#WPGvsSTL
Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: February 7 - 9

Alegeri gratuite NHL și amp; Predicții: 7 - 9 februarie

The Capitalele rămân în fruntea tabelelor NHL, dar sunt urmărite îndeaproape de liderii Diviziei Atlantic.Bruins și Lightning sunt ambii în 5 victorii consecutive și 33 și, respectiv, 34 de victorii.

Tampa Bay , care se află acum pe locul cinci în clasamentulNHL, este în acțiune pesâmbătă ca eigăzduiește pe insulari la Amalie Arena. Avem și mai multe de la Maple Leafs, Jets și Blackhawks.

Divizia Atlantic va conduce în curând NHL?

| ||679

 

Anaheim Ducks (4,14) @ Toronto Maple Leafs (1,69)

Avem oConferința Est vs Vest joc pentru primul nostru meci al weekendului, deoareceAnaheim Ducks călătorește la Toronto.Ducks au pierdut cu 3-2 în fața Canadiens în a doua oprire din călătoria lor rutieră Canadien, punând22-26-6 pentru sezon. total.

Ducks marchează pe locul doi cel mai micmedie de goluri pe meci pentru campanie,reușind doar să înscrie 2.94, și doar mai bine Red Wings din tabele. În contrast puternic cuMaple Leafs înregistrează o medie de 3,6 goluri pe meci.

The Toronto Maple Leafs au unAuston Matthews înroșit pe care să te bazezi în acest moment. Deșia pierdut ultimul meci cu 5-3 în fața Rangers, Matthews a marcat 2 goluri în deplasare pentru a aduce totalul său la 39 pentru sezon.

The Leafs intră în acesta căutând să întrerupă o serie de înfrângeri de două jocuri. Ducks sunt 5-4-1 în ultimele lor zece jocuri, în timp ce Toronto merge cu 4-4-2. Acest lucru ar trebui să favorizeze o victorie a Ducks, dar cu spectatorii de acasă în spate și cu puterea din lista lor, vedem că asta merge doar într-un singur sens.

Luați Toronto Maple Leafs pentru a câștiga.

Toronto Maple Leafs Pentru a învinge Anaheim Ducks
2,09
Bet365

 

Insulenilor din New York (3,65) @ Tampa Bay Lightning (1,84)

InsulenilorInsulenilor sunt 31-15-6 pentru sezonul din Divizia Atlantic și vor merge la Amalie Arena căutând să înregistreze o a treia victorie la săritura. Câștigurile asupra Stelelor și Regilor îi pun într-o poziție bună pe măsură ce merg pe drum.

DeșiFulger este una dintre cele mai dificile instalații din liga chiar acum. Ei caută să finalizeze o a șasea victorie consecutivă, marcând 19 goluri în ultimele lor 5 victorii. Un renaștereSteven Stamkos a marcat 5 în ultimele 5 jocuri și are 25 de goluri și 40 de pase decisive pentru sezon.

Tampa are 34-15- 5 pentru sezon și este al doilea în clasamentul NHL,înregistrând o medie de 3,6 goluri pe meci.Islanders și Lightning permit ambele o medie de 2,60 goluri pe meci.

Brock Nelson a primit o asistență în Ultimul meci al lui Islanders împotriva Kings, luându-și totalulasistență la 21 pentru sezon, alături de cele 21 de goluri.Matthew Barzal continuă să conducă echipa înpuncte la 44, cu 18 goluri și 26 de pase decisive pentru campania 2019/20.

Acesta estealegerea gratuită NHL jocul weekendului, ca ambele echipe sunt fierbinți în acest moment și luptă pentru primele locuri în ligă.

Așteptați-vă ca Tampa Bay să câștige acasă.

Tampa Bay Lightning Pentru a învinge New York Islanders
2,09
Sports Interaction

 

Chicago Blackhawks (2.10) @ Winnipeg Jets (2.98)

TheWinnipeg Jets sit al patrulea în Divizia Centrală și are 27-23-5 pentru sezon. Ei intră în acesta după ce au învins rivalii și liderii lor de Divizie,St Louis Blues,4-2 pe drum.

Patrik Laine a înscris un gol împotriva Blues, ducând totalul său la 20 pentru sezon. În timp ceKyle Connor (25 de goluri,27 pase decisive) and Mark Scheifele (23 de goluri,34 de pase decisive) au fost prolifici pe tot parcursul sezonului.

The Hawks se vor deplasa duminică la Bell MTS Place, în căutarea de a pierde două meciuri. They lost 3-2 to their Central Division rivals the Wild, then losing in OT to the Bruins.

DeșiChicago Blackhawks au înregistrat 6 victorii în ultimele zece jocuri|| |856 and are looking strong going into this one. The Hawks have been heavily reliant on right-winger Patrick Kane, deoarece elconduce scorul cu 25 de goluri și 41 de pase decisive.

The Cote de pariuri NHL favorizează o victorie pentru Chicago Blackhawks, deși simțim că Jets sunt într-o rută și trebuie să o facă. la un moment dat în curând.

Luați Jets.

Winnipeg Jets Pentru a învinge Chicago Blackhawks
2,98
Bodog