Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Weekend Free Picks & Predictions: December 5-8

Alegeri gratuite pentru weekendul NHL și amp; Predicții: 5-8 decembrie

Bruins au primit un bacșiș pentruliderii NHL de cătreCapitale în momentul în care intrăm în al doilea weekend din decembrie, cu Capitalele pe o serie de 5 victorii.

Avem cele mai bune meciuri de peste weekend-ul pentru tine chiar aici, începând cu locul cinci în clasamentul puteriiNHL,Colorado în fața Canadiens laCentre Bell.

Deci să intrăm în asta.

 

Colorado Avalanche (1,94) vs Montreal Canadiens (1,89)

Avem oInterconferință ciocnim pe gheață, în timp ce ne îndreptăm spre nord de graniță pentru o confruntare întreColorado Avalanche șiMontreal Canadiens| ||681.

Colorado au jucat bine în ultima vreme și pe parcursul sezonului. Sunt pe locul doi în Divizia Centrală și merg17-8-2 pentru sezonul definitiv.

AvalanșaAvalanșă sunt pe o serie de 4 victorii consecutive, inclusiv victorii împotriva Maple Leafs, Blackhawks și Oilers.Colorado a luat ambele jocuri dintr-o serie consecutivă cu Blackhawks,marcând 12 goluri în 2 jocuri .

The Canadienii merg cu 12-10-6 pentru sezon. S-au luptat mult recent, dar au avut ovictorie uriașă în ultima lor împotriva Islanders pentru a întrerupe o serie de 8 înfrângeri.

Dar Colorado are impulsul și doar câștigarea unui singur joc nu este suficient pentru a pretinde că au revenit în formă. Vom merge împotriva cotelor de pariuriNHL în aceasta.

Așteptați-vă ca Avalanșa să o câștige.

Colorado Avalanche Pentru a merge la o decizie
TBA
MoPlay

 

Pittsburgh Penguins (1,96) vs Arizona Coyotes (3,26)

Avem o confruntareEst-Vest, deoarecePenguini se îndreaptă spre Arizona pentru o confruntare cuCoioți. Penguins au încheiat o serie de înfrângeri de două meciuri în ultima, cu un 3-0 de la Blues.

The Penguinii au 15-9-4 pentru sezonul definitiv| ||753. They’re led in attack by Jake Guentzel, care are15 goluri și 12 pase decisive pentru campania de până acum . Pittsburgh a avut, de asemenea, oameni ca McCann, Rust, Malkin și Kahun în atac.

Arizona Coyotes sunt în continuare conduși de Conor Garland, care nu a mai găsit plasa de ceva vreme. . Coioții au întrerupt o serie de 2 înfrângeri consecutive în ultimul lor, punându-i la16-9-4 în general.

Arizona au fost excelente în ultimul lor meci împotriva Blue Jackets. Ei au luat jocul cu 4-2, cuSoderberg și Crouse reușind golurile.

Ne place această confruntare și au căzut. Penguinii vor trece prin. acesta, așa că am ales-o caalegerea noastră gratuită NHL a zilei.

Luați-i pe Pinguini pentru a-l câștiga pe drum.|| |777

Pittsburgh Penguins Pentru a-i învinge pe Arizona Coyotes
1,96
Spin Palace Sports

 

Los Angeles Kings (3.31) vs Edmonton Oilers (1.94)

The Oilers au fost împotriva alegerii noastre șiNHL betting odds înultimul meci,pierde 5-3 în fața Senatorilor at Rogers Place. Edmonton a fost foarte sărac acasă în acest sezon și i-a costat.

Deși ei sunt încă în frunteaDivizia Pacificului, mergând17-10-3. PrecumDraisaitl, care a primit o asistență împotriva lui Sens, șiMcDavid vor fi pregătiți pentru asta unul, după ce a aruncat o victorie împotriva unei echipe Sens pe care ar fi trebuit să o învingă.

CeiRegii vin în acesta după ce au pierdut ultimele două jocuri, inclusiv o înfrângere cu 3-1 în fața liderilor ligii NHL, Washington Capitals.

Los Angeles se află chiar lapartea de jos a Diviziei Pacific și se află pe o înregistrare de11-16-2 pur și simplu. Regii sunt încă conduși în atac deAnze Kopitar (10 goluri,17) asistă), în timp ce Carter, Brown și Toffoli produc mereu.

Luați-i pe Edmonton Oilers pentru a-i învinge pe Kings.

Edmonton Oilers To beat Los Angeles Kings
1,94
10Bet