Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks And Predictions: May 03-06

Alegeri și predicții NHL: 03-06 mai

Lucrurile suntîncălzirea în Divizia Nord. Programul sezonului regulat alNHL este la doar câteva săptămâni distanță de la finalizare, și doar Toronto Maple Leafs și-au blocat cu adevărat | ||637playoff cap de serie.

Edmonton Oilers se află cu nouă puncte în spatele Leafs, pe primul loc, cu două jocuri în mână, dar ar trebui să câștige aproape fiecare joc rămas pentru a avea o șansă să-i prindă.

Leafs ar trebui să piardă multe jocuri și în regulament, lucru pe care l-au făcut doar de două ori în ultimul lor joc. 18 jocuri.Șansele de a termina pe primul loc pur și simplu nu sunt în favoarea Oilers, iar aceștia se vor concentra mai mult pe asigurarea avantajului de acasă cu un clasament în primele două poziții. întrucâtWinnipeg Jets se află la doar cinci puncte în spatele lor pe locul trei.

O altă poveste interesantă de urmat este competiția bruscă pentru locul trei dintre Jets și Canadienii de la Montreal.Habs s-au retras de la Calgary Flames în ultimele săptămâni, deoarece riscau pentru scurt timp să rateze complet postsezonul.

Acum, Habs s-au asigurat aproape că vor reușește-te și chiar să ajungă pe locul trei, mulțumită seriei actuale de șase înfrângeri ale Jets.Montrealul este la doar două puncte de Winnipeg în clasament, iar ambele echipe au jucat 50 de meciuri.

Dacă ești nou în pariuri vă rugăm să fiți informat și consultați diversele noastreghiduri de pariuri sportive înainte de a face orice pariuri. Fără alte prelungiri, hai să facem câteva alegeri! Ne vom concentra pe un meci din Divizia de Nord pe noapte, începând de luni.

Winnipeg Jets (1,62) vs. Ottawa Senators (2,35)

Așa cum am menționat anterior, Jets au pierdut șase meciuri consecutive și șchiopătează în Ottawa având nevoie disperată de o victorie.

Jets le lipsesc, de asemenea, câțiva atacanți cheie, inclusiv Nikolaj Ehlers, Adam Lowry, și Bryan Little. Deși sunt multe de plăcut despre șansele lui Ottawa în această înclinare, Jets ar trebui să iasă cu arme în ardoare. Au mult mai multe pe linie și ar trebui să aibă tot ceea ce este necesar pentru a obține W, în ciuda a tot ceea ce funcționează împotriva lor.

Luați Winnipeg Jets pentru a câștiga acest joc.

Winnipeg Jets Pentru a-i învinge pe Ottawa Senators
1,19
Betway

Edmonton Oilers (TBA) vs. Vancouver Canucks (TBA) )

Oilers vor juca cu Canucks de patru ori în șase zile începând de luni.

Acest joc, programat pentru marți, va fi al doilea dintre cele patru. Desigur,sunt mult mai multe pe linie pentru Oilers.

| ||717

At first, the Canucks had a surprisingly successful return from their COVID-19 layoff, beating the Leafs in back-to-back games. Since then, however, Vancouver a pierdut cinci din ultimele șase meciuri inclusiv trei înfrângeri în fața Ottawa.

Un factor x mare pe parcursul acestor jocuri va fi piesa lui Connor McDavid. Centrul superstar are un sezon dominant istoric, înregistrând 29 de goluri și 87 de puncte în doar 49 de jocuri. El poate și ar trebui să preia majoritatea acestor jocuri.

Ia-i pe Edmonton Oilers pentru a câștiga acest joc.

Edmonton Oilers Pentru a-i învinge pe Vancouver Canucks
TBA
Betway

Winnipeg Jets (TBA) vs. Calgary Flames (TBA)

The Flames va reprezenta probabil un provocare mai mare decât Senators, dar Jets au nevoie de toate victoriile pe care le pot obține.

Din fericire,Winnipeg a cunoscut un succes similar împotriva lui Calgary în acest sezon , cu un record de 5-2-1 cu un joc de putere care operează la 24%. S-ar putea ca Flames să nu mai vâneze postseason, dar nu există nici un „game off” cu antrenorul principal veteran Darryl Sutter la cârmă.

Calgary este mult mai sănătos, în ciuda faptului că nu are Noah Hanifin și Josh Leivo, iar ei sunt încă o echipă destul de competitivă, luând în considerare toate lucrurile.

Jets ar trebui, în teorie, să aibă asta. Dar acest moment al sezonului se referă la impuls, iar Flames au jucat pur și simplu hochei mai bun în ultima vreme. Există, de asemenea, mult mai puțină presiune pentru o echipă care cu adevărat nu are nimic de pierdut în acest moment.

Luați Calgary Flames pentru a câștiga acest joc.

Calgary Flames To beat the Winnipeg Jets
TBA
Betway

Montreal Canadiens (TBA) vs. Toronto Maple Leafs (TBA)

Many had been touting this matchup as a "preview of the first round" until Winnipeg recently forgot how to win. Jocurile sunt adesea apropiate între aceste două echipe iar rivalitatea lor istorică adaugă întotdeauna combustibil focului.

Este greu să pariezi împotriva the Leafs, who are 5-0-0 since Nick Foligno entered the lineup. Totuși, nu este un secret că efortul și jocul general al Leafs pot deveni complezenți.

Au fost mai puține dovezi în acest an, daramândouă Habs și Sens continuă să le ofere Leafs în orice sezon, indiferent de poziționarea în clasament.

Leafs ar dori să obțină primul loc, dar sunt multe mai mult pe linie pentru Habs, care fără îndoială își vor crea cea mai bună formație posibilă. Leafs, pe de altă parte, ar putea alege să odihnească unii obișnuiți.

Luați-i pe Montreal Canadiens pentru a câștiga acest joc.

Montreal Canadiens Pentru a învinge Toronto Maple Leafs
TBA
Betway

Vă mulțumim că v-ați conectat laediția din această săptămână a alegerilor noastre gratuite NHL. Nu uitați să alegețifurnizorul de case de pariuri sportive care funcționează pentru dvs. și mult noroc! Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive