Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks And Predictions: June 15-16

Alegeri și pronosticuri NHL: 15-16 iunie

Să aruncăm o privire laAlegerile NHL Playoffs 2021|| |633 for June 15 and 16.

Predicții NHL: 15-16 iunie. 2021

Cotele 2021 NHL Stanley Cup Playoffs sunt mai aproape ca niciodată. Au mai rămas doar patru echipe, deoarece runda a treia este oficial în desfășurare. Astăzi, vom face alegeri și predicții pentru două jocuricâte unul din fiecare serie.

The New York Islanders continuă să dovedească oamenilor greșit | ||652following their game one victory against the Tampa Bay Lightning.

The Bolts a făcut lucrurile interesante la sfârșitul jocului când Brayden Point a marcat un gol power-play cu a mai rămas mai puțin de un minut, dar nu a fost suficient.Insulele au câștigat cu 2-1 și au luat un joc important pe drum.

A fost o victorie norocoasă? Unii cred că da; cu toate acestea, împușcături au fost ucise chiar și la 31 de ani, iar New York a dominat în cercul de confruntare la un impact impresionant de 61%. Poate că ceva s-a schimbat pe banca Insulelor după victoria lor în jocul cinci de la Boston, deoarece de atunci păreau de neoprit. Vor reuși să mențină această scânteie?

De cealaltă parte a arborelui playoff-ului, Montreal Canadiens păreau copleșiți uneori, în timpul jocului lor, o înfrângere în fața Vegas Golden Knights.

Habii erau fierbinți de pe poartă, piperând Cavalerii de Aur cu o rafală de focuri. Din păcate,Marc-Andre Fleury a făcut câteva salvari pentru a menține lucrurile fără scor.

În a doua jumătate a jocului,Montrealul părea puțin uzat și se străduia să se potrivească cu ritmul de joc al Vegas. Canadiens vor fi mai pregătiți pentru jocul doi?

Dacă sunteți nou în pariuri, asigurați-vă că consultați diversele noastre ghiduri de pariuri sportive| ||676 înainte de a face orice pariuri. Acum, să aruncăm o privire mai atentă la jocurile menționate mai sus.

Aceste cote au fost actualizate ultima dată pe Marți, 15 iunie 2021:

Echipa 1Sports InteractionSports InteractionEchipa 2
Tampa Bay Lightning1,492,68Insulele New York
Vegas Golden Knights1,383,16Montreal Canadiens

Tampa Bay Lightning (1,49) vs. New York Islanders (2.68)

Jocul unu a fost o luptă acerbă, cu o marjă de eroare foarte mică. Ambele echipe au acumulat aproximativ 40 de lovituri fiecare, iar ambii portari au fost la fel de excelenți pe cât se aștepta.

Principala diferență statistică dintre cele două echipe a fost cadourile. Bolts au întors pucul de șapte ori, în timp ce Insulele au făcut-o o singură dată.

Ryan Pulock a marcat golul câștigător la începutul celei de-a treia perioade și a avut o noapte relativ bună în general. Fosta alegere din prima rundă a înregistrat, de asemenea, trei șuturi și trei lovituri în 21 de minute de timp de gheață.

Deși sunt de obicei dominante,Linia de sus a lui Tampa Bay a fost deschisă pentru ambele goluri. împotriva. Nikita Kucherov a avut o asistență la scorul târziu al lui Point, dar a înregistrat doar un șut pe poartă în cele 18 minute pe care le-a jucat. Fulgerul este mult mai rău atunci când nu primește șanse de marcare consistente, dar te poți aștepta la un efort mai bun în jocul doi.

Jan Rutta a fost și el dezamăgitor în acesta. El a fost în topul perechii lui Bolts cu Victor Hedman în majoritatea play-off-urilor, dar a fost activat pentru ambele goluri contra, în ciuda faptului că a jucat mai puțin de 14 minute. Hedman a fost, de asemenea, activat pentru ambele, deși a jucat mult mai mult decât Rutta (doar 25 de minute) – inclusiv peste trei minute scurte.

New York a respectat planul de joc și au fost recompensați| ||719. They may have only won by a single goal, but a lot of that can be tied to the multiple highlight-reel saves made by Andrei Vasilevskiy.

Insulele ar putea de fapt să ia seria, dar câștigând două jocuri consecutive. împotriva Fulgerului de la Amalie Arena nu pare probabil.Luați Bolts pentru a câștiga jocul doi.

Tampa Bay Lightning Pentru a-i învinge pe New York Islanders
1,49
Sports Interaction

Vegas Golden Knights (1.38) vs. Montreal Canadiens (3.16)

A fost o poveste a două reprize între Vegas și Montreal în primul joc. După cum sa menționat anterior, Habs-ul a avut șanse mari de a marca la începutul meciului, dar nu au reușit să valorifice.

Alec Martinez a extins avantajul Cavalerilor de Aur cu puțin peste două minute în al doilea cadru, but the Canadiens managed to respond on the power play thanks to super-rookie Cole Caufield.

Din păcate, golul lui Caufield a fost egalat la mai puțin de un minut de Mattias Janmark, dând Vegas un avans de 3-1 cu șapte minute rămase în a doua. Cel de-al treilea gol a părut că a scos vântul din pânzele Montrealului, în timp ce Vegas a adăugat un număr de asigurări în ultima perioadă în drum spre o victorie cu 4-1.

Ambele echipe au intensificat fizic  întrucât 96 de lovituri totale au fost aruncate colectiv. În mod surprinzător, Cavalerii de Aur au avut 10 cadouri uriașe, în timp ce Habs au avut doar cinci.

Carey Price a fost excelent, dar s-ar putea ca Montreal să nu obțină avantajul obișnuit în această privință datorită lui Fleury . Ca atare, ei vor trebui să continue să arunce o mulțime de puci pe net dacă vor să facă lucrurile să se întâmple.

Jocând fără Jeff Petry le strica șansele, văzând că el ar putea fi cel mai bun apărător de pe lista Canadienilor. Calendarul pentru întoarcerea sa încă nu a fost solidificat, deși a fost văzut făcând repetari la antrenament într-un tricou fără contact.

Mulți oameni cred că această serie va fi o plimbare în parc pentru Vegas. , dar nu conta pe asta. La urma urmei,Montrealul prosperă din punct de vedere istoric atunci când este un defavorabil în playoff—mai ales când primește portar de elită. Ar trebui, cel puțin, să le dea greutății Cavalerilor de Aur.

Pe de altă parte, este greu de imaginat Vegas pierzând în fața acelei mulțimi agitate.Alege Cavalerii de Aur pentru a câștiga jocul doi.

Vegas Golden Knights Pentru a învinge Montreal Canadiens
1,38
Sports Interaction

Vă mulțumim că te-ai conectat la alegerile noastre gratuite pentru Playoffs NHL Stanley Cup.Nu uitați să alegeți furnizorul de pariuri sportive care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și mult noroc! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive