Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks October 14th: Can Carolina Beat New York Again?

Alegeri NHL 14 octombrie: Poate Carolina să bată New York-ul din nou?

TheUraganele Carolinei i-au învins peNew York Islanders de șapte ori consecutiv din 2019. Pot deschide sezonul 2021-22 făcând-o din nou joi seară? Vă oferimsfaturi gratuite pentru pariuri.

Joi seara înNHL prezintă câteva jocuri but one of the biggest may just be in the Metropolitan Division as the Uraganele Carolinei îi distrează peInsulele New York. Both teams have Stanley Cup aspirations and both have also been close.

În timp ce jocul 1 ar putea să nu fie un panaceu instantaneu, poate da un ton și va fi pentruSelectările noastre NHL pe 14 octombrie 2021.

Alegeri NHL pentru joi seara -- La cifre

Aceasta este prima listă substanțială pentru sezonul NHL2021-22. Sunt în total nouă jocuri în total.Selectările NHL se vor concentra pe trei dintre aceste concursuri. Este destul de frumos că NHL își construiește treptat programul. Au fost două meciuri marți, cinci miercuri și apoi nouă în seara asta. Da, va avea loc jocul obișnuit de weekend, dar primele câteva nopți le-au permis pariorilor să intre în acțiune fără a fi copleșiți.

Seara noastră de joi va include în total trei pariuri. Primul lucru pe care îl vom face, totuși, arată tabelul nostru care evidențiază acelenumerele de pariere.

Cote NHL pentru 14 octombrieSports Interaction10BetSpin Palace Sports
New York Islanders2,052,052,10
Uraganele Carolinei1,791,761,80
Pittsburgh Penguins2,502,502,55
Florida Panthers1,561,521,54
Arizona Coyotes2,162,102,15
Jachete Columbus Blue1,721,741,74

Nu uitați că există mai multeCote NHL și, de asemenea, opțiuni. Mai jos sunt câteva dintreselecțiile noastre preferate pentru joi seara.

Meciul de joi noaptea de primă ore -- Carolina Hurricanes asupra insulelor din New York

Rivalerii Diviziei Metropolitane nu s-au mai jucat de peste un an. Cu toate acestea, se așteaptă că Uraganele Carolinei și insulele New York se luptă pentru coroana diviziei tot sezonul și poate chiar mai mult. Ambele echipe sunt încărcate cu profunzime, punctaj și aspirații înalte.

Acest lucru este valabil mai ales pentru insulele din New York, care s-au apropiat de două ori de a învinge Tampa Bay Lightning și de a avansa în finala Cupei Stanley. În 2021-22, unul dintre obstacolele lor mai mari ar putea fi doar uraganele.

Două dintre cele mai mari întrebări din extrasezonul din Carolina au fost cum își vor înlocui portarul și pierderea lui Dougie Hamilton. Se poate spune că Hurricanes au folosit două opriri în poartă și l-au achiziționat pe Jesperi Kotkaniemi prin foaia de ofertă.

Carolina a adăugat și mai multă putere ofensivă și profunzime ecuației. Este ceva care ar putea ajuta împotriva unor echipe precumNew York Islanders. O altă veste bună pentru Carolina este că atât Matt Martin (gleznă), cât și Semyon Varlamov (nedezvăluite) vor fi în afara echipei.

New York încă folosește stilul de vânătăi

New York încă folosește același stil de vânătăi care a cauzat multe echipe de playoff în sezonul trecut. Va fi puțin diferit pentru Islanders, deoarece ei au fost acea echipă care a prosperat puternic în balon. Cu toate acestea, insularii au demonstrat că se pot adapta și se pot juca aproape oriunde.

Se pare că Ilya Sorokin va merge împotriva lui Frederik Andersen în plasă. Acest joc se rezumă la cine își poate dicta cel mai bine ritmul. Adesea se spune că infracțiunile pot fi înaintea apărării. Pe asta contează în specialUraganele Carolinei pentru aventura de joi seară. Este o echipă care vrea să-și uzeze adversarul, să tragă penalty-uri, să joace un ritm ridicat și să vadă dacă se poate pierde ocaziile și golurile.

Un concept intrigant este acesta. În ciuda cifrelor foarte apropiate, Carolina este atât la 58% când vine vorba de linia monetară și ATS. Aceasta este doar o măsură a unde se duc banii. Încă o dată, să ne concentrăm pe linia monetară.

Carolina Hurricanes Pentru a-i învinge pe New York Islanders
1,80
Spin Palace Sports

 

Pentru cei care se întreabă, 1,8 este destul de aproape de par, care este de obicei în jur de 1,9 sau cam asa ceva când vine vorba deCote NHL.

 

Columbus Blue Jackets învingându-i pe Arizona Coyotes

 

Una dintre posibilele echipe surpriză din acest an în NHL ar putea fi doar Jachete albastre Columbus. Vor intra în playoff? Cu siguranta nu. Se pot lupta măcar puțin în cadrul diviziei? Cred că Columbus Blue Jackets sunt o echipă care își poate surprinde adversarii.

 

Columbus va fi echipa care în mod neașteptat generează puțin mai multă ofensă decât se aștepta. Jucători precum Oliver Bjorkstrand și Patrik Laine sunt capabili de 25-30 de goluri. Max Domi ar trebui să revină la sănătate deplină pentru prima dată în 2-3 sezoane. În timp ce Columb nu va fi confundat cu un juggernaut ofensiv. Blue Jackets sunt suficient de utile pentru a depăși echipe precum Arizona.

 

În plasa portarului, Elvis Merzilikins și Joonas Korpisalo au arătat destul de solidi în ultimele două sezoane. Columbus este pe cale să înceapă reconstrucția și o parte din concentrarea lor se va concentra în jurul jucătorilor precum Bjorkstrand, Merzilikins și Zach Werenski doar pentru a numi câțiva. Nimeni nu trebuie să grăbească lucrurile singur. Cel puțin Columb este puțin în fața Arizona.

 

Acesta este un semn rău pentru a intra încampania NHL 2021-2022. The thought process is that Arizona may just be slightly better this season. Selecția noastră pentru joi seara este Columbus Blue Jackets.

 

Selecția finală NHL pentru 14 octombrie -- The Florida Panthers

 

Pingguinii din Pittsburgh i-au surprins pe mulți cu dominația lor completă asupra fulgerului din Tampa Bay, marți seara, în Tampa Bay. Pittsburgh a reușit să depășească și să învingă șansa Tampa Bay într-un mod care a atras multă atenție. Cu toate acestea, se confruntă cu o echipă nerăbdătoare a Florida Panthers, care vrea să aibă succes atât în ​​sezonul regulat, cât și în postseason.

 

Florida este prea sănătoasă în acest moment și adâncimea lor este aproape nedreaptă. Este puțin surprinzător unde este numărul lor pentru joi seara. La 1.56, este mai bine decât se aștepta.Florida Panthers sunt alegerea noastră finală câștigătoare.

 

Florida Panthers Pentru a-i învinge pe Pittsburgh Penguins
1.56
Bodog

 

Uneori uitându-mă lacasete sportive ca10Bet poate face diferența între câștig și pierdere.

 

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive