Recenzie
Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best Bets And Value Picks For 2021-22 Division Winners

Cele mai bune pariuri și alegeri de valoare pentru câștigătorii diviziei 2021-22

Să aruncăm o privire laNHL Selecțiile viitoare ale câștigătorilor diviziei 2021/22.

Prodicții de pariuri viitoare ale diviziei NHL

The NHL se va întoarce la diviziile sale anterioare și la unprogram complet de 82 de meciuri pentru sezonul regulat pentru viitoarea campanie 2021-22. Divizia România nu mai există, acum că restricțiile COVID-19 nu mai împiedică echipele să treacă granița România-SUA. Este vorba despre diviziunile Atlantic, Metropolitan, Central și Pacific, ca în 2019-2020. Ce echipe sunt alegerileNHL pentru a câștiga diviziile? Ce echipe sunt dormitoare? Să ne uităm la alegerile diviziei NHL.

 • De două ori campioană în apărare a Cupei Stanley, Tampa Bay Lightning, sunt 2,44 favoriți pentru a câștiga Divizia Atlantică a NHL.
 • În alte divizii NHL, Colorado. Avalanche (Central) New York Islanders (Metropolitan) și Vegas Golden Knights (Pacific) sunt alegerile pentru pariuri.
 • Toate cotele, cele mai bune pariuri și opțiunile de valoare din alegerile diviziale NHL 2021-22 se află în următoarea poveste.

După un playoff într-un balon, urmat de o campanie scurtată de COVID-19, se va descurca ca de obicei în ceea ce priveșteplanurile NHL pentru 2021- 22 sezon. Cu echipele care se întorc laformatele obișnuite de divizie și jucând o listă completă de 82 de meciuri, ar trebui ca pariorii de hochei să aibă încredere în suspecții obișnuiți cuNHL lor. alegeri divisionale?

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri NHL aici
 • Estedomnia de doi ani a fulgerului din Tampa Bay se apropie de sfârșit? Vor găsi uraganele din Carolina o modalitate de a merge mai departe? Este timpul să credem în insularii din New York și acesta este anul în care Avalanșa din Colorado se ridică în sfârșit la înălțimea hype-ului?

  EchipăBet99
  Colorado Avalanche 3,00
  Toronto Maple Leafs5,80
  Tampa Bay Lightning5,80
  Vegas Golden Knights6,20
  Boston Bruins11,00

  Înainte de a vorbi despreCandidații la Cupa Stanley and Câștigătorii Trofeului Președinților, în primul rând, o echipă NHL trebuie să-și facă treaba în cadrul propriei divizii. Dacă nu găsesc o cale de a intra în postsezon, atunci nimic din hype nu va conta.

  Selectările diviziei Atlantic

  Fulgerul sunt alegerea 2.44 pentru a câștiga Atlanticul, dar trebuie să existe fi motiv de îngrijorare în rândurile din Tampa Bay. Au dispărut jucătorii cheie Barclay Goodrow, Yanni Gourde și Blake Coleman.

  Toronto și Boston vor fi chiar acolo, ca întotdeauna, dar niciuna dintre echipe nu a făcut prea mult în extrasezon pentru a rezolva neajunsurile. Montreal va regresa în urma unei alergări șocante la finala Cupei Stanley din 2021.

  O alegere de pariuri care merită luată în considerare cu atenție în alegerile diviziei NHL pentru a câștiga Atlanticul sunt Florida Panthers. Ei au un antrenor de trei ori câștigător de Cupă în Joel Quenneville, o abilitate extraordinară în față condus de Aleksander Barkov și începătorul anului care dormea ​​la portarul Spencer Knight.

  Florida Panthers To win NHL Atlantic Division
  5,40
  Bet99

  Selectii Diviziei Metropolitane

  Aceasta se simte ca o divizie pe cale să || |750witness a severe shakeup în ordinea cifră. Domnia lungă a Washington Capitals și Pittsburgh Penguins nu este doar la sfârșit, ambele echipes-ar putea să fie greu presate pentru a ajunge în playoff.

  Insulele din New York au fost lafinala patru ale Cupei Stanley doi ani la rând. În Carolina, Hurricanes sunt o echipă solidă, dar nu s-au îmbunătățit în poartă. O echipă aflată în ascensiune care ar putea fi un joc de valoare reală înPunturi diviziale NHL sunt New York Rangers.

  New York Islanders Pentru a câștiga Divizia Metropolitană NHL
  3,80
  Bet99

  Programele Diviziei Centrale

  Color Avalanche sunt încăcrema recoltei în acest grup, condus de superstarul Nathan MacKinnon. Ar trebui să depășească cu ușurință Central încă o dată.

  Cu toate acestea, când se va ajunge la baluri precum Trofeul Președinților și Cupa Stanley, totul se va reduce dacă Darcy Kuemper se dovedește capabil să înlocuiascăconcurentul Vezina plecat Philipp Grubauer între țevi.

  Colorado Avalanche Pentru a câștiga Divizia Centrală NHL
  1,40
  Bet99

  Selectii din Pacific Division| ||823

  The Vegas Golden Knights said goodbye to the fața francizei în portarul Marc-Andre Fleury. Fără un centru legitim nr. 1, estegreu să-i vezi pe Cavalerii de Aur confruntându-se pentru Cupa Stanley. Greu împotriva limitei, va fi dificil să rezolvi această problemă.

  Capitanul Edmonton Oilers, Connor McDavid estecel mai bun jucător al NHL și a declarat în această vară că s-a săturat de a nu câștiga nimic ca echipă. Îi va putea declanșa pe Oilers să facă următorul pas în acest sezon și să provoace pe Vegas pentruAlegerile Diviziei Pacific?

  Edmonton Oilers|| |851 To win NHL Pacific Division
  4,10
  Bet99

  Unde să pariezi pe NHL?

  Acolo sunt un număr desite-uri de pariuri online de top care le vor oferi pariorilor șansa de asă parieze pe NHL , fie că este vorba despre un pariu pe linie monetară sau cu un punct spread, un pariu de carte viitoare, un pariu Parlay sau un pariu de prop de jucător sau echipă. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. ConsultațiInteracțiunea sportivă șiBet99 ca exemple.

  Thesignup bonus offers care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

  Vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere ? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unpotrivire bonus la prima depunere. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

  Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile oferite de pariuri pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

  Vezi mai jostop sportsbooks unde o poți paria online și o poți alege pe cea potrivită pentru tine:

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive