Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Weekly Picks & Predictions: December 16-19

Selecții săptămânale NHL și amp; Predicții: 16-19 decembrie

Crăciunul este la doar o săptămână și mai puțin și aruncând o privire la clasamentul NHL, putem vedea căWashington Capitals se retrag acum de restul pachetului.

Avem toate acțiunile săptămânii, inclusivpotriviri pentru Capitals, Bruins, Kings, Blues and the Avalanche. Avalanșa îi va găzdui pe Hurricanes la sfârșitul săptămânii, care cu siguranță va fi un joc grozav.

Cine va lua punctele în această săptămână?

 

Washington Capitals (1,97) @ Columbus Blue Jackets (3,18)

Avem oDivizia Metropolitană meciul caColumbus Blue Jackets găzduiește liderii ligiiWashington Capitals.

TheCapitale l-au învins pe Lightning în ultimul lor joc,câștigându-l cu 5-2.Washingtonsunt 24-5-5 pentru sezon, învingându-i pe cei mai apropiați concurenți pentru primul loc Boston Bruins la mijlocul săptămânii.

The Blue Jackets merge 12-14-6 pentru sezonul general.Columbus intră în această pierdere consecutivă din timpul prelungirilor în fața senatorilor și a pinguinilor.

Deși cei de acasă se confruntă cu Capitals, ei vor veni în acesta cu un aer de încredere în ei înșiși, după ce i-au învins 5-2 la mijlocul săptămânii.Cam Atkinson a avut un joc grozavîn ultimul,reuşind să găsească net de două ori.

Luați Capitalele pentru a-și răzbuna pierderea și a câștiga aici.

Washington Capitals Pentru a învinge Columbus Blue Jackets| ||712
1.97
MoPlay

 

Los Angeles Kings (4,10) @ Boston Bruins (1,69)

The Kings rămân cel mai înalt nivel al Diviziei Pacific, deși au învins-o pe Red Wings cu 4-2 în ultimul lor meci.

Los Angeles sunt conduși în atac deAnze Kopitar, care a oferit13 goluri și 18 pase decisive pentru sezonul de până acum . Slovenul a evoluat bine, dar nu același lucru se poate spune despre restul echipei sale.

Boston au avut o săptămână groaznică. Eiau pierdut în fața Sens, Capitale și Fulger. O săptămână șocantă după standardele lor, le-au permis celor de la Capitals să mărească diferența în fruntea tabelului NHL.

Fulgerul dreapta al BruinsDavid Pastrnak continuă să conducă liga. în goluri marcate și arată de neoprit pe gheață. El a marcat28 de goluri și a reușit 20 de pase decisive pentru sezonul până acum.

The Cote de pariuri NHL favorizează o victorie pentru Bruins și trebuie să fim de acord. Trebuie spus că Columb va fi fără Zach Werenski și Emil Bemstrom pentru joc.

Luați-i pe Bruins să câștige aici.

Boston Bruins Pentru a învinge Los Angeles Kings
1,69
Betway

 

 

Edmonton Oilers (3,46) @ St. Louis Blues (1,87)

Avem unCentral vs Pacific Confruntarea diviziei pentrujocul nostru de miercuri seara întreOilersși Blues.

The Blues rămân în fruntea Diviziei Centrale, cu victorii asupra Knights and Blackhawks în ultimele lor două jocuri. Ei sunt în continuare conduși în atac de cătreBrayden Schenn cu 14 goluri și 12 pase decisive pentru sezonul general.

Deși au fost tăcuți în ultimul timp , liderii Oilers au încă numere mari pentru sezon. Dar lipsa de consecvență pentru Edmonton înseamnă că acum au scăzut pe locul al patrulea în Divizia Pacificului.

Oilerii au 18-13-4 pentru sezonul general. Forma lor slabă i-a lăsat pe locul 12 în clasamentulNHL.Edmontonul intră în acest joc căutând să înregistreze o serie de 4 înfrângeri, inclusiv înfrângeri în fața Wild și Maple Leafs.

Așteptați-vă ca Blues să victorie la St. Louis.

St. Louis Blues Pentru a-i învinge pe Edmonton Oilers
1,87
Bet365

 

Carolina Hurricanes @ Colorado Avalanche

Ne îndreptăm sprePepsi Center pentru meciul de joi seara, between the Avalanșa Colorado șiUraganele Carolina.

Vizitatorii se vor confrunta Winnipeg Jets înainte de acesta, dar a reușit o victorie în fața lui Calgary Flames în ultimul lor joc - câștigând cu 4-0. A fost Warren Foegele, în vârstă de 23 de ani, carea luat două goluri pentru Carolina în ultima.

UraganeleUraganele sunt 20-11-2 în general și al treilea în Divizia Metropolitană. Tânărul finlandez,Sebastian Aho este cel care îi conduce în continuare la scoruri cu18 goluri și 12 pase decisive.

The | ||893Avalanche have the most wins in the Central Division and go 21-8-3 overall. Candidatul MVP 2019/20Nathan McKinnon conduce linia pentruColorado cu 20 de goluri și 30 de pase decisive până acum.

Aceasta esteAlegerea noastră gratuită NHL a săptămânii, cu două echipe destul de egale și o pereche de echipe într-o formă excelentă de întârziere.

Luați Avalanche pentru a câștiga aici.

Colorado Avalanche Pentru a învinge Carolina Hurricanes
TBA
Sports Interaction