#LGRW
Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Best NHL Free Picks & Predictions for October 7th 2019

Cele mai bune alegeri și predicții gratuite NHL pentru 7 octombrie 2019

Anaheim Ducks vizitează Detroit Red Wings, iar Vegas Golden Knights găzduiește Boston Bruins ca parte a 08/10/19 Predicții NHL.

Detroit Red Wings (1.87) vs. Anaheim Ducks (1,96)

The Detroit Red Wings au început sezonul pozitiv, câștigând ambele jocuri de deschidere. Cu toate acestea, semnele de întrebare planează asupra faptului că au reușit doar victorii înguste, acordând 6 și înscriind 9. Wings îi găzduiește pe Ducks pe 08/10/19.

The Anaheim Ducks au înregistrat două victorii din două și se află la partea de sus a diviziei Western Conference Pacific va intra în jocul 3. Încrederea este mare, dar cu Tyler Bertuzzi șiAnthony Mantha care au un efect mortal, ar putea fi o noapte lungă pentru Rațele.

Așteptați-vă să vedeți mai multe de la omul principalMantha și o victorie pentruAripi roșii.

Detroit Red Wings Top Anaheim Ducks
Cote de 1,87
Bodog

Vegas Golden Knights (1.61) vs Boston Bruins (2.25)

TheBoston Bruins, care se află în prezent pe locul doi în clasamentul Eastern Atlantic Division, au început puternic sezonul înregistrând 2 victorii din primele două meciuri. Săptămâna aceasta călătoresc în Sin City pentru a se confrunta cuCavalerii de Aur.

Cavalerii au început sezonul la fel de puternic, înscriind 9 și primind doar 2. Mai puțin se poate spune despre Bruins, care au a reusit sa marcheze doar de 3 ori. Din punct de vedere istoric, Bruins au avut numărul Cavalerilor, dar vom vedea ce ne rezervă ei săptămâna aceasta.

Așteptați-vă la o parte puternicăBostonside| ||740 to remain unbeaten după acest meci din 08/10/19.

Boston Bruins Învinge Vegas Golden Knights
Cote 2,25
PowerPlay

Buffalo Sabres (1,98) vs Columbus Blue Jackets (1,85)|| |774

The Buffalo Sabres au avut un început perfect de sezon până acum, cu două victorii din două. În prezent ocupă locul 3 în Divizia Atlantic, după ce a marcat 10 și a primit doar 3, lăsându-i cu o diferență de goluri sănătoasă.

O lovitură cu 7-2 a Devililor din New Jersey în jocul lor anterior le dă cu siguranță puțină vânt. în pânzele lor îndreptându-se în jocul 3.

TheBlue Jackets nu se bucură de glorie până acum, cu zero victorii de arătat până acum în sezonul 2019/20. Dar, sunt multe de jucat, deoarece încearcă să înregistreze prima victorie a sezonului, cu publicul de acasă în spate.

Take the Sabres. Cu un început atât de puternic și punctând liber, este greu să-i vezi pe Blue Jackets luând ceva din acest joc.

Buffalo Sabres Cruise Past Columbus Blue Jackets
1.98 Odds
Sports Interaction

Sf. Louis Blues (2,55) vs Toronto Maple Leafs (2,15)

TheSt. Louis Blues călătoresc la Scotiabank Arena pentru a se înfrunta cuLiderii Atlanticului din Conferința de Est.

Albaștrii sunt pe locul doi în Divizia Centrală și au marcat 5 goluri până acum în acest sezon. Cu toate acestea, au permis 5 goluri în propria plasă, așa că există motive de îngrijorare în legătură cu acesta.

The Toronto Maple Leafs sunt opriți. la un început excelent în acest sezon, cu victorii împotriva Blue Jackets și Senators. Cu toate acestea, aceștia ies dintr-o înfrângere cu 6-5 în fața compatrioților lor, Montreal Canadiens.

Va fi un joc de testare pentru ambele părți, dar Toronto arată mai puternic aici.

Toronto Maple Leafs Peste St. Louis Blues
Cote 2,15
Betway

How to make the best NHL bets tonight?

Pentru cei care doresc să compare cele mai multecote actualizate NHL , consultați cele mai recente tendințe și statistici din cea mai mare ligă de hochei din lume.

Pentru a vedea tendințele recente și a urmări echipele pe parcursul sezonului, aruncați o privire laNHL Power Rankings.

Dacă doriți să fiți la curent cu toate cotele NHL, avem cele mai recente și cele mai bune pentru dvs.

Cele mai recente cote pentruStanley Cup Futures vă oferă fanilor de hochei o actualizare zilnică despre ceea ce este pe drumul lung către play-off.