Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: November Weekend 22-24

Alegeri și predicții gratuite NHL: weekendul 22-24 noiembrie

Cu decembrie aproape aici ne uităm la clasamentul NHL, undeliga este depăşită de Washington Capitals, care sunt ușor înaintea Islanders.

Un număr de echipe au jucat hochei la titlu în această campanie.Oilers se numără printre ei și se laudă cu cea mai eficientă ofensă din ligă, cuDraisaitl alături de McDavid încă în vârf. din tabelele de punctaj.

Există o serie de meciuri excelente pe care le puteți înscrie în acest weekend. Maple Leafs împotriva lui Avalanche este favoritul nostruAlegerea gratuită NHL a weekendului.

| ||671

New York Rangers (2,57) @ Ottawa Senators (2,32)

Ne îndreptăm cătreRomânia Tire Centre, where a pair of Conferința de Est se va confrunta.Senatorii, care ocupă locul 24 în clasamentulNHL, vor găzdui New York Rangers.

The Rangers trec 9-8-2 pentru sezon și vor fi susținuți de Victoria cu 4-1 pe care au câștigat-o împotriva liderilor ligii, Washington Capitals.

Dar Rangers au fost fierbinți și rece în acest sezon,au pierdut trei din patru înainte de victoria asupra lui. Capitalele.

Ottawa, care sunt10-11-1, și-au câștigat ultimul joc depășind Montreal pe drum la mijlocul săptămânii.Senatorii au câștigat 7 dintre ultimele lor zece întâlniri dintre aceste două părți, ceea ce cu siguranță le va da un pic de încredere.

Faptul că senatorii sunt într-o formă mai bună, împreună cu ei având avantajul de acasă, îl vedem pe acesta mergând la Sens.

Ia-i pe senatori să câștige asta acasă.

Senatorii Ottawa Pentru a-i învinge pe New York Rangers
2,32
10Bet

Vancouver Canucks (3,45) @ Washington Capitals (1,87)

TheWashington Capitals merge în acesta unul dintre favoritele grele în ochii caselor de pariuri. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere poziția lor în ligă și modul în care au jucat în acest sezon.

Minnesota a avut o perioadă groaznică la începutul sezonului și s-a aflat pe ultimul loc în clasament pentru o vreme. Dar au început de atunci cu victorii mari asupra mai multor echipe, punându-le la9-11-2 pentru sezonul definitiv.

The Capitalele sunt 16-4-4 pentru campanie. Ei sunt conduși în atac de rusulAlex Ovechkin, care are15 goluri și 20 de pase decisive pentru sezon. .

Au alți jucători care lucrează în ofensiv, și anume Oshie, Vrana și Kuznetsov, care au 10 goluri pe bucată.

Capitalele joacă pur și simplu hochei mai bun și va fi nevoie de o alunecare- de la ei, sau o performanță fenomenală din partea Canucks pentru a obține punctele aici.

The Cote de pariuri NHL pictează imaginea în aceasta.| ||765

Take the Capitals to win at home.

Washington Capitals Pentru a-i învinge pe Vancouver Canucks
1,87
888 Sport

Toronto Maple Leafs (2,44) @ Colorado Avalanche (2.45)

Acesta va fi cel mai bun joc din weekend. Tel Maple Leafs a întrerupt o serie de 6 pierderi consecutive în ultimul lor, învingându-i pe Arizona Coyotes cu 3-1. Acesta este genul de încredere de care vor avea nevoie în fața unei echipe puternice Avalanche.

Omologuli lor,Colorado Avalanche au pierdut în fața Minnesota Wild într-un joc strâns luptat 3-2. A fost ceva lumină în joc, deși l-au pierdut pe băiatul de 21 de ani din CalgaryCale Makar a reușit să marcheze ambele goluri pentru Avalanche.

Nathan MacKinnon conduce în continuare tabelele de punctaj pentru Avalanche, el se află pe13 goluri și 19 pase decisive pentru sezonul definitiv.

The Maple Leafs se vor adresaAuston Matthews pentru a face lucrurile să se întâmple noaptea. Are un record de 15 goluri și 13 pase decisive pentru campanie.

Va fi un concurs strâns luptat, ambele părți găsind net. Dar credem că va fi Avalanche să o depășească în egalitate.

Așteptați-vă ca Avalanche să câștige asta aici.

Colorado Avalanche Pentru a învinge Toronto Maple Leafs
2,45
PowerPlay

Minnesota Wild (3.72) @ Boston Bruins (1.80)

Selecția noastră finală pentru weekend ne duce laTD Garden, în calitate de gazdă a celor de la Boston Bruins Minnesota Wild.

The Bruins caută a treia victorie consecutivă în aceasta, la fel ca Wild, care au învins Sabres și Avalanche în ultimele lor două.

The Bruins sunt a doua cea mai bună echipă defensivă din ligă în acest moment, ținându-și adversarii la2.38 goals per game. Acest lucru este problematic pentru Wild, care reușesc să marcheze doarmedia de 2,71 goluri per concurs.| ||880

The Wild sa luptat înapărare tot sezonul. Ei suntrenunț la 3,33 goluri pe meci.

Am menționat excelența defensivă a Bruins, dar nu sunt răi nici la celălalt capăt.Atacul lui Boston este de a gestiona 3,57 goluri pe meci. Acest lucru va reprezenta multe probleme pentru Minnesota, cu excepția cazului în care ceva se schimbă drastic în noapte.

The Wild par să se îmbunătățească, dar vedem că acest lucru merge într-un singur sens.

Du-i pe Bruins la câștigă-l acasă.

Boston Bruins Pentru a învinge Minnesota Wild
1,80
Spin Palace Sports