Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Capitals Aims Win Against Devils

Capitals Aims Win Against Devils

Alegeri NHL de joi seara provin direct din lista de zece meciuri NHL. Este o noapte în care patinarea pe linia monetară pare a fi dificilă. Să mergem!

Partea distractivă a sportului de hochei este că vor fi inevitabil provocări. AcestProgramul NHL în această seară este plin de ele.

Ce face asta atât de unic? Sunt câteva nopți în care casele de pariuri și site-urile își ridică mâinile. Asta înseamnă doar căSelectările NHL nu vor veni atât de ușor.

Există din nou o mulțime din care să alegeți. Jesperi Kotkaniemi Bowl are loc la Montreal, când Canadiens încearcă să câștige un meci pentru prima dată în acest sezon. New Jersey încearcă să învingă Washington fără Jack Hughes (umăr) în formație.

Aruncând mai multe priviri la această listă pentru România Sports Betting, a continuat să dezvăluie acea singură temă comună. Chiar. Atât de multe concursuri sunt aproape chiar și pe linia monetară.

În mod ciudat, unul care nu este probabil să stea departe de. Edmonton Oilers sunt favoriți considerabili pentru a-i învinge pe Arizona Coyotes pejoi seara. În mod ciudat, pare cel mai înfricoșător joc de „capcană”.

Un lucru care este întotdeauna sugerat este acesta. Începeți să verificați confirmările portarului înainte de a paria. Da, programul NHL este încă puțin răspândit uneori, dar faceți asta oricum.

Selectările de joi seara vor avea nevoie de o examinare suplimentară, pe măsură ce mai multe numere și date vor intra. Să începem.

Selecții NHL de joi seara: atât de multe CHIAR

Din nou, în loc să se îndepărteze de unele jocuri"EVEN", scopul este să alergi direct spre ei. Ideea este să ne dăm gândurile despre cele trei nucleeAlegeri NHL. Accidentele și haosul programului de la începutul sezonului au jucat un rol în ceea ce cineva îi place să numească „ezitarea numerelor”. Acesta este motivul pentru care această ardezie pare atât de dificilă.

Pe de altă parte, există Florida care a găsit o modalitate de a respinge Tampa Bay, marți, în Tampa Bay. San Jose a lovit Montrealul în Montreal. Există unele bizare și nu atât de bizare când cineva se gândește la asta.

Noaptea aceasta se simte ca o altă sălbatică, cu jocuri mai apropiate, care ajută la alimentarea emoției.

Celenumerele nu mint. Iată tabelul de mai jos.

Cote NHL pentru 21 octombrieSports Interaction10BetSpin Palace Sports
Washington Capitals1,761,661,66
New Jersey Devils2,092,302,30
Colorado Avalanche1,932,002,00
Florida Panthers1,891,861,86
New York Rangers1,941,951,95
Nashville Predators1,881,901,90

Pariorii au câteva intriganteCote NHLde examinat. Să intrăm înSelectările NHL.

Selecția principală de joi seara - Capitalele Washington peste diavolii din New Jersey

The Capitalele Washingtonului luptă cuNew Jersey Devils de la Prudential Center pejoi noaptea. Washingtonul este din nou favorit la drum, dar de ce? O parte din acest lucru provine din simplul fapt că Washington s-a descurcat foarte bine împotriva New Jersey în trecut. Capitals au măturat toate cele opt întâlniri împotriva Devils sezonul trecut și au câștigat în general 13 din ultimele 15 competiții.

Nu a contat cine a intrat sau a ieșit din linie. Singura constantă poate fi doar Tom Wilson? Asta e corect. Alex Ovechkin este semnificativ, dar Wilson amestecă băutura așa cum se spune. La bine și la rău, Wilson dă tonul. Oh, nu crezi? Antrenorii fac ajustări.

Gerrard Gallant, Chris Drury și James Dolan de la New York Rangers și-au reînnoit lista doar pentru a înfrunta Wilson și Capitals. A esuat. Chiar și Lindy Ruff ține anumiți jucători din New Jersey în linie pentru a combate această „amenințare”.

Când ne uităm laAlegeri NHL, câteva site-uri au Washingtonul ca favorit. Parțial, această mentalitate este un motiv uriaș. Să adăugăm puțin la foc. Jack Hughes este accidentat și cu siguranță nu va juca cel puțin joi seară. Majoritatea uită că nici Mackenzie Blackwood nu a jucat tot anul pentru New Jersey. Jonathan Bernier începe.

În plus, penalty kill din New Jersey renunță încă la goluri într-un ritm alarmant. Washington este încă una dintre cele mai bune zece echipe din jocul de putere. Capitals sunt o echipă mai în vârstă, cu experiență, care se confruntă cu o echipă mai tânără, mai puțin experimentată. Acesta este cel mai dur test de până acum pentru New Jersey - poate fi prea dur.

De aceea alegerea noastră iaWashington Capitals pe drumul pentru a-i învinge pe New Jersey Devils joi seară.

Washington Capitals Pentru a-i învinge pe New Jersey Devils
1,76
Sports Interaction

Florida Panthers peste Colorado Avalanche

The Colorado Avalanche sunt cu mâna scurtă și nu sunt aceeași echipă la început. NiciFlorida Panthers nu este aceeași echipă. Sunt chiar mai bune decât sezonul trecut. Când jucători precum Sam Reinhart pot juca în mijlocul șase, este înfricoșător. Când Joe Thornton poate vals doar pe a patra linie, acesta este și un semn.

Singura lor problemă este portarul și apărarea uneori. Cu toate acestea, Florida este o echipă care își poate depăși demonii atunci când este nevoie. În acest moment, Avalanșa din Colorado nu poate face asta. O parte din aceasta se datorează rănilor și COVID. Nathan MacKinnon a pierdut puțin peste o săptămână, apoi au fost Val Nichushkin și Pavel Francouz. Colorado nu are un portar de rezervă și, uneori, planifică.

Florida are un plan și poate câștiga jocuri în sezonul regulat în orice fel. Acest lucru face ca alegereachiar să fie simplă.

Alegerea noastră aici este Florida Panthers acasă peste Avalanșa din Colorado.

Florida Panthers Pentru a învinge Avalanșa din Colorado
1,89
Bodog

Nashville Predators peste Nou York Rangers

The Nashville Predators îi înfruntă peNew York Rangers acasă pe | ||808Thursday night. Doi dintre cei mai buni portari din confruntarea NHL în Juuse Saros și Igor Shesterkin. Dacă cineva vrea să știe de ce numerele de aici sunt atât de egale, atunci nu mai căuta. Un portar mare înclină adesea șansele.

Saros a suferit ceva ghinion la început, cu pierderi grele în fața Carolina și chiar a Seattle. Portarul a revenit cu un efort uriaș față de o echipă tânără Los Angeles Kings. Nashville are destule punctaje la timp și o atmosferă zgomotoasă. Saros este cel care amestecă băutura din Nashville.

Luați-i pe Nashville Predators pe linia monetară împotriva New York Rangers.

Nashville Predators Pentru a-i învinge pe New York Rangers
1,90
10Bet

Așadar,case de sport caInteracțiune sportivă lovește din nou cu numere excelente.

    View All Sports Betting Sites