Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NHL Eastern Conference Futures: Unsettled At Top

2021-22 Futuri NHL de Est: Nestabilit la vârf

The2021-22 Futures NHL| ||633 for the Conferința de Est poate fi cel mai bine descris ca o mizerie. Trei echipe sunt grupate cu alte câteva care așteaptă în aripi.

Zăpada începe să cadă și frigul iernii începe să se instaleze. Asta face ca este un moment perfect pentru a începe să te uiți laNHL Futures. Astăzi, punem în evidențăConferința de Est și estenestabilită în vârf, cel puțin.

Acest sezon 2021-22 de până acum a fost unul nebunesc. Florida Panthers și Toronto Maple Leafs s-au bucurat destul de mult. Cu toate acestea, fulgerul din Tampa Bay, chiar și cu rănile lor, continuă să pândească. Pentru a fi campioni, trebuie să-i învingi pe campioni, așa cum se spune.

Nu au avut loc atâtea schimburi la două luni de la începutul sezonului în vârf, dar...

Viitorii Conferinței de Est 2021-22: Cifrele de jos în sus?

Now, the 2021-22 Eastern Conference Futures au înregistrat mai multe schimbări numerice din partea de jos, pe măsură ce unele echipe se deplasează în sus. Din nefericire pentru insularii din New York, aceștia au coborât chiar din primele opt înnumerele. Între o călătorie lungă, COVID și o luptă ofensivă, New York a coborât în ​​anii '30 când vine vorba de cote.

În timp ce o echipă din New York a căzut, New York Rangers au crescut din anii '30 până la o singură cifră pe unele cărți. Gama lor generală este de la8,40 până la aproximativ 12,00. Startul fierbinte al lui Rangers a transformat lucrurile într-un oarecare flux.

Florida, Tampa Bay și Toronto sunt din nou toate unul lângă celălalt. Iată primele opt echipe din 13 decembrie 2021.

2021-22 NHL Futures -- Eastern ConferenceBetwaySports InteractionBodog
Florida Panthers5,005,055,00
Toronto Maple Leafs5,504,635,25
Tampa Bay Lightning5,504,635,50
Washington Capitals8,006,968,00
Uraganele Carolinei8,007,258,00
Boston Bruins10,009,5110,00
New York Rangers12,008,4010,00
Pittsburgh Penguins16,0013,4515,00

Cote de pariuri pentru Cupa Stanley pot fi o provocare, dar cotele la conferință pot fi și mai mult.Numerele cu siguranță se mișcă în altă parte decât în ​​partea de sus. Hai să aruncăm o privire.

Florida, Toronto și Tampa Bay conduc viitorul Conferinței de Est

Când spunem că este prea aproape de apel, este prea aproape de apel.Florida, Toronto și Tampa Bay în prezent sunt în fruntea clasamentului Futures Conferința de Est. Concurenții știu că Tampa Bay Lightning ar putea fi echipa care pândește. Tampa Bay nu are Nikita Kucherov și Brayden Point. Cu toate acestea, ei îl au pe cel mai bun portar din lume în Andrei Vasilevskiy. Numai acesta este unul dintre motivele principale pentru care numereledin Tampa Bay variază de la 4,63 la 5,50.

Cel mai mare semn de întrebare al Tampa va fi ce se întâmplă când toată lumea se întoarce . Pentru Florida și Toronto, cea mai mare dilemă este ce se întâmplă atunci când încep playoff-urile. Nu există nicio îndoială că Pantherele și Maple Leafs ar putea foarte bine să lupte și să iasă din Est. Aceste echipe sunt atât de apropiate împreună din cauza cât de prost s-au descurcat Florida și Tampa Bay în trecutul play-off.

Florida nu a trecut de primul tur din 1996.Toronto nu a mai avansat din 2004. Ambele au explodat conduce seria, deși nu chiar Toronto, care a lăsat Montrealul să revină de la trei jocuri la unul în playoff-urile de anul trecut. Portarul este una dintre marile probleme cu ambele echipe în momentul playoff-urilor.Tampa Bay nu are această problemă.

De aceeaTampa Bay este în continuare favoritul nostru dintre cei trei și Lightning suntalegeri sportive gratuite și pariuri dragă.

The New York Rangers Rising Up Rapidly In The East

Acum, una dintre cele mai tari echipe din Futures Conferința de Est era de așteptat să fie insulele New York în acest moment. Nu a fost cazul, deoarece insularii s-au luptat cu accidentări, COVID și joc slab. O echipă care a prosperat în mod neașteptat esteNew York Rangers. Rangers provoacă pentru primul loc în Divizia Metropolitană extrem de competitivă.

În cea mai mare parte din cauza atacului în timp util și a jocului stelar al lui Igor Shesterkin, New York are 17-5-3 la momentul presării, care se află la două puncte. pentru cel mai bun record din NHL.Ridicarea Rangers-ului în Est a fost una rapidă. În octombrie, cotele lor erau de până la 40 și acum au scăzut până la 8,40. În spatele echilibrului de Adam Fox și Jacob Trouba de la backend, apoi Chris Kreider, Artemi Panarin și Mika Zibanejad pe atacanți, New York are un echilibru destul de mare.

Cheia este în continuare portarul rus. Shesterkin este în rezervă pentru accidentați în prezent cu o accidentare la partea inferioară a corpului. Sănătatea lui va determina literalmente soarta Rangersului dacă vor ajunge în playoff. Shesterkin este un Vezina Award candidat care ar putea ajuta New York-ul să se transforme într-o serie de playoff.

De aceea New York este una dintre alegerile noastre de cai întunecați pentru a ieși dinConferința de Est. Având în vedere cât de nebun a fost sezonul acesta, poate că nu este o surpriză atât de mare.

New York Rangers Pentru a avansa în afara Conferinței de Est
12.00
Betway

Poate Alte echipe cresc în Conferința de Est?

Există mai multe echipe care ar puteasă crească pe viitoarele în Conferința de Est. The Carolina Hurricanes and Washington Capitals immediately come to mind. Washington won the Stanley Cup a few years ago and maybe ageing, but one never knows. Carolina has been close to contending but was thwarted last year by the Tampa Bay Lightning. 

Un alt wildcard ar putea fi Pittsburgh Penguins. Sunt o echipă care poate deveni fierbinte mai ales dacă Evgeni Malkin revine în formă după ce s-a recuperat de la o accidentare la genunchi. Cursa Conferinței de Est este blocată, dar distractivă.

Selecția noastră de viitor pentru Conferința de Est 2021-22

Fulgerul din Tampa Bay este alegerea noastră CSB pentru a ieși din Conferința de Est.

Tampa Bay Lightning Pentru a avansa din Conferința de Est
5,50
Bodog

Acolo sunt câtevaaplicații frumoase de pariuri sportive unde cineva poate miza banii câștigați cu greu.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive