100% până la
Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks October 15th -- Devils Do The Dougie

Selecții NHL 15 octombrie -- Devils Do The Dougie

Seara de vineriAlegeri NHL features Dougie Hamilton and New Jersey's debut among other jocuri posibile de ales. Aceasta include deschiderea de acasă a Philadelphia Flyers.

Încă trei echipe își încep sezonul NHL vineri seară.Alegeri NHL în mod normal ar putea lua în considerare o noapte liberă, dar nu atunci când joacă cel mai bun agent liber. Asta e corect.Dougie Hamilton și New Jersey Devils găzduiesc Chicago Blackhawks.

Acel meci de la Prudential Center nu este singurul concurs de vineri seară. De asemenea, pe această listă, există deschiderea acasă a Philadelphia Flyers împotriva Vancouver Canucks. În sfârșit, în vest. Minnesota Wild se deschide cu o „călătorie în California” împotriva Anaheim Ducks.

The Selecțiile de vineri seara încep, desigur, cu câteva numere din linia monetară și câteva sfaturi statistice greșite.

Selecții NHL de vineri seara: unele numerologii prezentate

Numerologie joacă un rol important, mai ales cu linia monetară. Acest lucru este valabil chiar și în primele etape ale sezonuluiNHL. Unele numere vor fi puțin neregulate la început. De exemplu, puțini experti se așteptau ca Winnipeg Jets să fie dejucat de John Gibson miercuri seara. Chiar și Edmonton Oilers au avut o perioadă foarte grea cu Vancouver Canucks.

Din nou, nimic nu este garantat chiar și cu favoritele grele.Selecțiile NHL vor examina toate cele trei jocuri peVineri seara. Este posibilă o anumită mișcare de linie, dar cu niciuna dintre aceste echipe într-un scenariu consecutiv, orice ghiont ar trebui să fie minim. Să ne aprofundăm în acelenumere de pariuri.

Cote NHL pentru 15 octombrieSports Interaction10BetSpin Palace Sports
Chicago Blackhawks2,042,052,05
New Jersey Devils1,801,801,80
Vancouver Canucks2,302,302,30
Philadelphia Flyers1,641,621,62
Minnesota Wild1,621,601,60| ||698
Anaheim Ducks2,352,302,30

Sunt mai multeNHL cote aici, inclusiv câteva elemente de recuzită și multe altele. Mai jos sunt alegerile noastre pentru aceastăNHL vineri seara.

Selecție recomandată de vineri seara - New Jersey Devils peste Chicago Blackhawks

Din nou , din punct de vedere istoric, acești doi au jucat câteva jocuri sălbatice în ultimii ani. De aceea, parțial,New Jersey Devils și Chicago Blackhawks sunt alegerea noastră recomandată. Martin Brodeur a doborât un record în fața acestei echipe. A fost un joc 8-5, un joc nebunesc 7-6 și atâtea rezultate ciudate. Acum, echipele nu s-au jucat între ele anul trecut.

S-au schimbat multe. PentruChicago Blackhawks, Jonathan Toews s-a întors după ce a ratat un sezon întreg cu o boală internă misterioasă. Nimeni nu este încă foarte sigur despre ce era, dar Toews arătase grozav în tabără. Acest lucru face Chicago mult mai periculos în atac.

Chicago a făcut schimb pentru Seth Jones și apoi l-a semnat cu o prelungire de opt ani, în valoare de 76 de milioane de dolari. Acum, Blackhawks au jucat miercuri seara și au pierdut cu 4-2 în fața Colorado Avalanche. Una dintre concluziile flagrante din acel joc a fost câte șanse de mare pericol au avut. Chicago joacă cu siguranță un brand distractiv de hochei. Fanii din Newark își vor câștiga banii vineri seara, iar pariorii o vor face de asemenea.

Multealegeri vor fi pentru cei peste în acest concurs. Cu toate acestea, suntem mai concentrați asupra a ceea ce se va întâmpla cu linia monetară.

Dougie Hamilton in the Fold

Acum, există griji cu Diavolii din New Jerseyde asemenea. Penalty-ul din New Jersey a fost de aproximativ 70% pentru cea mai mare parte a sezonului trecut și s-a clasat pe locul 31 în NHL. Au fost răi din punct de vedere istoric și o parte din asta a fost de la COVID, dar probabil că cea mai mare parte a fost personal. Cu Dougie Hamilton în fold, lucrurile se așteaptă să se îmbunătățească, deoarece jucătorilor li se va permite să alunece în roluri mai mici.

New Jersey are o ușoară problemă de accidentare, cu Damon Severson și Ty Smith ambii afară. Cu toate acestea, aceasta este o echipă care are ceva mai multă profunzime decât anul trecut. Cei doi apărători mai tineri care nu joacă nu ajută, dar accidentările nu sunt grave. S-ar putea întoarce săptămâna viitoare.

Între timp, primii șase atacanți din New Jersey au fost îmbunătățiți și cu semnarea lui Tomas Tatar. Cu încă un an sub centura lui Jack Hughes, New Jersey este ceva mai formidabil. Chicago va avea un moment dificil să țină pasul cu aceste unități de avans. Nu-l uitați pe Dawson Mercer, care va umbra linia lui Patrick Kane.

Cu toate acestea, să rămânem simplu.Alegerea noastră vineri seara este New Jersey Devils care îi învinge pe Chicago Blackhawks.

Philadelphia Flyers peste Vancouver Canucks

The Philadelphia Flyers își deschid sezonul NHL 2021-22 vineri seara împotriva || |747Vancouver Canucks. Din nou, anul trecut a fost o cauză pierdută pentru Philadelphia, deoarece COVID și bilanțul mental pe care l-ar putea face ca Philadelphia să fie mult sub așteptări.

Directorul general Chuck Fletcher a făcut mai multe mișcări pentru a îmbunătăți echipa. Ryan Ellis a fost adus ca înlocuitor asemănător lui Matt Niskanen. Jakub Voracek a fost trimis și Cam Atkinson a fost adus. Au fost și alte câteva mișcări, dar cel mai important lucru va fi încrederea lui Carter Hart.

Dacă Carter Hart se simte mai mult ca el însuși, Philadelphia Flyers ar putea fi chiar mai buni decât erau acum doi ani. În timpul presezonului, Philadelphia arăta mai echilibrat ofensiv și jocul de putere a avut viață. Acesta este parțial motivul pentru carealegerea noastră aici este Philadelphia Flyers peste Vancouver Canucks.

O alegere finală pentru 15 octombrie

Anaheim Ducks i-a surprins pe mulți miercuri seara, când John Gibson a respins toate loviturile, cu excepția uneia, în victoria lor împotriva Winnipeg Jets. Acea victorie cu 4-1 a fost neașteptată la atâtea niveluri. Winnipeg a generat destul de multe ocazii, dar Gibson a fost extraordinar.

Poate avea aceeași norocVineri seara împotriva Minnesota Wild? Aceastăalegerea finală este una grea. Minnesota a fost una dintre cele mai bune echipe anul trecut și i-a oferit Colorado tot ce au putut face în playoff. Ofensa lor și Cam Talbot ar putea fi prea mult aici. Echipele speciale din Minnesota au fost printre cele mai bune din ligă în a doua jumătate a sezonului trecut.

Luați Minnesota Wild pe drum pe linia monetară.

New Jersey Devilss Pentru a-i învinge pe Chicago Blackhawks
1,80|| |786
Spin Palace Sports

Mulțumim pentrucase de sport likeSpin Palace Sports pentru cotele lor continue, excelente la hochei, recuzită și multe altele.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive