Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Weekly Free Picks & Predictions: January 20 - 23

Selecții gratuite săptămânale NHL și amp; Predictii: 20 - 23 ianuarie

TheBruins, Capitale, Albaștrii și un Canucks renașterea își conduc ligile respective când intrăm în ultima săptămână din ianuarie.

The Bruins are back in action on miercuri, când găzduiesc Vegas Golden Knights la TD Garden. Jocurile NHL durează doar până joi, deoarece avemNHL All-star jocuri în weekend.

Vor învinge Cavalerii de Aur Atlanticul lideri?

 

Minnesota Wild (2,50) @ Florida Panthers (2,42)

TheMinnesota Wild sta lapartea de jos a Diviziei Centrale dar se va îndrepta cătreCentrul BB&T| ||680 looking to asigură o a treia victorie consecutivă. Mai important, Wild a luat punctele de la Tampa Bay și Stars, care s-au încheiat cu un 7-0.

Zach Parise a marcat două goluri în ultimele sale două jocuri și este al doilea la punctajpentru Wild. Ei se vor întoarce din nou către partea stângă pentru a oferi în aceasta.A primit 18 goluri și 12 pase decisive pentru sezon.

Au avut o săptămână grozavă,și-au câștigat ultima lor patru jocuri pe sărituri și învingând echipe precum Canucks și Maple Leafs. Succesul lor recent îi plasează pe locul 9 în clasamentul puteriiNHL și26-15-5 pentru campanie.

Dadonov Evgenil continuă să conducă linia pentru Minnesota,marcând 21 de goluri și 17 pase decisive pentru sezon și, de asemenea, marcând în ultimele sale două jocuri| ||703.

Luați-i pe Panthers pentru a învinge Minnesota.

Florida Panthers Pentru a învinge Minnesota Wild
2,42| ||725
Sports Interaction

 

Vegas Golden Knights (3.07) @ Boston Bruins (2.03)

TheBruins a câștigat în fața New York Islanders duminica trecută, înainte de a pierde în fața Flyers, Blue Jackets și Penguins.unul pozitiv din săptămânavictoria în fața Penguins în prima din seria head-to-head .

David Pastrnak a primit ungol și un pasaj în pierderea în fața lui Pittsburgh. El a fost magnific pe tot parcursul sezonului și este cel mai bun marcator al ligii, cu37 de goluri și 33 de pase decisive pentru sezon.

The Cavalerii de Aur au câștigat unul în ultimele șase jocuri. Victoria a venit împotriva lui Sens vineri seara, aducându-i la25-19-7 pentru sezonul general.

Mark Stone a luat un gol șiasistă la victoria cu 4-2, aducându-l la20 de goluri și 19 pase decisive. While Max Pacioretty a primit o asistență, ceea ce duce contribuția sa totală la21 de goluri și 26 de pase decisive în această campanie.

Cote de pariuriCote de pariuri NHL favorizează o victorie a Bruins în aceasta, deși atâtCavalerii de Aur, cât și Bruins intră în aceasta. unul care și-a pierdut jocurile anterioare. Tindem să fim de acord, având în vedere felul în care a jucat Boston pe tot parcursul sezonului.

Așteptăm ca Bruins să câștige aici.

Boston Bruins Pentru a învinge Vegas Golden Knights
2,03
Bodog

 

 

Winnipeg Jets (2.88) @ Columbus Blue Jackets (2.14)

Columbus s-a jucat cu o nouă viață în ultimele două săptămâni, din acest motiv, a trebuit să le includem înalegeri gratuite NHL săptămâna aceasta. Ei sunt al patrulea înDivizia Metropolitană, aşezându-se pe 26-16-8 în general.

The Blue Jackets au pierdut în fața Sharks în a doua săptămână a lunii ianuarie,, dar de atunci au câștigat toate meciurile, inclusiv victoriile în gol împotriva Golden Knights, Bruins și New Jersey Devils.

Părea că vor pierdeîn ultimul lor joc împotriva Rangers|| |849, but două goluri în al treilea au asigurat victoria pe drum.

Danezul Oliver Bjorkstrand a marcat 2 goluri în victorie. El a oferit14 goluri și 11 pase decisive pentru campania 2019/20.

The Avioanele au 25-20 -4 pentru sezon șise află pe locul patru în Divizia Centrală. Aceștia sunt conduși în atac deKyle Connor (24 goluri, 23 pase decisive| ||868) and Mark Scheifele (23 goluri, 30 asistă), cei din urmă marcând împotriva lui Blackhawks în ultimul lor joc.

Luați Blue Jackets pentru a câștiga acasă.

Columbus Blue Jackets Pentru a învinge Winnipeg Jets
2,14
Spin Palace Sports