Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks And Predictions: Upcoming Games To Target

Alegeri și predicții NHL: jocurile viitoare de țintit

The Cote pentru playoffs NHL Stanley Cup 2021 au fluctuat drastic, deoarece prima rundă este aproape finalizată. Să ne uităm la câteva alegeri și predicții pentru jocuri semnificative, viitoare.

Toronto Maple Leafs și Montreal Canadiens nu au văzut lipsă de dramă în serialele lor până acum. Căpitanul lui Leafs, John Tavares, a suferit o contuzie în timpul unui accident ciudat în perioada de deschidere a jocului unu și a trebuit să fie întins de pe gheață.

Montreal a câștigat acel joc 2. -1, dar Leafs au câștigat următoarele trei jocuri la rând. Acum, seria stă la 3-1 în favoarea Leafs. Vor reuși ei să elimine Habs-ul în cinci jocuri?

De cealaltă parte a graniței, Minnesota Wild continuă să ofere potriviri lui Vegas Golden Knights.The Wild a reușit să câștige primul joc, dar Cavalerii de Aur au răspuns câștigând trei jocuri la rând.

Cu o serie de strângere de 3-1, Vegas a avut două șanse să câștige runda, dar nu poate să o închidă.The Wild au câștigat două la rând și par să aibă tot impulsul. Cavalerii de Aur, despre care mulți i-au prezis că vor câștiga Cupa Stanley, sunt acum pregătiți pentru o ieșire anticipată?

În sfârșit, Boston Bruins și New York Islanders sunt pregătiți să se întâlnească în rundă. doidupă ce și-au câștigat seria respectivă. Foarte puțini se așteptau ca oricare dintre aceste echipe să meargă mai departe, dar tocmai asta face playoff-urile atât de imprevizibile. Cine are cele mai mari șanse să dea tonul participând la jocul 1?

Dacă sunteți nou în pariuri vă rugăm să fiți informat și consultați diversele noastreghiduri de pariuri sportive înainte de a face orice pariuri. Acum, să aruncăm o privire mai atentă la jocurile menționate mai sus.

Cote NHL Playoffs 2021

Aceste cote au fost actualizate ultima dată pe Joi, 27 mai 2021| ||673:

BetwayBetway
Toronto Maple Leafs1,402,95Montreal Canadiens
Vegas Cavalerii de AurTBATBAMinnesota Wild
Boston BruinsTBATBAInsulele New York

Toronto Maple Leafs (1,40) vs. Montreal Canadiens (2,95)

Se pare că Toronto Maple Leafs se află pe pragul de a câștiga prima serie de playoff din 2004.

În același timp,Incapacitatea Torontoului de a închide jocurile importante a fost bine documentată în ultimii ani. De data aceasta se simte diferit, dar nimic nu este pus în piatră până când jocul se termină.

Montrealul i-a surprins pe mulți prin eliminarea Penguinilor din Pittsburgh în timpul rundei de joc de anul trecut și au fost cu siguranță sperând să se bazeze pe acel succes împotriva Leafsrivalul lor istoric.

Până acum, acesta nu a fost cazul, deoarece există foarte multe puține aspecte pozitive pentru Canadiens.Habs au reușit să marcheze doar patru goluri în patru jocuri și nu au părut să aibă un răspuns pentru jocul sufocant al celor de la Leafs în timpul unei înfrângeri cu 4-0 în jocul patru.

Carey Price a fost solid ca întotdeauna, dar Jack Campbell a fost chiar mai bun, ceea ce aparent a neutralizat avantajul obișnuit al portarului Habs.

Această serie este în esență s-a încheiat, cu excepția unei schimbări miraculoase în jocul Canadiensului.Alege Maple Leafs pentru a câștiga jocul cinci și seria.

Toronto Maple Leafs Pentru a învinge Montreal Canadiens
1,40| ||735
Betway
 

Vegas Golden Knights (TBA) vs Minnesota Wild (TBA)

A fost o serie de dovezi pentru Minnesota Wild, deoarece aveau o mulțime de critici care se îndreptau spre playoff.

Unele dintre acestea au avut de-a face cusălbaticii înșiși, deoarece istoria lor recentă a play-off-urilor se prezintăo mulțime de primele- ieșiri rotunde. Adversarul lor, desigur, nu îi ajută nici pe atât de mulți să-i vadă pe Cavalerii de Aur ca o echipă de top cinci din ligă.

Totuși, iată-ne, în pragul a ceea ce ar trebui să fie un joc distractiv șapte. .Această serie a avut un scor surprinzător de mare având în vedere tendința de apărare pe care ambele cluburi au prezentat-o ​​tot sezonul. Patru din cele șase jocuri jucate au înregistrat patru sau mai multe goluri, deși zona neutră a fost, de asemenea, la fel de înfundată cum era de așteptat.

The Wild au un nucleu tânăr cu multe potențiale neexploatate și s-ar părea că unele dintre armele lor tinere sunt pregătite să facă următorul pas mult mai devreme decât se aștepta. Ceea ce fac ei împotriva Cavalerilor de Aur este cu adevărat impresionant și nu dau niciun semn că se opresc acum.

Vegas ar putea fi favorizat să câștige, dar luați Minnesota Wild. pentru a câștiga jocul șapte și a aduce acasă seria.

Minnesota Wild Pentru a învinge Vegas Golden Knights
TBA
Betway
 

Boston Bruins (TBA) vs. New York Islanders (TBA)| ||791

All eyes were on the Pittsburgh Penguins and the Washington Capitals heading into the first round. After finishing 1-2 in the division, many figured both teams would have no problem knocking off their 3-4 counterparts.

Boston Bruins și New York Islanders au avut alte idei și au câștigat seria lor în ciuda faptului că etichete underdog.

Există o expresie celebră care spune „atac câștigă jocuri, apărarea câștigă campionate”, iar acest lucru a domnit adevărat în runda de deschidere pentru Divizia de Est făcând ca ambele echipe mai defensive să avanseze.

Mulți s-au gândit că Bruins și nucleul lor îmbătrânit ar fi înfometați de succes în playoff și au ieșit înfometați. „Perfecțiunea line", compusă din Patrice Bergeron, Brad Marchand și David Pastrnak, nu a întâmpinat încă un obstacol de netrecut.

Au avut și mai mult succes în ultimul timp,mulțumită piesei. din a doua linie din Boston, cu Taylor Hall, David Krejci și Craig Smith. Acum, echipele au două linii grele împotriva cărora să joace meciul, beneficiind astfel întregul top șase al Bruins.

Ceea ce le lipsește insulenilor în putere de foc, ei mai mult decât compensează în competența defensivă. Pierderea lui Johnny Boychuk și Devon Toews a fost grea în vară, dar aceștia au răspuns bine sub îndrumarea înțeleaptă a antrenorului principal Barry Trotz.Apariția lui Ilya Sorokin este ceva demn de remarcat și, iar situația generală a Insulelor în plasă este ceva pe care se pot baza cu încredere.

Aceasta va fi o serie strânsă, iar obiectivele vor fi greu de atins. Bruins se descurcă întotdeauna bine acasă, iar primul meci va fi la TD Garden. Ca atare, alegeți Bruins pentru a câștiga primul joc. 

Boston Bruins Pentru a-i învinge pe New York Islanders
TBA
Betway

Vă mulțumim că te-ai conectat la seleții gratuite din NHL Stanley Cup Playoffs pentru jocurile viitoare, semnificative.Nu uitați să alegeți furnizorul de case de pariuri sportive care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și mult noroc! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive