Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Weekend Picks: Jan 10 - Jan 12

Selectii de weekend NHL: 10 ianuarie - 12 ianuarie

Tampa Bay continuă să năvălească în liga, mergând9-1-0 în ultimele lor zece jocuri. Deși ei încă urmează Capitals pentru primul loc în ligă.

The mizeria continuă pentru Canadiens lui Claude Julien, care acum se află pe un| ||647 8-game losing skid. Există o mulțime de jocuri grozave din care să alegeți în acest weekend, așa că am ales unele dintre cele mai buneînfruntări, inclusiv meciul de sâmbătă seara dintre Bruins și Islanders.

Cine va lua punctele la Barclays Center?

 

Pittsburgh Penguins (3,15) @ Colorado Avalanche (1,97)

ThePenguini călătorie laPepsi Center, Denver pentru unEastern vs Western Conference meci împotrivaColorado Avalanche. Penguins joacă bine și ocupă locul 7 în clasamentul de putereNHL.

Pittsburgh a jucat bine ca echipă și acum ocupă locul al treilea în Divizia Metropolitană,stă 26-12-5 de-a dreptul.

CeiPingguinii i-au învins pe Cavalerii de Aur în ultimul lor joc, se termină4-3 cuEvgeni Malkin alegerea un gol. Malkin a fost excelent în acest sezon,cu 12 goluri și 28 de pase decisive pentru sezon.

The acasa intră în acesta. caută să evite o serie de 3 pierderi consecutive în aceasta, înregistrând pierderi în fața ambelor echipe din New York din Rangers și Islanders.

Colorado are a scăzut puțin în ultimele două săptămâni. Se situează la3-6-1 în general pentru sezon.Cote de pariuri NHL favorizează în mod clar o victorie în Colorado, datorită faptului că au încă o listă excelentă și sunt destul de capabili să învingă pe oricine.

Take Colorado Avalanche va câștiga.

Colorado Avalanche Pentru a-i învinge pe Pittsburgh Penguins
1,97
Sports Interaction

 

Boston Bruins (2.31) @ New York Islanders (2.71)

Ambele echipe intră în aceasta căutând să înregistreze o a treia victorie consecutivă.The Islanders, care sunt27-12-3 definitiv, au câștigat cu 1-0 în fața lui. Avalanșă și o victorie 4-3 OT în fața unei echipe Devils care se luptă.

Anders Lee a luat un alt gol împotriva Devils, ducându-l la13 goluri și 12 pase decisive pentru sezon. Cel mai bun marcatorMathew Barzal (16 goluri, 19 pase decisive) a stabilit din nou unul, oferind o performanță generală decentă.

The Bruinii chiar au apărut în ultimele lor două jocuri, învingându-i pe Predators (6-2) șiAvioane (5-4).Ei merg 26-8-11 pentru sezonul general. Cu toate acestea, înainte de victoriile asupra Jets și Preds, Bruins și-au pierdut trei anterioare.

Dar Bruins auPastrnak trăgând în toate cilindrii. El a marcat4 goluri în ultimele 2 jocuri, mergând35 de goluri și 30 de pase decisive pentru sezonul general.

Acest joc estealegerea noastră gratuită NHL dintre jocurile din acest weekend, aceste două echipe au jucat bine în ultimele două jocuri și sunt în o poziție excelentă în diviziile lor respective.

Așteptați-vă ca Boston Bruins să câștige aici.

Boston Bruins Pentru a-i învinge pe New York Islanders
2.31
Bodog

 

Toronto Maples Leafs (2,15) @ Florida Panthers (2,44)

Avem un meciDivizia Atlantică pentruSunday night meci de hochei, în timp ceToronto Maple Leafs fac călătoria lungă până la Sunshine State.

The Maple Leafs, care sunt24-15-6 pur și simplu, intră pe acestalooking to snap three-game losing streak. Au pierdut în fața Oilers și Jets, cu 6-4 și, respectiv, 4-3.

Starman din TorontoAuston Matthews continuă să conducă linia. El a marcat 3 în ultimele două înfrângeri și are31 de goluri și 23 de pase decisive pentru sezon.

The Panterele intră pe acesta după ce i-au învins pe Canucks cu 5-2 acasă. Ei merg 23-16-5 pentru sezon direct,mergând 6-4 în ultimele lor 10, inclusiv victorii în fața Sens, Stars and Hurricanes.

Evgenii Dadonov (19 goluri, 16 pase decisive), Noel Acciari și Mike Hoffman (16 goluri, 17 pase decisive|| |871) added to their tally for the season against the Canucks, with Acciari obținând două, aducându-l la 17 goluri și 3 pase decisive pentru sezon.

Deși au avut probleme în ultimele lor două jocuri,Maple Leafs ajung 7-1-2 în ultimele lor zece și ne dorim să performeze apare duminica.

Așteptați-vă ca Maple Leafs să câștige pe drum.

Toronto Maple Leafs Pentru a învinge Florida Panthers
2.15
Spin Palace Sports