Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Playoffs Free Picks And Predictions: August 21 - 23

Playoff-urilor NHL Alegeri și pronosticuri gratuite: 21 - 23 august

Vom trece la jocul 6 din seria 7 playoff-uri NHL, cu multe încă de jucat pentruCote de pariuri NHL sunt într-adevăr în creștere. Lightning, Avalanche și Bruins arată bine, cu un 4- 1 lider în seria lor.

Ne aşteptăm ca ei să progreseze, în timp ce există alte serii care sunt încă foarte în disputa. Montreal Canadiens au luat în mod neașteptat un avans de 3-2 față de Flyers în seria lor, ceea ce este o performanță foarte impresionantă.

Vom acoperi cele mai interesante jocuri din weekend și vă vom oferi cele mai bune perspective de la experții noștri interni în hochei. Rămâneți pe fază și haideți să rămânem blocați în acesta.

Verificăcele mai bune site-uri de pariuri NHL aici.

Washington Capitals (1,87) vs New York Islanders (1,95)

Washington a avut un sezon regulat excelent înainte de izolare, dar de la playoff-urile au început, nu au fost aceeași echipă.

Deși au câștigat ultimul joc cu 3-2 pentru a recupera un joc din serie și a trecut cu 3-1, sunt încă departe. Starman Ovechkin a reușit să înscrie 2 goluri în ultimul lor și va trebui să continue în această formă de formă dacă dorește să-l câștige pe acesta.

Pentru Islanders, Mathew Barzal și Jean-Gabriel Pageau pun goluri în fiecare meci și se vor uita la ei din nou în acesta.

Cote de pariuri NHL favorizează Capitals să facă. este o serie de 3-2, dar îi acordăm pe Islanders să ia seria 4-1. Orice s-ar întâmpla, va fi unul aproape.

Insulele vor câștiga.

Insulele New York Pentru a învinge Capitalele Washington
1.95
10Bet

👀pic.twitter.com/8FyAl9zBp8

— insularii din New York (@NYIslanders)19 august 2020

Dallas Stars (1.77) vs Calgary Flames (2.10)

Stelele conduc seria cu 3-2 în jocul 6, după ce au câștigat ultimul meci cu 2-1 cu Jamie Benn și John Klingberg au preluat golurile pentru Dallas.

Calgary Flames a avut un sezon regulat destul de mediu, dar au strălucit în extrasezon. CotaStanley Cup le-a avut pe Stars una dintre echipele de top pentru a câștiga, dar Flames se luptă bine și, dacă pot duce la jocul 7, presiunea va fi activat.

Șansele favorizează o victorie pentru Stele și este de înțeles, dar Flăcările nu se vor doborâ fără luptă. Dillon Dube și Rasmus Andersson au marcat pentru Flames și vor fi cheia pentru planul echipei Geoff Wards.

Așteptați-vă ca Stars să câștige.

Dallas Stars To beat the Calgary Flames
1,77
888 Sport

┏┓
┃┃╱╲ În acest
┃╱╱╲╲ casă
╱╱╭╮╲╲ ne iubim
▔▏┗┛▕▔ și apreciem
▔▔ ▔▔▔▔▔▔▔▔╲
Anton Khudobin
╱╱┏┳┓╭╮┏┳┓ ╲╲
⛔▔▔▔⛔⛔ ┃┗┻┛▕▔pic.twitter.com/I6Mx5LTvYs

— Dallas Stars (@DallasStars)19 august 2020


//>