Joacă acum
Betway
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks And Predictions: April 26-28

Alegeri și predicții NHL: 26-28 aprilie

Programul acestei săptămâniNHL program| ||634 is full of impactful gamesîn special în Divizia Nord.

The Montreal Canadiens, în special, va fi o echipă interesantă de urmărit.Hab-urile au fost ferm înrădăcinate în al patrulea și ultimulplayoff loc de luni de zile, dar un șir recent de pierderi și accidentările pe termen lung ar putea schimba totul.

Speranțele lor din playoff sunt acum în pericol deoarece atât Calgary Flames, cât și Vancouver Canucks revin brusc în imaginea postseason.The Flames și Canadiens se întâlnesc luni seara pentru a treia oară în doar patru zile. Calgary ar putea mătura mini-seria și ar putea ajunge la două puncte de Montreal în clasament dacă câștigă

În fruntea diviziei, Toronto Maple Leafs continuă să conducă grupul.Winnipeg Jets rămân pe locul doi, în ciuda pierderilor consecutive în fața Leafs și sunt cu doar un punct în fața Edmonton Oilers. Întâmplător, Jets și Oilers se vor juca de două ori în trei zile pentru a începe săptămâna. În mod clar, vor fi multe în joc.

Dacă sunteți nou în pariuri, vă rugăm să fiți inteligent șiconsultați diversele noastre || |657sports betting guides înainte de a-ți cheltui banii câștigați cu greu. Fără mai multe detalii, să facem niște alegeri!

Montreal Canadiens (2.50) vs. Calgary Flames (2.20)

Acesta este unul dintre cele trei meciuri din Divizia de Nord programate pentru luni, 26 aprilie.

Vremurile grele au căzut asupra Canadienilor în ultimele săptămâni. Totul a început când Brendan Gallagher a fost accidentat în timpul unui joc împotriva Oilers, luni, 7 aprilie.

De atunci,Habs au înregistrat un record de 3-8 în 11 jocuri.. După cum am menționat anterior, alunecarea lor este motivul pentru care echipe precum Flames și Canucks au brusc o șansă la locul final în playoff.

Gallagher nu este singura accidentare cheie a Canadiens, fie.Carey Price a intrat în protocolul de contuzie, ceea ce înseamnă că a părăsit echipa pe termen nelimitat pentru a primi tratament. AmândoiJonathan Drouin și Paul Byron rămân de asemenea de zi cu zi. Chiar șiTomas Tatar pare să aibă un fel de boalăși ar putea pierde timpul.

Flacările, pe de altă parte. ,sunt în esență sănătoși, cu excepția lui Noah Hanifin și Josh Leivo. De asemenea, joacă mult mai bine în ultimele săptămâni șitocmai i-au depășit pe Habs cu 9-2 în primele două jocuri ale mini-seriei.

Pick the Calgary Flames to win.

Calgary Flames Pentru a învinge Montreal Canadiens
2.20
PowerPlay

 

Edmonton Oilers (2.30) vs. Winnipeg Jets (2.30)

Acesta este unul dintre cele trei meciuri din Divizia de Nord programate pentru luni, 26 aprilie.

Nothing says 'this should be a close game' like even odds. Both the Oilers and the Jets open up at 2.30, which comes as no surprise considering they've been neck-and-neck all season.

Cu toate acestea,Oilers au un record de 5-2 împotriva Jets anul acesta. O mare parte din aceasta provine din dominația monstrului cu două capete din Edmonton, Connor McDavid și Leon Draisaitl. McDavid are patru goluri și 15 puncte în seria sezonului, în timp ce Draisaitl are cinci goluri și nouă puncte.

Pe cealaltă parte a registrului,antrenorul principal al Jets, Paul Maurice, și câțiva dintre jucătorii săi vedete nu au fost tocmai cei mai buni prieteni în ultima vreme. Centrul de vârf Mark Scheifele a fost pus pe bancă pentru cea mai mare parte a perioadei a doua împotriva Leafs aseară. Motivul exact este necunoscut, dar mulți cred că lipsa de efort în poarta lui John Tavares ar putea avea ceva de-a face cu asta.

