#NSHvsNJD
Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks: Who will make It to the Playoffs In 2020?

Alegeri NHL: Cine va ajunge în Playoff în 2020?

Cu2020 NHL Playoffs are just over 2 months away, ne uităm la Divizii pentru a vedea cine va ajunge anul acesta. Dar cu aproximativ 30 de jocuri rămase de jucat,cine va participa pe 8 aprilie?

Sezonul regulatsezonul regulat vine la o închidere sâmbătă,4 aprilie 2020.playoff-urile încep doar 4 zile mai târziu,16 dintre cele 31 de echipe din ligă ajungând în playoff.| ||655

There will be eight from each conference and the top three finishers of both divisions, as well as two wildcard teams that will go to the playoffs.

Este destul de clar cine va fi acolo în Aprilie, dar cine va face o intrare șoc în 2020?

 

Vegas Golden Knights (14.00)

The Fulgerul din Tampa Bay pare a fi favoritul în ochii a maselor; experti, comentatori și chiar unii jucători au spus că Tampa va ridicaStanley Cup în 2020.

Poate fi clar pentru mulți, dar este departe de a fi peste. Vom cerceta celelalte echipe care ar putea ieși pe primul loc la sfârșitul sezonului.

The Cavalerii de Aur ocupă locul trei în Divizia Pacific , mergând27-20-7 pentru sezonul general. Eise află pe locul șase în Conferința de Vest, alături de rivalii lor din Pacific, Calgary Flames.

Max Pacioretty (21g, 27a),Reilly Smith (21g, 21a) șiMark Stone (|| |70718g, 30a) au fost parte integrantă a infracțiunii de la Vegas în acest sezon. Deși echipa are mult mai multă adâncime și este puternică în aproape toate pozițiile.

The Vegas Golden Knights sunt de fapt cea mai îmbunătățită echipă din || |715NHL power rankings în acest moment. Au un rating de +5, în timp ce intră în următorul lor joc în căutarea a treia victorie consecutivă.

Luați Vegas Golden Knights pentru a câștiga Cupa Stanley.

Vegas Golden Knights|| |725 To win the Stanley Cup 2020
14.00
Spin Palace Sports

 

Dallas Stars (15.00)

TheDallas Stars stau secundă în Divizia Centrală, mergând29-18-4 pentru sezonul de până acum. Au avut un sezon constant și ocupă locul 13 în NHL.

The Stelele sunt conduse în atac de Alexander Radulov, care a susținut15 goluri pe meci și 16 pase decisive pentru sezon.Dallas s-a luptat în atac pe tot parcursul acestei campanii. Eisunt pe locul 25 în ligă în medie de goluri, cu 2,6 pe meci.

Dar,Oamenii lui Rick Bowness au reușit să mențină o poziție stabilă în ligă și se pregătesc bine pentru a ocupa un loc în playoff. Acest lucru se datorează în principal la Starsrecordul defensiv, care este cel mai bun din ligă.

The Stele au lăsat să intre 127 până acum în această campanie, permițând o medie de 2,31 per joc.Stele au o gamăde apărare de calitate pe lista lor, precum John Klingberg, Jamie Oleksiak și Miro Heiskanen ținând linia în spate.

Luați Dallas Stars pentru a ridica Cupa Stanley.

Dallas Stars Pentru a câștiga Cupa Stanley 2020
15.00
10Bet

 

Nashville Predators (27.00)

The Nashville Predators sunt în prezent pe locul 6 în clasamentul Divizia Centrală, la 7 puncte de liderii diviziei și deținătorii cupei Stanley, St Louis Blues.

The Prădătorii s-au luptat defensiv, dar ofensiv au marcat pe locul zece cele mai multe goluri în ligă, cu 167, cu o medie de 3,3 goluri pe meci.

În apărare, este un poveste diferită.Nashville permite o medie de 3,10 goluri pe meci și are o diferență de goluri de -1 pentru campania 2019/20.

Se acordă că este slab . Dar credem căRosterul Nashville poate urca câteva niveluri față de locul în care se află acum. Dar cu jucători caRoman Josi (14g, 37a), Matt Duchene (11g, 23a) and Filip Forsberg (18g, 9a) on the roster, they are more than capable of turning teams over on their day.

Având în vedere calitatea pe care Predatorii o au în lista lor, merită din plin un punct la 27.00.Cote de pariuri NHL pentru Nashville sunt excelente și, ca atare, ne-am gândit că merită să fie înalegerile noastre gratuite NHL this week.

Luați Nashville Predators pentru a câștiga Cupa Stanley 2020.

Toronto Maple Leafs Pentru a câștiga Cupa Stanley 2020
27.00
888 Sport