100% până la
Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks October 25th: "Capitals" Battle

Selecții NHL 25 octombrie: Bătălia „Capitals”

Selecțiile NHL de luni seara prezintă o bătălie a „Capitale” în timp ce capitalele Washington se confruntă cu senatorii de la Ottawa. Mai prezentăm câteva alegeri aici la CSB.

Aseară include într-adevăr șapte jocuriNHL în total. Ca întotdeauna, avem trei dintre cele mai bune ale noastreselecții pentru pariuri sportive în România.

Este întotdeauna distractiv să treci printr-oMonday night de jocuri. Puțini dintre noi se așteptau să vedem șapte meciuri la începutul sezonului. Acest lucru se datorează faptului că, cu NFL în această noapte, de obicei, cantitatea de jocuri este reprezentativă pentru o listă mai mică de obicei.

Șapte jocuri constituie de obicei o listă medie. Acest lucru are un pic de vită la asta, după cum se spune, Există chiar și câteva potriviri care merită o privire mai atentă din diferite motive.

Există și o ofertă bună de a alege. După ce am scotocit prin secțiunea de sport, acesteLuni seara sunt cele care ne-au atras atenția.

Selecții de luni seara:  Câștiguri „de capital” și altele 

Unii cred că concursul de la Washington și Ottawa este o cauză potențială a banilor pierduti. Noi nu și credem că există unelecâștiguri de capital de făcut aici. Alegerile noastre mai aruncă o privire și la Florida Panthers.

Atunci, trebuie să fie mizeria care este Toronto Maple Leafs. Toronto se ciocnește cu Carolina și este pe drum, în timp ce Maple Leafs încearcă să dea semne de viață.

Iată mai jos câteva numere.

Cote NHL pentru 25 octombriePowerPlay10BetSpin Palace Sports
Washington Capitals1,601,601,60
Ottawa Senators2,302,402,40
Toronto Maple Leafs1,901,951,95
Uraganele Carolinei1,851,901,90
Arizona Coyotes3,403,453,50
Florida Panthers1,301.321,31

Săpați înAlegeri NHL înseamnă că pariorii au uneleCote NHL de turnat.

Alegerea „Capitală” de luni seara -- Capitalele Washington peste senatorii Ottawa

TheCapitalele Washingtonului|| |711 go up against the Senatorii Ottawa luni seara din afara Românieicapitala în Kanata , Ontario. Unii ar crede că Washington ar putea avea șanse și mai mici pe drumul aici.

Totuși, Capitals s-au chinuit puțin în ultimul timp și au pierdut în fața lui Calgary sâmbătă acasă. Au revenit cu 3-0, dar au pierdut în prelungiri. Asta a coborât Washingtonul la 3-0-2 în sezon. Ottawa are 2-3 în octombrie și a pierdut meciuri consecutive.

Gândiți-vă că Ottawa a avut un avans de 2-0 pe care l-au irosit împotriva New York Rangers. Au permis trei goluri în mai puțin de șase minute și au pierdut în regulament. A fost o înfrângere zdrobitoare chiar și pentru o echipă tânără.

Poate Ottawa să încetinească Ovechkin?

Problema este cum îl încetinește Ottawa pe un Alex Ovechkin motivat? Ovechkin are deja zece puncte în sezon în doar cinci jocuri. Aerul lui Capitals joacă ca cineva în plină experiență și nu ca cineva la 30 de ani.

Cealaltă întrebare poate fi cine începe în poartă pentru senatorii de la Ottawa. Ar trebui să fie Anton Forsberg. Forsberg a fost portarul care a intrat după accidentarea lui Matt Murray și a permis două goluri la trei șuturi. Washingtonul este o echipă fizică și unii cred că Brady Tkachuk poate anula acest avantaj.

De obicei, echipa cu experiență neutralizează echipa tânără și își exploatează greșelile. Aceasta este realitatea. Acesta este motivul pentru care înNHL Picks, bătălia Capitalei Americane împotriva Capitalei României a fost prea bună pentru a trece.

Între Alex Ovechkin și Tom Wilson, Washington are un pumn efectiv de 1-2 pe care Ottawa nu îl are încă. Washingtonul este de așteptat să înceapă pe Ilya Samsonov, care este mai experimentat în plasă decât Forsberg. Sa fim cinstiti.

De aceea Washington Capitals sunt alegerea noastră pentru a-i învinge pe Ottawa Senators la Ottawa luni seară.

Washington Capitals Pentru a-i învinge pe Ottawa Senators|| |745
1.60
Sports Interaction

Carolina Panthers peste Toronto Maple Leafs

Acesta ar putea fi jocul care determină atâtea sorti.Carolina Panthers se ciocnesc cuToronto Maple Leafs luni seara. Există destule intrigă pentru a scrie o carte întreagă aici.

Frederik Andersen va fi titular împotriva fostei sale echipe. Portarul Carolina a fost excelent în octombrie, câștigând patru starturi consecutive. El a oprit 117 din 124 de lovituri pentru un procentaj de salvare de .944. Portarul în vârstă de 32 de ani a arătat ca un portar mai tânăr de când a plecat de la Toronto.

Apărarea Carolinei la începutul jocului este cea mai bună din NHL. Cele 4,5 goluri pe meci sunt printre primele cinci din ligă. Toronto nu va avea un timp ușor să încetinească această ofensă. Ar surprinde foarte puțini că Carolina ar trebui să fie favorită aici.

Uraganele o alegere egală

Cu toate acestea, din anumite motive, uraganele, conformnumerele, sunt aproape un | ||774even pick luni seara împotriva lui Toronto. Poate unii cred doar că Toronto va pătrunde împotriva Carolinei din urgență.

Orice ar fi motivul, Carolina și în special Andersen au multă motivație în această noapte. Acest joc înseamnă atât de mult pentru portarul danez. Toronto l-a dat cu piciorul la bordură și motivația pentru răzbunare este extrem de reală.

Iată de ce alegerea de luni seara călărește vântul și Carolina Hurricanes peste Toronto Maple Leafs.

Carolina Hurricanes Pentru a învinge Toronto Maple Leafs
1,19
10Bet

Florida Panthers Ușor Alegerea NHL peste Arizona Coyotes 

Tot ce știe oricine este că aceastaAlegerea NHL are cele mai scurte coteCote NHL luni seara. Există un motiv bun pentru care. Florida și-a câștigat toate jocurile, în timp ce Arizona nu a câștigat niciun meci în tot sezonul. Se pare că Serghei Bobrovsky va începe pentruFlorida Panthers. Carter Hutton i se va opune în cealaltă plasă pentruArizona Coyotes.

Este greu să găsești mulți care cred că Carter Hutton este răspunsul pentru Echipa Arizona. Hutton nu a avut dreptate de când a început 48 de jocuri pentru Buffalo în urmă cu trei ani. Nimic din cifrele lui de anul trecut pentru Sabres nu a sugerat o îmbunătățire semnificativă în Arizona. Două starturi l-au văzut să renunțe la 14 goluri!

Hutton va juca mai bine, dar adâncimea Floridei este prea bună.

Luați-i pe Florida Panthers peste Arizona luni seara.

Florida Panthers Pentru a-i învinge pe Arizona Coyotes
1,32
10Bet

Toți || |846sportsbooks, chiar10Bet, au unele dintre cele mai puternice numere, punct.

    View All Sports Betting Sites