#STLvsWPG
Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Dec 29 - Jan 2

Alegeri gratuite NHL și amp; Predicții: 29 decembrie - 2 ianuarie

Noul an este peste noi! Avemtoată acoperirea celor mai bune jocuri din NHL în timpulultima săptămână din 2019. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare ceea ce va aduce ianuarie, în special2020 NHL All-Star Game, cu căpitanii anunțați acum.

The Capitalele rămân în frunte cu 27 de victorii în ligă. Vom acoperi joculMarți seara, întreInsulari și Capitale precum și multe altele.

Vom vedea vreo supărare mare în ultimele zile ale anului 2019?

 

Ottawa Senators (4,79) @ Pittsburgh Penguins (1,55)

Ne îndreptăm către PPG Paints Arena peluni seara, deoarecePittsburgh Penguins găzduiescSenatorii Ottawa înConferința de Est ciocnirea.

TheSens| ||697 will travel to Pennsylvania with the wind in their sails. They managed to take a win in ultimul lor, învingându-i pe Sabres cu 3-1 acasă. Ei stau la16-18-4 direct.

Jean-Gabriel Pageau a luat doi în victoria împotriva lui Buffalo și acum se mândrește cu un record de18 goluri și 10 pase decisive pentru campania 2019/20. El continuă să conducă tabelele de punctaj pentru România.

Ceihomeside intră în acesta căutând să ajungă trei la saritură, reluând înapoi victorii din cap la cap cu Predatorii. Eistau al doilea în Divizia Metropolitană, mergând23-11-4 pentru sezon.

Penguinii ocupă locul nouă înClasamentul puterii NHL, după câteva victorii excelente în ultimul timp.

Așteptați-vă ca Pinguinii să câștige acasă.| ||725

Pittsburgh Penguins Pentru a-i învinge pe Ottawa Senators
1,55
10Bet

 

Insulele New York (3.18) @ Washington Capitals (2.02)

The Washington Capitals rămân în vârful grămezii până în 2020 Ei merg acasă la Capital One Arena după ce au pierdutultimul meci cu 6-4 împotriva lui Carolina Hurricanes.

Ei sunt al treilea în ligă la goluri pe meci, înregistrând omedie de 3,5 în timp ce permit doar 2,75 pe meci. Căpitanul All-StarAlex Ovechkin continuă să conducă clasamentul pentru Capitals, înregistrând24 de goluri și 14 pase decisive.

The Insulenii au o perioadă grea în ultimul timp, deoarece vorcăută să facă un 3- serie de pierderi împotriva Wild înainte de a călători în Capitală.

New York au scăzut în ultima săptămână, dar încă reușesc să pună sus2,9 goluri pe joc, în timp ce permit 2,56 pe joc. Tânăra RomâniaMathew Barzal este în continuare cel mai bun marcator, cu16 goluri și 16 pase decisive.|| |788

Take the Capitals to win this one.

Washington Capitals Pentru a învinge New York Islanders
2,02
888 Sport

 

New York Rangers (2,98) @ Edmonton Oilers (2,07)

Ne îndreptăm cătreRogers Place pentruProgramul de marți seara caNew York Rangers pentru a se confrunta cuEdmonton Oilers.

The Oilers vor intra pe acesta după ce și-au pierdut ultimii doi, acordând în fața României rivalii Canucks și Calgary Flames.

FormaOilers în acest sezon a fost un adevărat mister. Ei merg20-17-4 pur și simplu pentru sezon și sunt conduși în ofensă de duo-ul mortal, sub forma luiMcDavid|| |843 (22 goluri, 41 pase decisive) șiDraisaitl ( 22 de goluri, 31 de pase decisive).

The New York Rangers au 19-15-4 în general pentru 2019/ 20 campanie. Se vor îndrepta spre Edmonton cu un pic de impuls, având în vedere că caută să ajungă3 victorii în ultimele trei.

Ei' este condus în atac de rusulArtemi Panarin, care a acordat 21 de goluri și 31 de pase decisive până acum sezon.

Am vrut să includem acest joc înAlegeri gratuite NHL în această săptămână, deoarece Oilers sunt o anomalie în acest sezon. Ne continuăm să ne așteptăm să ajungă la o serie de formă, dar încă mai rezistăm când intrăm în 2020.

Așteptăm ca Edmonton Oilers să-i învingă pe New York Rangers.

Edmonton Oilers Pentru a-i învinge pe New York Rangers
2,07
BetWarrior

 

Winnipeg Jets @ Colorado Avalanche

Marți seara Hocheiul ne duce laPepsi Center, deoareceColorado Avalanche găzduieșteWinnipeg Jets.

The | ||914Jets se va îndrepta către Colorado, după ce au ratat punctele în ultimele două jocuri, pierzând în ultimele lor în fața rivalilor Montreal și St. Louis. Deși au avut o performanță decentă împotriva Blues, cuKyle Connor înscriind câteva goluri.

Winnipeg merge 21-14-3 pentru sezon pur și simplu și sunt conduși în atac deMark Scheifele (17 goluri și 23 pase decisive) and Kyle Connor (17 goluri și 18 pase decisive). Winnipeg se va confrunta cu St Louis în a doua din seria head-to-head înainte de aceasta.

The Colorado Avalanche sunt 23-12-4 pentru sezon de-a dreptul. Ei vor intra în acest joc căutând să întrerupă o serie de înfrângeri de două jocuri. All-Star Nathan MacKinnon continuă să conducă tabelele de punctaj pentru Avalanche, înregistrând22 de goluri și 34 de pase decisive .

Cote de pariereNHL vor favoriza o victorie pentru Colorado în aceasta, având în vedere forma actuală a ligii, și avem tendința să fim de acord.|| |

Luați Avalanșa pentru a câștiga aceasta.

Winnipeg Jets Pentru a învinge Colorado Avalanche
TBA
MoPlay