Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks And Predictions: April 20-22

Alegeri și pronosticuri NHL: 20-22 aprilie

Tabloul NHL din această săptămână prezintă câteva jocuri semnificative ca drum spre Stanley Cup este acum mai puțin de o lună distanță.

Mai multe echipe din România, în special, se vor lupta pentru stabilește-și pozițiaplayoff.Primele patru echipe din divizie vor ajunge, fără îndoială, în playoff, deoarece Toronto Maple Leafs, Winnipeg Jets, Edmonton Oilers și Montreal Canadiens sunt bine în fața echipei. Calgary Flames, Vancouver Canucks și Ottawa Senators.

Maple Leafs vor avea cea mai mare acțiune dintre primele patru echipe în următoarele trei zile, pe măsură ce călătoria lor continuă cu un joc împotriva lui Canucks (marți. 20 aprilie) urmat de o înclinare cu Jets (joi, 22 aprilie).

Canucks joacă, de asemenea, două jocuri în următoarele trei zile, dar nu mai sunt complet din imaginea play-off-ului. De asemenea, s-au întorstocmai s-au întors dintr-o concediere de o lună în care aproape întreaga echipă a contractat COVID-19, așa că s-ar putea ca câștigarea să nu fie prioritatea lor principală.

If you're nou în pariuri, asigurați-vă căconsultați diversele noastreghiduri de pariuri sportive|| |656 before making any wagers. If you would like to review the lista completă de cote NHL, faceți clic pe link.

Without further ado, let's make some picks and predictions!

Toronto Maple Leafs (1,58) vs. Vancouver Canucks (4,00)

Acesta este singurul meci din Divizia de Nord programat pentru marți , aprilie 20. 

Așa cum am menționat în introducere, a fost o lună grea pentru Vancouver Canucks. Echipa aparentși-a reluat sezonul prematur, cu unii jucători precum J.T. Miller și-a exprimat nemulțumirea față de decizia ligii de a continua.

În ciuda greutăților lor, Canucks au reușit să învingă Leafs cu 3-2 în prelungiri în timpul lor. primul joc înapoi noaptea trecută. Deși acesta este un semn încurajator, nu este neapărat un motiv pentru a paria pe Canucks.

Leafs au dominat cea mai mare parte a jocului, cu Canucks în cea mai mare parte, datorită unor salvari de la Braden Holtby. Toronto este, de asemenea, în mijlocul unei mini-scăderi, dar ar trebui să poată reveni și să învingă Vancouver.

Luați Toronto Maple Leafs pentru a câștiga.

Toronto Maple Leafs Pentru a învinge Vancouver Canucks
1,58| ||717
Betway

Montreal Canadiens (TBA) vs Edmonton Oilers (TBA)

Acesta este singurul meci din Divizia de Nord programat pentru miercuri, aprilie 21.

Montreal Canadiens știu cât de important este acest joc pe măsură ce intrăm în prima parte a sezonului.Habs se află cu nouă puncte în spatele Edmonton Oilers pentru locul trei în divizie, deși au un joc în mână. O victorie la timp ar contribui în mare măsură la menținerea în viață a urmăririi pe locul trei a Montrealului.

Canadienii ar putea fi în spatele Oilers în clasament; cu toate acestea,Habs au, de asemenea, 4-2 împotriva Edmonton în acest sezon. Cotele pentru acest joc nu au fost încă publicate la momentul publicării acestui articol, darCanadienii vor fi cu siguranță cei mai slabi având în vedere clasamentul.

Take the Montreal Canadiens to win.

Montreal Canadiens Pentru a-i învinge pe Edmonton Oilers
TBA
Betway

Toronto Maple Leafs (TBA) vs. Winnipeg Jets (TBA)

Acesta este unul dintre cele două meciuri din Divizia de Nord programate pentru joi, 22 aprilie.

TorontoMaple Leafs sunt în prezent pe primul loc în nord, dar WinnipegAvioanele sunt cu doar patru puncte în urmă. Acest meci este unul dintre cele trei rămase între aceste două echipe înainte de playoff. Jets ar putea cu siguranță să facă un adevărat impuls pentru primul, cu câteva victorii mari.

Toronto și Winnipeg au fost gât și gât tot sezonul, cuLeafs conducând la scară seria sezonului. 4-3.

Șansele probabil vor fi în favoarea Leafs, dar unele cheie jucătorii vor lipsi din lista lor. William Nylander a întârziat la o întâlnire de echipă și ar putea foarte bine să fie o zgârietură sănătoasă. Zach Hyman, care a părăsit ultimul joc cu o entorsă a MCL, va rata cu siguranță și va schimba achizițiile din termenul limită nici Nick Foligno/Ben Hutton nu se pot îmbrăca din cauza restricțiilor de carantină. Frederik Andersen rămâne și el pe margine.

Meciurile dintre aceste două echipe sunt întotdeauna apropiate, iar accidentările ar putea fi foarte bine factorul decisiv.

Luați Winnipeg Jets pentru a câștiga.| ||790

Winnipeg Jets Pentru a învinge Toronto Maple Leafs
TBA
Betway

Vancouver Canucks (TBA) ) vs. Ottawa Senators (TBA)

Acesta este unul dintre cele două meciuri din Divizia de Nord programate pentru joi, 22 aprilie.

Așa cum mulți se așteptau,  Senatorii Ottawa sunt pe ultimul loc după o alunecare de teren în timp ce continuă să se reconstruiască. Deși câștigul nu este punctul lor forte, ei au cu siguranță un avantaj în acest jocsănătatea lor.

Canucks încă se confruntă cu unele care nu sunt. -De asemenea, accidentări legate de COVID, în special care îl afectează pe centrul vedetă Elias Pettersson, care nu a văzut joc de câteva săptămâni.

Senatorii au 0-3-2 împotriva lui. Canucks în acest sezon, dar acesta ar putea fi jocul în care vor reuși în sfârșit. Șansele vor fi împotriva lor, așa că pariul pe ei ar putea fi o mișcare ascuns de inteligentă pentru a face o monedă suplimentară.

Ia-i pe Ottawa Senators pentru a-i învinge pe Vancouver Canucks.

Ottawa Senators| ||832 To beat the Vancouver Canucks
TBA
Betway

Vă mulțumim că te-ai conectat la din această săptămână ediție a alegerilor noastre gratuite NHL!Asigurați-vă că alegeți furnizorul de case de pariuri sportive care funcționează pentru dvs. înainte de a plasa un pariu și mult noroc!

De asemenea, nu uitați să verificați întotdeauna știrile sportive și rapoartele de accidentare înaintea aruncării discului. Nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla, chiar și cu câteva minute înainte de ora jocului.

Fii informat și fii în siguranță.

  • Joacă online acum
    Stanley Cup Betting Resources
  • Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

      Vezi toate site-urile de pariuri sportive