https://t.co/Rt4eTNjOoK
Joacă acum
Joacă acum
Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks And Predictions: February Weekend 5-7

Alegeri și predicții NHL: Weekend-ul februarie 5-7

Normalitatea a reluat înDivizia Centrală, undeDeținătorii Cupei Stanley, Tampa Bay Lightning, sunt din nou în top și caută să facă 4 victorii în patru în acest weekend. Sunt suspecții obișnuiți din altă parte, cuBruins, Avalanche șiMaples Leafs conducând diviziile lor respective.

Experții noștri s-au uitat la programul pentru acest weekend din februarie și au decis să înceapă cu o confruntare dintre rivalii feroceFlyers și Bruins. Aceasta va fi urmată de acțiunea de la Montreal și Toronto, în timp ce echipele din nord se luptă.

Am evaluatcotele NHL chiar de la început.cele mai bune case de pariuri sportive disponibile pentru fanii de hochei din România și vor alege cine ar putea ajunge pe primul loc în acest weekend. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Ottawa Senators (3,63) vs Montreal Canadiens (1,82)

The Canadiens s-au bucurat de un sezon excelent până acum| ||734, sitting just behind the liderii Diviziei de Nord din Toronto. Au marcat liber și i-au depășit pe toți ceilalți din divizie cu o oarecare distanță, cuToffoli și Petry conducând tabelele de punctaj.

Montrealul va fi. sperând să ajungă înPlayoff-urile NHL în această campanie. Ei vor fiîncrezători că îl vor câștiga pe cel de jos al tabelei și unei echipe Sens care joacă foarte prost până acum în 2021.

Ottawa scurge goluri și nu a arătat prea multă promisiune de a schimba lucrurile. În prezent au o diferență de -23 de goluri în divizie și nu joacă deloc coeziv. Este oadevărată îngrijorare pentru D.J. Smith, care trebuie să încerce să obțină un impuls în spatele echipei sale și să transforme aceste performanțe în victorii.

Luați Montreal Canadiens pentru a câștiga.

Montreal Canadiens Pentru a-i învinge pe Ottawa Senators
1,82
888 Sport

Josh marque son 7e de la saison!

Anderson gets his 7th of the season!#GoHabsGo | @RONAinc pic.twitter.com/sA9J21G5Hu

— Canadiens Montréal (@CanadiensMTL)5 februarie 2021|| |789

Vancouver Canucks (3,54) vs Toronto Maple Leafs (1,84)

TheCanucks made a strong start to the season, but have since dropped off. They are struggling to get a win down at the moment, looking to snap a seria de 3 pierderi consecutive împotriva liderilor Diviziei de Nord aici.

The Leafs a câștigat primul joc din această serie cap la cap, câștigând cu 7-3.Jason Spezza sa bucurat de joc adunând 3 goluri,Auston Matthews adăugând două la numărul său în acest sezon. Maple Leafs conduce NHL și au demonstrat deja că va fi chiar printre ei când vor veni finalele NHL.

The Big Dane Frederik Andersen este într-o formă excelentă și va juca un rol important în progresul Maple Leaf în acest sezon. Va fi o noapte lungă pentru Canucks dacă nu reușesc să prindă un pic de ritm în joc.

Mergi cu Maple Leafs pentru a câștiga.

Toronto Maple Leafs|| |817 To beat the Vancouver Canucks
1,84
Xbet

The#Canucks came up short in their first game of the season against the Maple Leafs.@budweisercanada Reperehttps://t.co/Rt4eTNjOoK pic.twitter.com/Mo2kRAaQgM

— Vancouver #Canucks (@Canucks)February 5, 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive