Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 NHL Playoffs Series Winner: Picks & Predictions

Câștigătorul seriei NHL Playoffs 2021: alegeri și amp; Predicțiile

Cote2021 NHL Stanley Cup Playoffs au fost lansate oficial înaintea primei runde. Să aruncăm o privire la alegerileNHL Playoff 2021!

 

The Divizia Nord| ||649 will certainly attract a lot of attention as ambele serii prezintă unele dintre vedetele de top ale ligii.

În prima serie,Toronto Maple Leafs, cel mai bine clasat, se va confrunta cu locul patru, Montreal Canadiens. Oricine este familiarizat cu această rivalitate istorică știe că jocurile dintre aceste două echipe sunt adesea intense, ca să nu mai vorbim de aproape.

Leafs par să aibă avantaj, dar orice se poate întâmpla.Toronto și Montreal nu s-au întâlnit într-o serie de playoff de 42 de ani și niciunul nu a avut prea mult succes recent în postsezon. Fiecare posibil motiv de bază va fi prezent.

Pe cealaltă parte a cărții,Edmonton Oilers, pe locul doi, va ocupa locul trei Winnipeg Jets. It's hard to bet against a team featuring both Connor McDavid and Leon Draisaitl, but many seem to think the lack of depth beneath them could be the Oilers' Achilles heal. Again.

Cu toate acestea, Jeturile au fost reci în ultimele săptămâni. Lista lor nu a fost tocmai standardul de aur în materie de sănătate și bunăstare, evidențiat de recordul lor de 2-8-0 în ultimele 10 jocuri. Poate Connor Hellebuyck să se întoarcă la Vezina la timp pentru marele spectacol?

Dacă sunteți nou în domeniul pariurilor vă rugăm să fiți informat și consultați diversele noastreghiduri de pariuri sportive înainte de a face orice pariuri. Acum, haideți să facem niște predicții!

Aceste cote au fost actualizate ultima dată peJoi, 13 mai 2021:

Sports InteractionSports Interaction
Toronto Maple Leafs1.273,40Montreal Canadiens
Edmonton Oilers1,472,51Winnipeg Jets

Toronto Maple Leafs (1,27) vs. Montreal Canadiens (3,40)

Este seria de playoff pentru care ambele fani au așteptat o eternitate. După ani de vorbe de gunoi și „ce-ar fi”, bobocii se vor înfrunta în sfârșit pe bleu-blanc-et-rouge într-o confruntare de șapte meciuri.

În ciuda naturii de gât și gât a lui. rivalitatea, există un motiv pentru care Maple Leafs au cote mult mai mici. Ei sunt o echipă mai profundă, mai talentată decât Habs, iar recordul lor de 7-2-1 în seria sezonului împotriva lor este o dovadă a acestui lucru.

Un alt factor cheie este impulsul. Chiar acum,Toronto este fierbinte în timp ce Montreal nu este. De fapt, incapacitatea Habs-ului de a marca goluri aproape că i-a costat locul în playoff.

Toate aceste lucruri, playoff-urile NHL au fost întotdeauna o bestie imprevizibilă.Canadienii se așteaptă, de asemenea, ca mai mulți jucători cheie să revină de la accidentare înainte de primul meci, inclusiv Carey Price, Shea Weber, Brendan Gallagher și Phillip Danault.

De fapt, impulsul dobândit în urma revenirii acestor jucători ar putea foarte bine să ofere Montrealului o victorie pe deplasare la un meci improbabil.

Maple Leafs s-au confruntat, de asemenea, cu cota lor echitabilă de accidentări în acest an și vor primi unele întăriri proprii. În special,Zach Hyman și Riley Nash sunt de așteptat să fie pe lista activă a Leafs înainte de primul joc care va oferi în mod natural un impuls. Mai ales din punct de vedere defensiv.

Montrealul spera să fie mai competitiv anul acesta, mai ales având în vedere câștigurile pe care le-au obținut în urma unui traseu improbabil al Pittsburgh Penguins în timpul rundei de joc de anul trecut. Din păcate, câțiva jucători cheie nu s-au bazat pe acest succes în acest sezon.Sunt mult mai multe pe linie pentru Toronto, o echipă care absolut nu își poate permite o altă ieșire în primul tur.

Alege Canadiens pentru a câștiga primul joc , dar alegeți Maple Leafs pentru a câștiga seria.

Toronto Maple Leafs Pentru a învinge Montreal Canadiens
1,27
Sports Interaction

Edmonton Oilers (1,47) vs. Winnipeg Jets (2,51)

După o altă performanţă dezamăgitoare în timpul rundei de play-in de anul trecut, Edmonton Oilers sunt în esență disperat pentru succesul în playoff.

Această echipă a câștigat doar o singură serie de playoff în epoca Connor McDavid și pur și simplu nu este suficient de bun.Apărarea și portarul rămân o preocupare, chiar dacă Mike Smith a avut un sezon mult mai bun decât se aștepta. La 39 de ani, accidentarea și/sau regresia pot lovi oricând, iar Mikko Koskinen nu a jucat suficient de bine pentru a avea încredere în timpul unei runde de playoff.

Oilers vor beneficia cu siguranță de gheața acasă. avantaj și vor ieși arme fulgerătoare pentru primul joc. Acestea fiind spuse,abilitatea lor de a sta cu o echipă la fel de completă precum Jets este în discuție. Șapte meciuri din playoff sunt o sarcină grea, iar câștigarea este o muncă care necesită mai mult de două stele care să pună echipa pe spate.

Edmonton poate avea mai multă putere de foc în față, dar Winnipeg nu are tocmai lunetiști. înșiși. În plus, Connor Hellebuyck are pedigree pentru a fura jocuri în orice moment, iarlinia albastră a Jets este, de asemenea, o zonă de forță în comparație cu Oilers. Crezi că lui Edmonton îi lipsește încă Oscar Klefbom?

Ambele echipe sunt relativ sănătoase în acest moment, așa că nu este prea mult teren de câștigat acolo. Pierderea lui Klefbom doare mai mult decât pierderea lui Bryan Little, dar revenirea unui Nikolaj Ehlers care nu este exact 100% ajută la compensarea mai mult sau mai puțin orice potențial avantaj.

Probabil că Oilers vor scăpa. la un start fierbinte și par a fi un blocaj pentru a câștiga primul meci acasă, dar Jets au o listă superioară din punct de vedere defensiv, care este mult mai probabil să reziste la grinda unei serii de playoff.

Alegeți Oilers pentru a câștiga primul joc, dar alegeți Jets pentru a câștiga seria.

Winnipeg Jets Pentru a învinge Edmonton Oilers
2.51
Sports Interaction

Vă mulțumim că te-ai conectat la alegerile gratuite NHL Stanley Cup Playoffs. Nu uitați să alegeți furnizorul de pariuri sportive care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și mult noroc! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos:

 

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive