Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 NHL Playoffs Series Winners: Eastern Division Picks & Predictions

Câștigători din seria NHL Playoffs 2021: alegeri din Divizia de Est & Predicțiile

Cote2021 NHL Stanley Cup Playoffs au fost lansate, deoarece prima rundă este oficial în desfășurare. Să ne aprofundăm în câteva alegeri și predicții referitoare laDivizia de Est.

Pingguinii Pittsburgh și Capitalele Washington ambele au terminat sezonul regulat cu 77 de puncte, dar Pens a câștigat diviziaînregistrând doar o victorie mai mult decât Caps.

Aceste două echipe au fost rivale înverșunate de când Sidney Crosby și Alexander Ovechkin au intrat în ligă. Ambele superstaruri au înregistrat peste 100 de puncte în anii lor începători, în 2005-06.

Bineînțeles, perechea a fost comparată la microscop la fiecare pasă a carierei lor; totuși, ambii trebuie să câștige propria serie din prima rundă înainte de a-și face griji pentru cealaltă.

Pens au un adversar dur în runda de deschidere în New York Islanders. Insulele sunt bine antrenate sub Barry Trotz și deseori prosperă jucând rolul de underdog. Primul joc din această serie a prezentat o acțiune grozavă dus-întors, Pittsburgh dominând absolut în anumite puncte.

Din păcate, nici ei nu au valorificat unele șanse cheie, permițând New York-ului să rămână și forța ore suplimentare. De acolo,deadline-achiziție de tranzacționare Kyle Palmieri a marcat al doilea din zi pentru a ridica Insulele la o victorie în jocul de deschidere.

Pe cealaltă parte a monedei, || |599the Caps are set to take on the Boston Bruins. Cele două echipe au terminat la doarla patru puncte distanță în clasament. Bruins ar fi putut termina probabil mai sus, dacă nu pentru o multitudine de accidentări care i-au afectat pe tot parcursul sezonului. Pot cei B să facă o ultimă rundă înainte ca Patrice Bergeron și Brad Marchand să fie prea bătrâni?

Dacă sunteți nou la pariuri vă rugăm să fiți informat și  consultați diferitele noastreghiduri de pariuri sportive înainte de a face orice pariuri. Acum, să facem niște predicții!

Cote NHL Playoffs 2021

Aceste cote au fost actualizate ultima dată pe duminică, 16 mai 2021:

Sports InteractionSports Interaction
Pittsburgh Penguins2,131,77Insulele New York
Capitale Washington1,841,98Boston Bruins

Pittsburgh Penguins (2,13) ​​vs. New York Islanders (1,77)

A fost un debut dur în playoff pentru Pens noaptea trecută. Ei au fost cu siguranță echipa mai bună pentru cea mai mare parte a jocului, dar pur și simplu nu au reușit să o facă.

În apărarea lui Pittsburgh, au fost fără un jucător cheie în Evgeni | ||646Malkin, dar scuzele nu câștigă jocuri. New York a fost, de asemenea, un membru cheie în calitate de căpitan al lor, Anders Lee, este plecat pentru sezon. Asta nu părea să-i oprească.

Pensurile au o mulțime de aspecte pozitive de care să se îndrepte spre restul seriei și probabil că această pierdere nu îi va face să se îndepărteze de planul lor inițial de joc .

Motivația cu siguranță nu lipsește, mai ales că Pittsburgh a fost măturat de New York când aceste echipe s-au întâlnit ultima dată în playoff în 2018-19. Încă nu s-au răzbunat, iar de data aceasta, au un avantaj de acasă.

Un domeniu de interes este felul în care aceste echipe se ciocnesc atunci când vine vorba de o echipă specială.Pensurile au avut un joc de putere pe locul al patrulea în timpul sezonului regulat, dar lovitura de penalizare a Insulelor a fost clasată pe locul șase.

Jocul de putere de la New York s-a terminat chiar deasupra 10-ului de jos, dar poate fi totuși eficient, deoarece Uciderea de pedeapsă a lui Pittsburgh a fost a cincea cea mai proastă din liga.

Șansele favorizează acum Insulele de când au câștigat primul joc, dar Pens ar trebui să poată câștiga în continuare runda. Atâta timp cât stau în afara careului și înscrie în jocul de putere atunci când contează.

Este posibil ca The Isles să fi câștigat primul joc, dar alegeți Pixurile pentru a câștiga seria.

Pittsburgh Penguins Pentru a-i învinge pe New York Islanders
2,13
Sports Interaction

Washington Capitals (1,84) vs. Boston Bruins (1,98)

Această serie prezintă o mână de viitori HOFers care ar putea privi ultima lor șansă de a câștiga totul.

Din partea Capitalelor, 35-year-old Alex Ovechkin continues to defy father time parând mai mult decât încântat în timpul jocului unu. A lovit, a tras și a patinat cu viteză maximăterminând noaptea cu o asistență și patru lovituri.

Un alt veterinar din Washington care căuta încă o șansă cu Stanley este fostul căpitan al Bruins Zdeno Chara. Viteza și mobilitatea lui s-au deteriorat foarte mult în ultimii ani, dar capacitatea lui de a înțepa pucul și de a proteja casa va juca un rol important în a se răzbuna pe vechiul lui club.

Din multe unghiuri, această serie pare să fie pierdută a Washingtonului, dar valurile s-au schimbat foarte mult de când începătorul plasă Vitek Vanecek a părăsit primul meci cu o accidentare .El a fost înlocuit de Craig Anderson, în vârstă de 39 de ani.

Veteranul a reușit să țină cont de toate lucrurile și, în cele din urmă, a câștigat; cu toate acestea, au trecut câteva sezoane de când a fost un portar constant solid. A te sprijini pe el pentru o rundă de playoff este departe de a fi ideal și dăunează foarte mult șanselor lui Washington de a avansa.

Dacă Caps speră să câștige această serie, va trebui să-și continue dominația asupra loviturii de pedeapsă a lui B| ||715. Throughout this season, Washington owned Boston on the power play by scoring at around an impressive 25% clip. At the end of the day, however, the trick will be keeping the puck out of their own net until either Vanecek, or Ilya Samsonov is able to return.

Caps arăta puternic în primul joc, dar alege Bruins pentru a câștiga seria.

Boston Bruins Pentru a învinge Washington Capitals
1,98
Sports Interaction

Vă mulțumim că v-ați conectat la alegerile noastre gratuite NHL Stanley Cup Playoffs pentru Divizia de Est. Nu uitați să alegeți furnizorul de pariuri sportive care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și mult noroc! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive