Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Weekly Free Picks & Predictions: Jan 13 - Jan 16

Selecții gratuite săptămânale NHL și amp; Predicții: 13 ianuarie - 16 ianuarie

Cu noua săptămână aici, putem reflecta pe scurt la NHL.The Bruins, Capitals, Blues și Flames își conduc diviziile respective.| ||646

This week brings with it some excellent games; we have Bătălia de la New York, precum și liderii Diviziei CentraleSt Louis Blues împotriva Flyers.

Cine va primi punctele în această săptămână?

 || |671

New York Islanders (2.26) @ New York Rangers (2.71)

Cei 674 New York Islanders are fourth înClasamentul puterii NHL, mergând27-12-4 în general ligii.Insulele din New York conduc seria cap la cap, mergând cu 43-39 la general, cu Rangers luând egalitatea anterioară.

Acesta este primul head-to-head al campaniei 2019/20.Insulenilor intră în acesta după ce au pierdut în fața Bruins în ultimul lor. Jocul s-a terminat 3-2 în OT, cuMathew Barzal a marcat și a ajutat continuând să poarte echipa în spate.

TheRangers are 21-19-4 for the season. Ei vor merge și laMadison Square Gardens, venind din spatele unei pierderi. Eiau fost batuti cu 5-2 de catre domniiStanley Cup detinatori in ultimul.

Brett Howden and Filip Chytil picked up the points against the Blues. Dar esteArtemi Panarin care continuă să conducă linia pentru Rangers, el a dat 24 de goluri și 34 de pase decisive.

Luați-i pe Islanders pentru a câștiga acesta.

New York Islanders Pentru a-i învinge pe New York Rangers
2,26
MoPlay

 

Philadelphia Flyers (3,64) @ St Louis Blues (1,85)

TheBlues au fost într-o formă bună în ultimele două săptămâni, câștigând cu 7-2-1 în ultimele zece jocuri.I-au bătut pe Rechini, Sabres și Rangers într-un mod destul de convingător în ultimele jocuri.

David Perron a ales sus2 goluri în ultimele sale trei jocuri și continuă să conducă linia pentru St Louis. Acum are20 de goluri și 22 de pase decisive pentru sezon. El este urmat îndeaproape deBrayden Schenn (17 goluri, 21 pase decisive) șiJaden Schwartz (15 goluri, 23 pase decisive).

TheFlyers a pierdut în fața unui Lightning foarte în formă în ultimul lor, dar doar cu un scor de 1-0. Mai mult decât atât, chiar înainte de astaau transformat Capitalele la mijlocul săptămânii, luându-l pe acela3-2.

Flyers nu sunt favorizați aici și, de înțeles, așa că Flyers au fost foarte sus și în jos în perioada Crăciunului.Cote de pariuri NHL se uită la Blues pentru a câștiga aici și avem tendința de a fi de acord.

Așteptăm ca St Louis să câștige acesta.

St Louis Blues Pentru a învinge Philadelphia Flyers
1,85
Betway

 

Pittsburgh Penguins (2.07) @ Boston Bruins (3.03)

Aceasta este alegerea noastrăNHL gratuită of the weekend. This bătaie în Conferința de Est va fi una înflăcărată.Bruins suntcapul Diviziei Atlantic șicăutând să adauge un al patrulea la seria lor consecutivă de victorii.

The Penguinii vor intra și ei în aceastaîn căutarea pentru a patra victorie la trap. Pittsburgh sta la28-12-5 pentru campanie. Au luatvictorii asupra Cavalerilor de Aur,Avalanșă șiCoioți săptămâna trecută și arată într-o formă bună.

The Penguins va găzdui Minnesota Wild la PPG Paints Arena marți seara, care va juca un rol important în rezultatul acestui eveniment.|| |843

Jake Guentzel is likely out for the rest of the season, așa că Pinguinii au apelat laRugina (|| |84718 goals),Malkin (13 goluri) șiMcCann (13 goluri) pentru a pune punctele.

TheBruins și-au câștigat ultimele trei jocuri, dar chiar înainte de aceste jocuri și-au pierdut trei precedente. A fost o călătorie accidentată pentru Boston în acest sezon. Așteptați-vă să fie o egalitate grozavă, dar Boston va avea avantaj în atac și va lua jocul.

Așteptați-vă ca Boston Bruins să câștige acest joc.

Boston Bruins Pentru a-i învinge pe Pittsburgh Penguins
3,03
PowerPlay