Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 Stanley Cup Futures - Colorado Still Heads the Class?

2021 Stanley Cup Futures - Colorado încă conduce clasa?

The Colorado Avalanche este încă favorita pentru a câștiga Cupa Stanley 2021-22? Pot să reziste și să facă față? Sau, există valoare cu alte echipe NHL?

Odată cu deschidereasezonul NHL 2021-22, pare potrivit la România Sports Betting pentru a vedea ce au făcut viitorii. Astăzi, ne uităm laStanley Cup Futures în special. Din vară, a fost puțină mișcare.

Acum, este abia jumătatea lunii octombrie și mai sunt peste opt luni până când un campion este chiar încoronat. Cu toate acestea, ideea va fi să actualizați acest lucru o dată pe lună, doar pentru a vedea ce schimbări sunt sau nu pe cale de a vedea o echipă ridicând Cupa Stanley.

Să cercetăm câteva dintre aceste numere în timp ce s-au jucat doar câteva meciuri din sezonul regulat NHL. Ar trebui să fie distractiv.

Stanley Cup Futures 2021-22 -- De ce unele numere diferite

Din nou, primul lucru care este adesea observat despre2021-22 Stanley Cup Futures este aceasta. De ce unele echipe aunumere diferite de la site la site? În mod obișnuit, cu majoritatea futures-urilor care privesc un potențial campion, primele trei sau patru echipe sunt de obicei aceleași în general. După aceea, este locul unde încep să apară schimbările.

De exemplu, Colorado Avalanche, Tampa Bay Lightning, Vegas Golden Knights și Toronto Maple Leafs sunt 1-2-3-4 aproape peste tot. Nu fi surprins când săpa în totalurile de recuzită că punctele lor sunt setate aproximativ la fel. Din nou, există de obicei o oarecare corelație între echipele de top.

Oricum, iată tabelultop 15 echipe din Cupa Stanley în viitor.

NHL Stanley Cup FuturesSports InteractionSpin Palace Sports10Bet
Colorado Avalanche6,025,755,75
Tampa Bay Lightning7,657,757,75
Vegas Golden Knights8,328,008,00
Toronto Maple Leafs11,0010,0010,00
Insulele New York14.0016.0016.00
Boston Bruins16.0014,0014,00
Florida Panthers17,0019,0019,00
Edmonton Oilers17.0021.0021.00
Carolina Hurricanes20.0027,0027,00
New York Rangers25,0024,0024,00
Pittsburgh Penguins26,00|| |71527.0027,00
Minnesota Wild27,0026,0026,00
Dallas Stars29,0036,0036,00
Washington Capitals29,0031,0031,00
Winnipeg Jets29,0046,0046,00

Există întotdeauna uneleCote NHL și adesea pot fi volubile.

Așa cum am menționat mai sus, tot ce este nevoie este uneori o știre semnificativă și care poate duce la scăderea viitoarelor. Aceasta este doar naturanumerele.

Colorado Avalanche încă se află în fruntea competițiilor futures Cupei Stanley

Așa a fost de când Tampa Bay Lightning a câștigat Cupa Stanley. AcesteNHL Futures sau Outrights au fost conduse deColorado Avalanche și încă mai sunt. Acum, acele cifre au variat, dar chiar și în ultimele săptămâni, acele cote s-au scurtat puțin sau au rămas constante. În cea mai mare parte, Colorado se află în intervalul 5,75 până la 6,00.

Chiar și în ciuda unor incertitudini din vara din Colorado, ei au continuat să conducă. Colorado și-a schimbat portarii, iar Darcy Kuemper este acum numărul unu în plasă. Philipp Grubauer a ajuns să semneze cu Seattle Kraken. Au fost câteva lovituri minore și vânătăi în cantonamentul. Acum, există știrea că Nathan MacKinnon a fost testat pozitiv pentru COVID.

Totuși, nici măcar această știre nu a făcut o stricătură în2021-22 NHL Futures. With some teams, it might, but not the Colorado Avalanche. They were built for success and were favourites going into the playoffs last year. Unfortunately, they fell to the Vegas Golden Knights in six tough games. 

De sus în jos, majoritatea cotelor consideră că Colorado Avalanche este încă cea mai bine construită echipă care a luat acasăStanley Cup. Întrebarea care se pune în continuare este aceasta. De ce nu fulgerul din Tampa Bay? Să încercăm să răspundem la asta, să ne uităm la alte valori posibile, apoi să facem o alegere actualizată.

Tampa Bay Lightning nu prea departe în spatele avalanșei din Colorado

De două ori campioni apărării Cupei Stanley,Tampa Bay Lightning, hold place number two in the NHL Futures. Unii pun doar întrebarea evidentă. Dacă Lightning este campioni în apărare, atunci de ce nu sunt ei favoriți? Aici lucrurile sunt mai dezbătute, dar cei care fac cote au o viziune diferită asupra cine cred că este cel mai bine echipat pentru a câștiga în prezent potirul de argint.

În acest moment, mulți simt în Vegas și în alte cărți că favoritul este Colorado Avalanche. Nu înseamnă că Tampa Bay Lightning nu este suficient de bun. În prezent, ei se clasează puțin mai mult în cote în comparație cu Colorado. Intervalul Tampa Bay acum este de aproximativ 7,5 până la 7,75.

Există o abatere foarte mică. Cu miezul intact, aceasta este o mică surpriză. Nikita Kucherov, Brayden Point, Andrei Vasilevskiy, Steven Stamkos și Victor Hedman sunt un grup destul de mare. Nici Tampa Bay nu s-a mișcat prea mult din vară. De obicei, campioana Cupei Stanley rămâne aproape de vârf și nu fluctuează foarte mult decât dacă se întâmplă ceva foarte drastic.

Chiar dacăTampa Bay Lightning suferă din nou de o ușoarăStanley Cup mahmureala, nu vă așteptați la o schimbare mare. Nu s-a întâmplat în sezonul trecut. Acesta este, parțial, motivul pentru care încercăm să menținem cursul cuselecțiile noastre în bine sau în rău.

Oare cealaltă echipă are valoare în Cupa Stanley. Futures?

Privirea în afara primelor trei sau patru echipe dinStanley Cup Futures poate fi adesea periculos. Cu toate acestea, uneori nu strica să examinezi o lovitură mai lungă, chiar și două. O echipă pe care unii o pot alege ar putea fi Florida Panthers. Acum, Florida are una dintre cele mai periculoase unități ofensive din NHL, o apărare solidă și un tânăr portar în Spencer Knight pentru a merge cu Serghei Bobrovsky. Totuși, în ciuda acestui fapt, ei încă variază de la 17.00 la 19.00 din cauza recordului lor în playoff.

Este acesta anul în care trec și fac acea cursă adâncă? Ar putea fi și momentul să ne aruncăm asupra Panterelor, poate acum, mai degrabă decât mai târziu. Numărul lor este probabil să se scurteze pe măsură ce sezonul trece.

Florida Panthers Pentru a câștiga Cupa Stanley
19.00
Spin Palace Sports

Acum, areStanley Cup Futures alegerea a fost schimbată?

Selecția noastră pentru Cupa Stanley 2021-22 

Colorado Avalanche este în continuare cea mai bună alegere pentru a câștiga Cupa Stanley.

Colorado Avalanche Pentru a câștiga Cupa Stanley
6,02
Sports Interaction

Toatecasete sportive au câteva numere solide, darInteracțiunea sportivă a fost printre cele mai bune la început.

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive