View All Sports Betting Sites
NHL Free Picks & Predictions: Buffalo Sabres @ New York Rangers

Alegeri și predicții gratuite NHL: Buffalo Sabres @ New York Rangers

Câteva echipe ale Conferinței de Est se confruntă în Marele Măr, cuBuffalo Sabres înapoi on the road.

TheRangers stau în partea de jos a ligii, în timp ce Sabres sunt în vârf din Divizia Atlantic, câștigând o victorie OT împotriva San Jose Sharks în ultima lor.

Vor reuși Rangers să-i oprească pe Sabres la Madison Square Gardens?

B uffalo Sabres (1.83) vs New York Rangers (2.0)

Căștii de pariuri îi favorizează pe Sabres înCote de pariere NHL și din motive întemeiate.Bivoli Sabres au un record de8-1-1 pentru sezon.

It’s quite a different story for the struggling New York Rangers, care au avut până acum un sezon dificil în prezent pe2-4-1| ||670.

Ei au ieșit cu armele aprinse în primele două jocuri, luând victorii încrezătoare împotriva Jets și Senatorilor.

Totuși, de atuncilucrurile au luat o întorsătură în mai rău. Ei și-au pierdut ultimele 5 jocuri la respingere.

Există câteva zgomote în presă că prospectul lor vedetă Kaapo Kakko este nemulțumit și acesta este, în parte, motivul pentru rezultatele recente.

E ca de obicei pentru Sabres, deoarece bărbatul din Massachusetts Jack Eichel a smuls jocul de la Sharks cu un câștigător OT. Deși merită mai mult credit pentru performanță, făcând 2 goluri și 2 pase decisive în joc.

Așteptați-vă aici la o victorie Sabres.

Buffalo Sabres| ||690 To beat New York Rangers
1,83
PowerPlay

Rangers trebuie să lupte, perioada cu cel mai mare scor al treilea (3.20)

Ambele echipe au avut o zi de odihnă și ar trebui să fie gata să rămână blocate. Ne imaginăm că Ralph Kruegar își va primi băieții s-au aprins devreme și încearcă să pună acest joc în pat înainte ca Rangerii să știe ce i-a lovit.

Totuși,capacitățile ofensive ale Rangersului sunt cele care îi afectează i. Au doar 2 jucători la 4 goluri, iar restul sunt cu mult în urmă.

Trebuie să caute să-și îmbunătățească jocul de legătură și să atace în general, dacă vor să iasă din această fază.

O poveste cu totul diferită pentru Buffalo și Jack Eichel, care au devenit al treilea jucător din istoria francizei care a înregistrat mai multe ieșiri de patru puncte în primele 10 jocuri ale sezonului, alăturându-se lui Pat LaFontaine și Gilbert Perreault.

The Rangers will want to prove everyone wrong and after the streak they’re on, we back them to fight it until the end. The lamp will be lit in the third.

Luați cea mai mare perioadă de punctaj în a treia.

Perioada de cel mai mare punctaj Pentru a fi a treia
3.20
Bodog

Eichel să continue de unde a rămas, Jack Eichel, marcator oricând (2,60)

Buffalo arată NHL despre ce sunt făcuți în acest sezon. Puteți urmări progresul lor prinClasamentul puterii NHL, astfel încât să fiți la curent cu progresul echipei și cu tot ce se întâmplă.

Nimeni nu i-a ajutat să progreseze mai mult în acest sezon decât bărbatul din ChelmsfordJack Eichel.

Tânărul de 22 de ani se află în prezent pe locul 8 în clasamentul jucătorilor NHL, cu unpuncte pe joc de 1,4, marcând 6 goluri și efectuând 8 pase decisive.|| |782

He put two away against the Sharks and clinched the game in OT, so he won’t be short of confidence. He’ll have been made aware of the current woes for the Rangers and will look to capitalise on them.

Banii deștepți spun că Jack Eichel marca oricând.

Jack Eichel Pentru a înscrie oricând
2,60
Spin Palace Sports

One for the home fans, Rangers to win (2.65)

Având în vedere luptele actuale pentruRangers, am simțit că ar fi fiți corect să oferiți un pariu pentru uncâștig de acasă. De asemenea,Alegerile gratuite NHL oferă un randament decent pentru aceasta, așa că merită o fluturare.

Rezultatele deoparte, nu ar fi un lovitură totală în întuneric. I-am văzut peRangers făcând câteva performanțe cuprinzătoare deja în acest sezon. Da, lucrurile au mers prost în ultima vreme, dar nu se poate datora capacității echipei.

În orice sport, partea de jos a mesei versus partea de sus a unei meciuri de masă este genul de confruntare pe care o doresc cei defavorizați. Oferă șansa de a reveni în top și, în general, fără aproape nicio așteptare de succes.

Înapoi acasă,luați Rangers să câștige la Madison Square Gardens.

New York Rangers Pentru a învinge Buffalo Sabres
2,65
10Bet