View All Sports Betting Sites
NHL Picks And Predictions: June 8-9

Alegeri și predicții NHL: 8-9 iunie

Cotele 2021 NHL Stanley Cup Playoffs au oscilat constant pe măsură ce meciul din runda a doua hups se încheie. O echipă se îndreaptă deja spre casă, iar alte două sunt în pragul eliminării. Astăzi, vom face alegeri și predicții pentru următorul joc de fiecare serie rămasă (trei în total).

Fulgerul din Tampa Bay are șanse mari să termine pe Carolina Hurricanes.Ei au un avans de 3-1 în serie și nu arată semne de încetinire. Vor merge din nou până la capăt?

Data ofensiv, Colorado Avalanche s-ar putea să-și fi întâlnit în sfârșit meciul în Vegas Golden Knights. Avs au avut un avans de 2-0 în serie și au fost neînvinși în playoff, dar acum lucrurile sunt noted la două. Poate Vegas să finalizeze revenirea?

La sfârşit, dar nu în ultimul rând, insularii din New York au terminat să-i prindă din urmă pe Boston Bruins. Insulele au acum un avans de 3-2 în serie, după ce au rămas în urmă de la începutul rundei. Pot să ia jocul șase acasă pentru a merge mai departe?

Montreal Canadiens au măturat Winnipeg Jetsacasă luni seara și vor juca cu câștigătorul seriei Avalanche-Golden Knights în runda următoare.

Dacă sunteți nou la pariuri, asigurați-vă că consultați diversele noastre ghiduri de pariuri sportive înainte de a face orice pariuri. Acum, să aruncăm o privire mai atentă la jocurile menționate mai sus.

Aceste cote au fost actualizate ultima dată peMarți, 8 iunie 2021:

Până acum a fost o serie de centimetri între Bolturi și Bastoane

Tampa Bay Lightning (1.83) vs. Carolina Hurricanes (2.00)

It has predominantly been a series of inches between the Bolts and the Canes so far. Primele trei jocuri au fost decise de un singur gol, inclusiv victorii consecutive cu 2-1 pentru Lightning.

Meciul patru a ajuns să fie complet opus. Tampa Bay a câștigat cu 6-4, dar ceea ce a remarcat cu adevărat a fost când ambele echipe s-au combinat pentru a marca opt goluri în a doua perioadă. Carolina a avut de fapt un avans de 4-2 în secunda, înainte ca Bolts să explodeze pentru patru goluri consecutive.

Suspecții obișnuiți au contribuit în mod măreț, așa cum au avut Nikita Kucherov și Steven Stamkos fiecare. două goluri și un assist. Brayden Point continuă să aprindă și lampa, deschizând scorul în prima repriză. Cel de-al șaptelea gol al său în doar 10 meciuri din playoff până acum.

Cu toate acestea, nu vă așteptați ca Carolina să cadă ușor. Mulți i-au favorizat pe Lightning să câștige această serie, deoarece sunt campionii apărători; totuși, de fapt, Hurricanes au fost cei care au încheiat anul în vârful Diviziei Centrale.

Tampa Bay poate sfârși foarte bine prin a câștiga seria, dar o alege pe Carolina pentru a câștiga jocul cinci.| ||672

Carolina Hurricanes Pentru a învinge fulgerul din Tampa Bay
2,00
Betway

Colorado Avalanche (1,69) ) vs. Vegas Golden Knights (2.25)

Toate cele patru seriale din runda a doua au fost incredibil de distractive, dar Vegas și Colorado au fost cu adevărat un televizor de văzut.

Primele două jocuri au fost dominate de Avalanche, deoarece Vegas a căzut pe ambele, fiind depășit cu 10-3 în acest proces. Acest lucru este foarte neobișnuit, având în vedere că Golden Knights au permis cele mai puține goluri din ligă în acest sezon.

Colorado părea să aibă jocul trei blocat la sfârșitul perioadei a treia, dar Vegas a preluat conducerea înscriind goluri consecutive la doar 45 de secunde distanță.

Meciul patru a fost rândul Cavalerilor de Aur să domine, deoarece au explodat pentru cinci goluri consecutive după ce au căzut într-un 1 devreme. -0 gaură. Jonathan Marchessault a marcat un hat trick și toți trei au fost asistați de colegul de linie William Karlsson.

Vegas pare să aibă tot impulsul, dar jocul cinci va fi în hambarul Colorado. Este important de remarcat acest lucru deoarece Avalanșa a avut un record impecabil de 22-4-2 acasă în acest sezon. Pare un loc bun pentru a întrerupe o serie de mini înfrângeri.

Acest joc va fi probabil unul strâns, spre deosebire de o altă explozie. Cavalerii de Aur ar trebui să ducă o luptă formidabilă, dar aleg Colorado pentru a câștiga jocul cinci.

Colorado Avalanche Pentru a învinge Cavalerii de Aur din Vegas
1,69
Betway

Boston Bruins (TBA) vs. New York Islanders (TBA)

Acesta seria a prezentat mult mai multe scoruri decât se așteptau mulți, deoarece trei din cele cinci jocuri au văzut ambele echipe combinate pentru șapte sau mai multe goluri.

Meciul cinci al Islanders a câștigat Bruins a fost nimic mai puțin miraculos, deoarece au reușit să iasă victorioși în ciuda faptului că au fost învinși cu 44-19. Harul salvator al New York-ului a fost jocul de putere, unde s-au bucurat absolut de a marca de trei ori în doar patru ocazii.

Brad Marchand a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului, dar nu a putut. nu oală altul când a contat cel mai mult. Povestea adevărată, totuși, a fost jocul mediocru al spectaculosului Tuukka Rask. A permis patru goluri la doar 16 lovituri și a fost retras în favoarea lui Jeremy Swayman, în vârstă de 22 de aniun portar începător cu doar zece. jocuri de experiență în NHL.

Ieșirea proastă a lui Rask este probabil doar un punct pe radar, având în vedere că încă se mândrește cu o medie de 2,20 goluri împotriva și un procentaj de salvare de .925 în acest an. playoff-uri. Starea lui de accidentare a fost o îngrijorare din cauza comentariilor pe care le-a făcut despre faptul că nu se simte complet sănătos în ultimele săptămâni, dar cei doi probabil nu sunt legați.

Șansele New York-ului de a câștiga jocul șase depinde cu siguranță de capacitatea lor de a limitează șansele de marcare. Au permis 40 sau mai multe lovituri împotriva în patru din cinci jocuri, ceea ce este departe de a fi o rețetă pentru succes.

Bruins au fost, de asemenea, fierbinți în jocul de putere, conversia a 50% din oportunitățile lor. De fapt, Boston a marcat cel puțin un gol în avantajul omului în patru din cinci jocuri, ceea ce are sens, având în vedere că au avut una dintre cele mai bune jocuri de putere din ligă timp de aproape un deceniu.

Insulele au jucat solid. hochei postsezon până în acest moment, dar singurul motiv pentru care sunt înainte în această serie este norocul cu pucul. Bruins se confruntă cu eliminarea în afara zonei lor de confort TD Garden, dar ar trebui să poată promova jocul șapte.Alege Boston pentru a câștiga jocul șase.

Boston Bruins Pentru a-i învinge pe New York Islanders
TBA
Betway

Vă mulțumim că v-ați conectat la alegerile noastre gratuite pentru playoff-urile NHL Stanley Cup.Nu uitați să alegeți furnizorul de case de pariuri sportive care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și mult noroc! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos: