Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks And Predictions: March 6 - March 8

Alegeri și predicții gratuite NHL: 6 martie - 8 martie

The Boston Bruins au plecat o victorie asupra Florida Panthers aseară, luând jocul cu 2-1 și punându-i la 98 de puncte pentru totalul sezonului. Ei sunt din nou în acțiune în acest weekend în marea bătălie din Divizia Atlantic, în timp ce găzduiesc Lightning.

Blackhawks își continuă seria de victorii, câștigând o victorie cu 4-3 în fața Oilers. Thei se vor confrunta duminică cu rivalii și liderii din Divizia Centrală, St Louis Blues.

Pot albaștrii să înfrângă seria de victorii din Chicago?|| |650

 

Washington Capitals (2,68) @ Pittsburgh Penguins (2,25)

The Cote de pariuri NHL favorizează o victorie aici pentruCapitale în timp ce călătorim la PPG Paints Arena pentru programul nostru de vineri seara. Ei merg40-20-7 pentru sezon, dar s-au luptat în ultima lună, incapabili să creeze impuls 3-5-2 în ultimele lor zece.

Alex Ovechkin este într-o formă bună,a luat 2 goluri în înfrângerea cu New York Rangers în ultimul lor meci. Au avut ghinion să rateze punctele în ceea ce a fost o aventură epică, Mika Zibanejad a marcat 5 pentru a-l câștiga.

The Penguins a atins recent un nou minim, mergând pe cea mai lungă serie de înfrângeri pe care echipa a experimentat-o ​​în ultimii ani. Deși au schimbat lucrurile în ultima săptămână și vor intra în acesta pentru a obține trei victorii din trei.

Sidney Crosby pur și simplu nu a apărut în acest sezon. În schimb,Penguinii s-au bazat pe oameni ca Bryan Bust (27g, 27a), Malkin Evgeni (21g, 48a) și Jake Guentzel (20g, 23a) pentru a oferi în infracțiune.

Luați-i pe Penguins pentru a câștiga.

Pittsburgh Penguins Pentru a învinge Washington Capitals
2,25
PowerPlay

 

Tampa Bay Lightning (2.93) @ Boston Bruins (2.12)

Bruins vor intra în post-sezon în formă bună. Au fost cea mai consistentă echipă de-a lungul campaniei 2019/20 și nu par să încetinească. Succesul Bostonului a făcut lumină între ei și echipa de pe locul doi înClasamentul puterii NHL.

The Bruinii sunt al cincilea în goluri pe joc, înregistrând o medie de 3,3 în timp ce permite doar 2,26. Bruins joacă bine în toate fazele jocului și sunt cu siguranțăEchipa NHL de învins în acest sezon.

Davis Pastrnak se alătură lui Ovechkin ca lider marcator în liga cu 47 de goluri, deși Pastrnak a fost jucătorul mult mai eficient care a asistat 46 la 18 a lui Ovechkin.

Fulgerul va intraFulgerul va intra. acesta 5-5 în ultimii zece și caută să obțină două victorii consecutive. Ei nu se chinuie să găsească plasa,cu o medie de 3,5 goluri pe meci, care este cel mai mare din NHL în acest sezon.

Au o gamă largă de atacanți mortali, conduși deNikita Kucherov (32g, 50a) care au primit un gol și un assist în victoria lor asupra Canadiensului în ultima lor victorie.Fulgerul l-a pierdut pe primul din seria cap-la-cap 2-1 miercuri, iar asta se întâmplă din nou în acesta.

Pick the Bruins to win.

Boston Bruins Pentru a învinge Tampa Bay Lightning
2,12
10Bet

 

St Louis Blues @ Chicago Blackhawks

Partida de duminică este un top -de-tabelă față de partea de jos a grămezii în Divizia Centrală, deoarece Blackhawks găzduiește deținătoriiStanley Cup la Chicago.Albaștrii sunt pe locul doi în ligă, ajungând cu 40-17-10 până acum în acest sezon.

Am vrut să selectăm acest joc în alegerile noastre acesta săptămâna, datorită faptului căBlackhawks au început să creeze un oarecare impuls, câștigând ultimele lor patru jocuri.În timp ce albaștrii și-au câștigat ultimele 8 jocuri la rând.

Este clar că albaștrii vor fi favorizați în acesta, darBlackhawks au o șansă bună.Patrick Kane (30g, 51a) șiDominik Kubalik (29g, 16a) au fost excelente în atac și antrenorul Colliton va avea speranța că va putea apărea din nou duminică.

Așteptați-vă la Blues. pentru a câștiga pe drum.

St Louis Blues Pentru a învinge Chicago Blackhawks
TBA
888 Sport