Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks And Predictions: June 18-19

Alegeri și predicții NHL: 18-19 iunie

Cote 2021 NHL Stanley Cup Playoffs Cote are heating up as the remaining four teams continue to compete for a chance to move on. Today, we'll be making picks and predictions for two games—one from each series.

Insulele New York au revenit pe pământ după două înfrângeri consecutive în fața echipei Tampa Bay Lightning.

Bolturile au fost destul de dominante în ultimele două jocuri. Insulele au reușit să înscrie doar trei goluri în această perioadă și nu au părut prea periculoși, în ciuda naturii apropiate a fiecărei înclinații.

Câștigarea jocului patru este vitală pentru capacitatea New York-ului de a rămâne în viață în această serie.. Căderea într-o gaură de 3-1 le-ar pecetlui aproape soarta, deoarece nu își pot permite alte obstacole dacă speră să-i învingă pe campionii apărați. Pot să măcar lucrurile în doi?

De cealaltă parte a arborelui playoff-ului, Montreal Canadiens au făcut un efort solid în victoria lor pe drum împotriva Cavalerilor de Aur din Vegas|| |655. Game one was uninspiring, but the Habs managed to strike early and often in game two. On the back of more great goaltending from Carey Price, of course. Can they actually make this a close series after all?

Dacă sunteți nou în domeniul pariurilor, asigurați-vă că consultați diversele noastre ghiduri de pariuri sportive înainte de a face orice pariuri. Acum, să aruncăm o privire mai atentă la jocurile menționate mai sus.

Aceste cote au fost actualizate ultima dată pe Vineri, 18 iunie 2021:

Sports InteractionSports Interaction
Tampa Bay Lightning1,762,10insulari din New York
cavaleri de aur din vegas1,602,40montreal canadiens

Tampa Bay Lightning (1,76) vs. New York Islanders (2,10)

Meciul trei a fost o înclinare ca multe altele pentru Fulger. Scorul a fost poate ceva mai mic decât de obicei, dar Andrei Vasilevskiy a fost excelent, iar Nikita Kucherov a conectat cu Brayden Point pentru golul victoriei. O poveste spusă de mai multe ori înainte.

Pistolele mari ale insulelor au fost tăcute în aceasta, întrucât singurul gol al echipei a venit din binecunoscuta lor linie a patra, cu Cal Clutterbuck, Matt Martin și Casey Cizikas. Semyon Varlamov a fost ceva mai puțin ocupat decât Vasy și a jucat bine; totuși, 22 de salvari la 24 de lovituri pur și simplu nu au redus.

New York nu a reprezentat o mare provocare în jocul doi, deci jocul trei poate fi văzut din punct de vedere tehnic ca o îmbunătățire. Ei vor trebui să facă încă un pas înainte dacă speră să câștige jocul patru, deși avantajul pe gheață acasă le ajută.

Tampa Bay este în prezent într-o formă aproape perfectă, ceea ce înseamnă că Insulele vor trebui să pună unul devreme pentru a câștiga avantajul. Bolts au luat cinci penalty-uri în jocul doi, dar doar unul în jocul trei. Mai important, New York era doar 1/6 în aceste situații. Pur și simplu nu își pot permite să risipească atât de multe oportunități de echipe speciale.

Meciul patru va fi probabil la fel de aproape ca și ceilalți, dar câștigătorul probabil pare clar.Alege Tampa Bay Lightning pentru a câștiga jocul patru.

Tampa Bay Lightning Pentru a-i învinge pe New York Islanders
1,76
Sports Interaction

Vegas Golden Knights (1,60) vs. Montreal Canadiens (2,40)

Montreal a trimis un mesaj clar în timpul jocului lor două victorii asupra Vegas. Mulți au crezut că această serie a fost o anulare, sau poate chiar o măturare; totuși, Carey Price avea alte planuri.

Alți Habs și-au făcut simțită prezența, inclusiv Tyler Toffoli. Interulul în vârstă de 29 de ani a marcat de 28 de ori în doar 52 de meciuri în timpul sezonului regulat și acum are cinci goluri și 12 puncte în 13 meciuri din playoff, inclusiv actuala sa serie de opt puncte consecutive. El a jucat pe o linie cu Nick Suzuki și Cole Caufield, iar trio-ul a stabilit deja o chimie grozavă.

Revenirea lui Jeff Petry a fost o altă cheie a victoriei Montrealului. Nu mai jucase de când a părăsit jocul trei din runda a doua împotriva Winnipeg Jets. A fost o accidentare nefericită, dar nu gravă, deoarece a reușit cumva să-și prindă degetul mic într-o gaură a camerei din sticlă. Abilitatea lui de a juca cu Shea Weber a fost ratată cu multă lipsă.

Vegas a avut pucul mult mai mult în ultimele 40 de minute, dar prima perioadă puternică a lui Montreal a fost suficientă pentru a asigura victoria. Au jucat cu încredere, iar Cavalerii de Aur arătau puțin letargici înainte de a se trezi și de a depune un efort solid. Marc-Andre Fleury i-a ținut în amestec, dar era noaptea lui Price să fure spectacolul.

Fostul Canadien Max Pacioretty era la o distanță de a se răzbuna împotriva vechiului său club, iar acest joc ar fi putut arăta mult diferit dacă ar fi reușit să îngroape acea oportunitate. Montrealul a beneficiat de ceva noroc, dar norocul tinde să-i favorizeze pe cei care muncesc cel mai mult.

Cavalerii de Aur au fost puțin lipsiți de muncă, când Chandler Stephenson s-a așezat pentru acesta. El a devenit o parte importantă a liniei de vârf alături de Mark Stone și Pacioretty, deși statutul său pentru jocul trei este încă neclar.

Jocurile trei și patru vor fi puțin mai dure pentru Vegasas ei încearcă să reziste mulțimii agitate din Centrul Bell. Fanii Habs-ului sunt obișnuiți să fie cei defavorizați ai playoff-ului și li se vor permite 3500 de spectatori.

Alegeți Montreal Canadiens pentru a câștiga meciul trei.

Montreal Canadiens Pentru învinge Vegas Golden Knights
2,40
Sports Interaction

Vă mulțumim că te-ai conectat la alegerile noastre gratuite din NHL Stanley Cup Playoffs.Nu uitați să alegeți furnizorul de case de pariuri sportive care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și mult noroc! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos:

    Vieți w Toate site-urile de pariuri sportive