Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks and Predictions: February 28 - March 1

Alegeri și predicții gratuite NHL: 28 februarie - 1 martie

Capitale încă nu pot obține un șir de victorii. , după ce au fost excluși de Jets în înfrângerea cu 3-0. Ei se vor confrunta cu Wild duminică seara, care va fi un meci greu în Minnesota.

Începem lucrurile cuFlăcări împotriva fulgerului , care încă se luptă pentru liderii NHL și Atlantic Division, Bruins, pentru primul loc. Avem alegeri pentru o varietate de alte echipeEchipe NHL.

Cine va primi punctele în acest weekend?

 

Calgary Flames (3.33) @ Tampa Bay Lightning (1.92)

Am vrut să punem Lightning în weekendurile noastreAlegeri gratuite NHL. Au fost senzaționali în acest sezon, așa cum au fost și sezonul trecut, și suntem interesați să vedem cum decurg lucrurile în Playoff de data aceasta.

The Lighting este pe primul loc în clasamentul ligii. , înregistrând în medie 3,5 goluri pe meci. Ei merg cu 40-19-5 pentru sezon. Cu toate acestea, Tampa și-a pierdut ultimele patru meciuri la respingere și va trebui să schimbe lucrurile aici.

The Calgary Flames va fiți conștienți de oportunitatea pe care o au de a câștiga aici, având în vedere forma slabă a Fulgerului. Elias Lindholm încă conduce linia pentru Flames și va fi luat în considerare din nou în aceasta.

Sean Monahan găsește, de asemenea, plasa în acest moment, marcând de două ori împotriva Bruins pentru a aduce totalul său la 21 pentru totalul sezonului.

Take the Lightning pentru a câștiga acasă.

Tampa Bay Lightning Pentru a învinge Calgary Flames
1,92
Betway

 

 

Vancouver Canucks (3,67) @ Toronto Maple Leafs (1,81)

Vancouver Canucks urcă înClasamentul puterii NHL în această săptămână, stai ocupând locul doisprezece în clasament. Se vor confrunta cu un test greu pe drumul către rivalii lor din România.

The Toronto Maple Leafs intră în acesta încercând să facă trei victorii în trei, după ce au luat două victorii foarte importante de la Florida Panthers și Tampa Bay Lightning. Eise află pe locul al treilea în Divizia Atlantic extrem de competitivă.

The Maple Leafs sunt conduși în atacul formidabilului Auston Matthews, care a a marcat 44 de goluri și 32 de pase decisive pentru sezonul până acum. În timp ce coechipierulWilliam Nylander a fost și el într-o formă grozavă,a marcat 29 de goluri și a obținut 28 de pase decisive pentru sezon .

The Canucks au reușit săptămâna trecută o victorie impresionantă cu 9-3 în fața liderilor ligii, Bruin. Deși au pierdut în fața Sens, aflat în dificultate, în ultima lor. Ei se vor confrunta cu o echipă de calibru diferit în aceasta.

Alege Maple Leafs pentru a câștiga.

Toronto Maple Leafs Pentru a învinge Vancouver Canucks|| |764
1.81
Bodog

|| |789

 

Washington Capitals (2.22) @ Minnesota Wild (2.79)

The Capitalele ajung 3-6-1 în ultimele lor zece| ||795, which is pretty shocking considering what we’ve seen throughout the season. They were shutout by the Jets and will need to regroup against a Wild side that is playing well.

TheWild a câștigat cu 7-1 împotriva Red Wings în ultimul lor. Deși Detroit-ul este gata în aproape orice joc pe care îl joacă în acest sezon, Wild au fost organizați și disciplinați pe gheață.

Zach Parise conduce linia pentru Wild, înregistrând 21 de goluri și 17 pase decisive pentru Wild. sezonul general.Eric Staal găsește de asemenea plasa, cu 19 goluri și 26 de pase decisive în această campanie.

The Capitals ocupă o medie de al doilea cel mai mare gol pe meci cu 3,4, cu Ovechkin acum cu 43 de goluri și 17 pase decisive.

Cote de pariuri NHLCote de pariuri|| |812 favour a win for the Capitals. Although they’re having a rough time at the moment, the white-hot stick of Ovechkin will always cause the Wild’s defence problems.

Așteptați-vă ca Capitals să câștige.

Washington Capitals| ||821 To beat Minnesota Wild
2,22
Spin Palace Sports