Selecții de marți seara: New Jersey Devils Put Out Calgary Flames
Joacă acum
Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks October 26th: Devils Dance

Selecții NHL 26 octombrie: Devils Dance

The New Jersey Devils găzduiește Calgary Flames într-un autobuzy marți seara|| |633 slate that features seven games. We feature Vegas și Colorado plus încă o alegere la CSB.

Marți seara, ca și luni seara, include încă șapte jocuri de examinat. Aici, la România Sports Betting, vă oferim cele treicele mai bune alegeri ale serii de 26 octombrie.

Aceasta este puțină lumină pentru programul tipic de marți seara, dar asta nu este întotdeauna un lucru rău. Partea distractivă este că permite unui parior să adopte abordări diferite față de ceea ce ar fi în mod normal o noapte mult mai haotică. Uneori, mai puțin înseamnă mai mult.

Desigur, unele dintre aceste jocuri sunt mai bune cu o a doua sau a treia cursă peste ele. Acest lucru ar putea însemna și mai multă distracție pentruSelecțiile de marți seara care au făcut depășirea. Sa trecem la treaba.

Selecții de marți seara: Diavolii în detalii

Se va încălzi marți seara caDiavolii din New Jersey distrați Calgary Flames. Unul dintre cele mai interesante jocuri ale nopții este acesta, deoarece New Jersey are o perioadă atât de grea împotriva lor în mod normal.

După aceea, sunt ecouri care se răsfrâng în Colorado, când Avalanșa îi găzduiește pe cei care se chinuie Vegas Golden Knights. Este una dintre acele confruntări în primetime cărora îi lipsește ceva. Cu toate acestea, este greu să privești în altă parte. În cele din urmă, lansăm Kraken versus Canadiens în timp ce Montrealul merge în nord-vestul Pacificului.

Cote NHL pentru 26 octombriePowerPlay10BetSpin Palace Sports
Calgary Flames1,901,901,90
New Jersey Devils1,851,951,95
Vegas Golden Knights"2|| |67940"2,45
Colorado Avalanche1,571,571,57|| |685
Montreal Canadiens1,901,951,95
Seattle Kraken1,85|| |6911.861,86

AcesteCote NHL sunt din nou destul de egale pe măsură ce ne aprofundăm în acestea || |698NHL Picks.

Tuesday Night Picks: New Jersey Devils Put Out Calgary Flames

TheNew Jersey Diavolii găzduiescFăcările din Calgary pe marți noaptea. New Jersey a avut câteva zile de odihnă, în timp ce Calgary se află la capătul din spate al unui spate în spate. Asta după ce a jucat luni seara cu New York Rangers.

Acum, Calgary a fost o aventură în acest sezon. A fost retrogradarea lui Sean Monahan și acum există victorii neașteptate și un potențial candidat la Trofeul Vezina în Jakob Markstrom. O echipă 3-1-1 din Calgary nu a fost ceea ce se așteptau cei mai mulți, dar, din nou, cei mai mulți nu s-au gândit ca Devils să fie 3-1. Adăugați faptul că New Jersey nu are mai mulți obișnuiți și devine mai impresionant.

New Jersey îi lipsește Mackenzie Blackwood, Miles Wood și chiar au fost fără Ty Smith și Damon Severson pentru primele 3-4 jocuri. Acum, cu Jonathan Bernier încă afară, New Jersey a apelat la Nico Daws. Daws a jucat bine în victoria în prelungiri a lui New Jersey împotriva lui Buffalo. Calgary oferă un test mai sever cu un top șase care poate ataca devreme și des apărarea New Jersey.

Aceasta înseamnă că New Jersey ar putea fi nevoit să marcheze câteva goluri peMarți seara. Pot să o facă? Aceasta este o întrebare grozavă și răspunsul de până acum este da. De asemenea, Ty Smith și Damon Severson îi pot ajuta pe Ryan Graves și Dougie Hamilton cel puțin să încetinească linia lui Johnny Gaudreau. Aceasta a fost o linie care a rănit New Jersey în meciurile anterioare. Cu Dougie Hamilton și căpitanul Nico Hischier (foto sus) pe listă, asta ar putea schimba puțin lucrurile.

Poate New Jersey să învingă în sfârșit Calgary?

Ce s-ar putea să nu știe majoritatea oamenilor. ?Calgary Flames i-au învins pe New Jersey Devils de șase ori consecutiv.New Jersey Ultima victorie a fost în ianuarie 2017. Din 2012, Calgary i-a învins pe Devils în 12 dintre cele 14 întâlniri anterioare.

Dacă există o noapte în care New Jersey să învingă Flăcările, atunci aceasta ar fi. Calgary a jucat din nou mult și se află în mijlocul unui meci de patru într-o perioadă de șase nopți.

De aceeaAlegeri NHL prezintă New Jersey. Acest lucru se datorează faptului că acele cote par sunt mult prea atrăgătoare. Cum se poate trece în susnumerele din intervalul 1,85 până la 1,85 pentru o echipă gazdă? Exact. Calgary și Darryl Sutter își vor juca stilul. New Jersey are jucători care să poată ține pasul cu Calgary chiar și cu accidentările.

New Jersey este alegerea noastră de top pentru a pune capăt seriei și, în sfârșit, pentru a-i învinge pe Flames acasă, marți seara.

New Jersey Devils To beat the Calgary Flames
1,95
10Bet

Colorado Avalanche peste Vegas Golden Knights

Aici alegerile NHL merge putin in lateral. Sau o face? Avalanșa Colorado sunt relativ sănătoși în comparație cu Vegas Golden Knights. Vegas, de asemenea, nu pare să iasă din drumul său și permit goluri într-un ritm alarmant. Pentru Colorado, au încă ofensa să-și depășească problemele. Pentru Vegas, chiar acum, sunt doar ofensive.

Portarii nici măcar nu prea contează în asta. Sunt doar pasageri ai infracțiunilor. În acest moment, Colorado are echipa mai bună, în timp ce Vegas nu are adâncime mică sau deloc. Fără Max Pacioretty și Mark Stone, este ca și cum ai privi o navă fără cârmă acolo.

Alegerea noastră este să luăm Avalanșa din Colorado peste Cavalerii de Aur din Vegas, marți seara, la 1.57.

Seattle Kraken peste Montreal Canadiens

Este timpul să luăm acea ieșire în nord-vestul Pacificului pentru a vedea dacăMontreal Canadiens își pot construi marea lor victorie acasă de sâmbătă seara. Ei joacăSeattle Kraken, o echipă care a arătat câteva fulgerări, dar în cea mai mare parte s-a luptat ca o echipă de expansiune reală.

Tornând peste cifre, acolo este un sentiment uniform că acest lucru nu ar trebui să fie egal. Seattle fie va pierde ușor, fie va învinge Montreal într-o luptă strânsă. Înclinația aici este să ne uităm la acesta din urmă. Kraken sunt genul de echipă care să frustreze Montrealul.

Luați Seattle Kraken peste Montreal Canadiens în pahar de noapte. 

Seattle Kraken Pentru a învinge Montreal Canadiens
1,86
Spin Palace Sports

Acestecasete sportive, cum ar fiSpin Palace Sports, lovește cu niște numere foarte bune marți seara.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive