Cei doi au format un parteneriat formidabil, făcând revoltă în apărarea adversarilor în această campanie.

Banii inteligenti spun că Leon Draisaitl va înscrie oricând.

Leon Draisaitl To score anytime
2,25
10Bet