Câștigătorul trofeului Vezina, Connor Hellebuyck, nu a fost mulțumit că a fost tras împotriva Leafs.într-un joc recent. În ciuda sughițului, el este, evident, încă tipul lor și, fără îndoială, se va întoarce între țevi pentru această înclinare.

În plus,Atacantul Jets Adam Lowry este puțin probabil să joace în acesta. Aceasta este o veste uriașă pentru Edmonton, deoareceel este, probabil, cel mai bun atacant defensiv al Winnipegului.

Alegeți Edmonton Oilers pentru a câștiga.

Edmonton Oilers Pentru a învinge Winnipeg Jets
2,30
Betway

Toronto Maple Leafs (TBA) vs. Montreal Canadiens ( TBA)

Acesta este unul dintre cele trei meciuri din Divizia de Nord programate pentru miercuri, 28 aprilie.

Rivalitatea Leafs/Habs este una dintre cele mai bune și mai intense din toate sporturile.| ||778 Games between these two squads are always tight and physical, regardless of where either resides in the standings at the time.

Acest sezon nu a fost diferit.The Leafs poate avea 4-2 în seria sezonului, dar au depășit Habs doar cu 20-17. Niciuna dintre echipe nu a beneficiat de sănătate sau productivitate de la portarii titulari, nici anul acesta. Acest joc s-ar putea transforma foarte bine într-un schimb de focuri.

Dacă s-ar întâmpla, Leafs ar avea aparent avantaj; cu toate acestea,Canadienii sunt echipa mult mai disperată în acest moment. Dacă există un lucru pentru care sunt cunoscuți, este rezistența.Ei sunt adesea capabili să câștige jocuri pe care nu ar trebui să le. S-ar putea să aibă probleme la punctaj, dar Leafs nu jucau ei înșiși un hochei grozav înainte de recenta lor dezamăgire a Jets.

Alegeți Montreal Canadiens pentru a câștiga.

Montreal Canadiens| ||797 To beat the Toronto Maple Leafs
TBA
Bodog

 

Vancouver Canucks (TBA) vs. Ottawa Senators (TBA)

Acesta este unul dintre cele trei meciuri din Divizia de Nord programate pentru miercuri, 28 aprilie.

Ce sezon a fost pentru Canucks. Pentru cei care nu știu,Vancouver tocmai a ratat aproape o lună de acțiune ca echipă din cauza unei erupții de COVID-19 care afectează o mare parte a listei.|| |825

Their season seemed to be in jeopardy, but au reușit să meargă 3-1 în patru jocuri de când s-au întors inclusiv victorii consecutive împotriva celor de la Leafs.

Ei nu păreau să aibă prea multe speranțe să ajungă în playoff, dar așa cum am menționat anterior, toate acestea s-au schimbat acum.Vancouver se află cu opt puncte în spatele Montrealului, dar au și cinci jocuri în mână. Flames au o șansă mult mai bună, dar Canucks joacă cu banii casei.|| |834

Sezonul lor nu mergea prea bine înainte de izbucnire, iar în prezent nu au nimic de pierdut. Echipa pare să aibă un ritm bun în joc în ciuda concedierii și deține foarte mult controlul asupra viitorului lor. Nu ar trebui să aibă nicio problemă să-i învingă pe Sens.

Alegeți Vancouver Canucks pentru a câștiga.

Vancouver Canucks Pentru a-i învinge pe Ottawa Senators
TBA
Sports Interaction

Vă mulțumim că v-ați conectat laediția din această săptămână a alegerilor noastre gratuite NHL! Este cu siguranță un moment interesant pentru a paria, deoarecethe playoff-urile Cupei Stanley se apropie cu pași repezi. Asigurați-vă că alegeți furnizorul de pariuri sportive care funcționează pentru dvs. înainte de a pune un pariu și noroc!

De asemenea, amintiți-vă să verificați întotdeauna știrile sportive și rapoartele de accidentări înaintea aruncării discului.

Fiți informat și fiți în siguranță.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai potrivită pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive