Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Weekly Free Picks & Predictions: December 23-26

Selecții gratuite săptămânale NHL și amp; Predicții: 23-26 decembrie

Crăciunul este peste noi și poporul am vorbit. Au fost anunțați2020 All Star Captains și nu sunt prea multe surprize.

McDavid(59 puncte), MacKinnon(53 puncte),| ||652 Ovechkin (35 puncte) și Pastrnak(| ||65850 points) suntcăpitanii noștri captains. Acești patru au condus liga în acest sezon și, în unele cazuri, își poartă echipele, dar o vor face înNHL All-Star jocuri?

Who will take the points this week?

 

Washington Capitals (2,80) @ Boston Bruins (2,21)

Acesta este al doilea dintr-o serie de cap la cap întreBoston Bruins șiWashington Capitals. Washingtonul a triumfat în prima din seria head-to-head din Capitală, dar de data aceasta ne îndreptăm spreTD Garden pentru acțiune.

The Bruinii s-au luptat cu adevărat în ultimul timp, au reușit doar să facă fațăo victorie în ultimele 8 jocuri, which is a stark contrast to how the rest of the season has played out for them.

Eitreg 21-7-9 pentru sezonul de-a dreptul și staipe vârful Diviziei Atlantic. Dar vor trebui să schimbe modul în care joacă dacă vor să obțină ceva din acest joc.

The Capitale au câștigat 6 din ultimele opt jocuri| ||715, including wins against the Bruins, Lightning and Duck, they even beat the Lightning twice. Deși au fost supuși 3-0 de către Blue Jackets luni seară.

Washington conduce NHL și pleacă | ||72126-6-5 pentrusezonul direct.

Acesta va fi unul dintre cele mai bune jocurile săptămânii și, ca atare, esteSelecție gratuită NHL de urmărit de Crăciun, nu ratați această acțiune.

Luați Washington Capitals pentru a câștiga.

Washington Capitals Pentru a învinge Boston Bruins
2,80
Betway

 

Columbus Blue Jackets (3,42) @ New York Islanders (1,92)

TheBlue Jackets au avut o săptămână excelentă, au reușit să doboareWashington Capitals de două ori în seria head-to-head, cu victorii împotriva unui număr de alte echipe.

Victoriile împotriva liderilor ligii le va da cu adevărat un impuls de încredere. Acum stau pe16-14-6 pentru campania 2019/20. Ei se confruntă cu Islanders, apoi din nou capitalele înainte de a-i găzdui pe Blackhawks.

Forma lor recentă înseamnă că intră în acest joc în căutareaa cincea victorie consecutivă . Sunt conduși în atac de Pierre-Luc Dubois(12 goluri 13 pase decisive), alături deOliver Bjorkstrand (12 goluri, 13 pase decisive) și îi va uita din nou în seara asta.

TheInsulenilor au 28-8-3 absolut și au jucat excelent în ultima vreme. Atât de mult se află pe locul trei înClasamentul puterii NHL și probabil că vor urca deasupra Bruins, dacă forma continuă în perioada Crăciunului.

Nou York va avea Nassau Coliseum în spatele lor în seara asta. Ei au, de asemenea,câștigat 5 în ultimii opt, deși o pierdere la lovituri în fața Rațelor în ultimul lor îi pune pe picior din spate intrând în acesta.

Așteptați-vă ca insularii să ia punctele aici.

Insulele New York Pentru a-i învinge pe Columbus Blue Jackets
1,92
PowerPlay

 

Vancouver Canucks (2,19) @ Edmonton Oilers (2,80)

Edmonton, în ciuda faptului că are două dintre cei mai buni jucători din ligă, au o serie de jocuri un pic ciudată în acest moment. Ei merg la Rogers Arena cu doar 2 victorii în ultimele opt jocuri, iar acele victorii au fost departe de a fi convingătoare.

TheOilers sunt acum 20-15-4 pentru sezon. Draisaitl și McDavid au găsit plasa în victoria lor cu 4-3 împotriva rivalilor din România, Montreal, ceea ce, sperăm, va însemna că duo-ul mortal își găsește din nou forma.

The Canucks vor fi mai încrezători când au fost ultima dată când aceste două echipe s-au întâlnit. Aucâștigat jumătate din ultimele opt jocuri, inclusiv victorii împotriva Cavalerilor și Pinguinilorpunându-i într-o serie de 3 victorii consecutive pe măsură ce intră. acesta.

The Canucks merg cu 18-15-4 în general. Vor căuta la Elias Pettersson (17 goluri, 22 pase decisive) șiJ.T. Miller (14 goluri, 20 pase decisive) din nou în această seară, deoarece ei conduc linia în atac pentru Canucks.

Se pare că Canucks au o șansă bună în aceasta, dar trebuie să mergem împotrivaCote de pariuri NHL pentru această confruntare cu România, deoarece simțim căOilers are long overdue a big game victory.

Luați-i pe Oilers să câștige la Rogers Arena.

Edmonton Oilers Pentru a-i învinge pe Vancouver Canucks
2,80
Bet365