Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Free NHL Betting Picks For November 24, 2021

Pariuri NHL gratuite pentru 24 noiembrie 2021

Aproape fiecare echipă NHL este în acțiune miercuri seara, ceea ce creează un masiv - și noi înseamnă masiv — oportunitate de pariuri pentru tine. Dacă aveți nevoie de o mână suplimentară, uitați-vă laparii gratuite NHL pentru 24 noiembrie. Am făcut deja cercetările și credem că aceste patru pariuri merită analizate!

Against The Spread: Boston Bruins la Buffalo Sabres

Începem cu Bruins-Sabres împotriva-the -line spread, care primește cote modeste în prezent, peCele mai bune site-uri de pariuri NHL din România:

EchipăBet99Bodog
Răspândire Boston Bruins (-1,5)2,162,16
Răspândire Sabre Bivoli (+1,5)1,66| ||6611.66

Emoțiile joacă un rol important în sport — iar ca parior, este greu de evaluat de la distanță. Dar iată unul pe care trebuie să-l urmăriți în cum numim"Jocul de răzbunare Linus Ullmark." Portarul se întoarce la Buffalo, un loc pe care l-a numit acasă din 2015. înainte de a pleca în agenție liberă în acest extrasezon. Am fi uimiți dacă nu câștigă startul împotriva foștilor săi coechipieri.

Ullmark ar trebui să ofere o prezență constantă pe net - opusul lui Buffalo. După un început de sezon solid, Sabrii au „regresat la medie” cu un derapaj de 2-8-1. Apărarea și portarul inconsecvenți au fost cel mai mare bubuș al echipei. Suntem de părere că continuă pe măsură ce Bruins se îndreaptă spre o victorie convingătoare pe drum.

Boston Pentru a acoperi spread-ul față de Buffalo
2,16
Sports Interaction

Linie monetară: Minnesota Wild vs. New Jersey Devils

Există 14 jocuri diferite miercuri, dar una dintre cele mai mari aruncări de bani este Wild at Devils.Cote de pariuriCote de pariuri NHL sunt practic la pick-em la majoritatea caselor de pariuri:

EchipăBet99Bodog
Minnesota Wild1,751,75
New Jersey Devils2,052,05

Both teams have excelled early on but have hit "speedbumps" the past few games. The Wild are atop the Central Division with a 11-6-1 mark, whereas the Devils are 8-5-3. Though most recently, both lost straight games against Florida foes.

În ceea ce privește alegerea noastră, este Minnesota. Mai mult decât orice, pot crea ofensă aparent după bunul plac. Primesc goluri de la o mulțime de jucători diferiți șicolectiv, Minny are al cincilea cel mai bun rata de goluri așteptate pe 60 de minute în NHL. Această versatilitate ajută în 50-50 de jocuri ca acestea, mai ales când sunteți pe drum. Fii sălbatic și ia-o pe Wild Moneyline (job de cuvinte teribil, știm, dar nu ne-am putut abține la CSB).

Minnesota Pentru a-i învinge pe New Jersey Devils
1.75
Bodog

Peste/Sub 6,5 goluri: Edmonton Oilers la Arizona Coyotes

RezultatBet99Bodog
Peste 6,5 goluri| ||7512.002,00
sub 6,5 goluri1,831,83

Cel mai mare obiectivul total al nopții este nimeni altul decât Oilers at Coyotes și sentimentul nostru imediat? Este solicitat 100%, având în vedere cele două echipe.

Pe de o parte, ai Edmonton care este al treilea cel mai bun în goluri pe joc (3,72). La capătul opus, aveți o echipă din Arizona care a permis al treilea cel mai mare număr de goluri pe meci (3,53). Această combinație este de obicei o rețetă pentru un joc cu scoruri mari. Dar îndrăznim să spunem că acest joc va fi o excepție?

Vedeți, Oilers s-au răcit ofensiv mai târziu. În cinci dintre ultimele opt concursuri, au fost ținuți la două goluri sau mai puțin. În aceeași lumină, Coioții s-au înăsprit. După ce au rămas fără victorii în primele 11 jocuri, au câștigat patru din ultimele opt. Aceste două echipe au tendințe în direcții diferite decât înainte, la bine și la rău.

Pentru noi, totul se adaugă la un joc care nu atinge șapte goluri. Faceți lucrul contraintuitiv aici și luați sub !

sub 6,5 goluri marcate în meciul Edmonton versus Arizona
1,75
Sports Interaction

Linie monetară : Toronto Maple Leafs la Los Angeles Kings

EchipăBet99Bodog
Toronto Maple Leafs1,581,58
LA Kings2,332,33

Linia monetarăToronto-LA ne este tentantă din cauza modului în care ambele echipe joacă în prezent| ||811. The Leafs are as hot as any team in the league with wins in 11 of its previous 13. The opposite applies to the Kings, who have dropped four games in a row. Worse, they've musted two or fewer goals in four of its last five.

Selectia noastră pentru a câștiga este într-adevăr Toronto. Punem o pondere suplimentară pe performanțe recente, deoarece aceste rezultate se mențin în nivelurile de încredere. Șipentru toate scopurile, Leafs ar trebui să fie extrem de încrezători în timp ce încep aici o călătorie de trei jocuri în California. Oricât de buni au fost, pot fi și mai buni și vom vedea nuanțe ale astea față de regii rece ca gheața.

Cum să pariezi la jocurile NHL?

As Am menționat mai devreme, 14 meciuri punctează programul NHL miercuri. Asta înseamnă că doar patru echipe nu vor fi în acțiune. Este sigur să spunem că acesta este scenariul de vis al unui parior de hochei. Dacă doriți săpariți pe jocurile NHL în această zi (sau oricare alta în timpul sezonului), veți găsi puține site-uri de pariuri mai bune decât cele enumerate mai jos. Toate cotele de hochei la care te poți gândi sunt disponibile aici, de la jocurile de zi cu zi lacote de pariuri pe termen lung.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive