Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
October 13th Games: Can Colorado Avoid Losing to the Blackhawks?

Jocuri din 13 octombrie: Poate Colorado să evite pierderea în fața Blackhawks?

SezonulSezonul NHL tocmai a început a început și deja au fost câteva pucuri cu articulații aruncate în calea noastră. Unul mare s-a întâmplat marți seara când Nathan MacKinnon a fost testat pozitiv pentru COVID. Să facem niștepariuri oricum.

Sezonul NHL a început marți seara cu două jocuri. Programul de miercuri seara include încă cinci jocuri, inclusiv o mare surpriză care afectează jocul dintreColorado Avalanche și Chicago Blackhawks.

Selecții NHL pentru 13 octombrie 

Din nou cu cinci jocuri pe dosar,Alegeri NHL ne oferă câteva opțiuni suplimentare . Jocurile de la începutul sezonului pot produce adesea câteva supărări suplimentare pe parcurs. Uitați-vă la ce s-a întâmplat în Tampa Bay marți seară, când Pittsburgh Penguins au jucat un joc dur pe drumul spre victorie.

Aici, la România Sports Betting, ne-au atras atenția mai multe jocuri, dar unul iese în evidență. putin mai mult decat restul. Mai jos, vă prezentăm câteva dintre alegerile noastre preferateselecții pentru miercuri seara.

Pariuri NHL de miercuri seara -- Știrile și numerele neașteptate

Datorită acestei știri neașteptate, avem o imagine puțin mai clară a unorpariuri NHL de făcut miercuri seara. Una dintre cele mai mari povești este că Nathan MacKinnon de la Colorado Avalanche va fi plecat din cauza unui test COVID-19 pozitiv.

Dacă se combină asta cu un nou portar și că Colorado se confruntă cu Marc-Andre Fleury de la Chicago Blackhawks, există noi intrigi considerabile. Iată câtevanumerele timpurii din liniile monetare pentru miercuri seara.

Alegeri NHL pentru 13/10Sports Interaction10BetSpin Palace Sports
New York Rangers| ||6762.092,102,10
Washington Capitals1,761,76|| |6821.76
Winnipeg Jets1,661,661,66
Anaheim Ducks|| |6882.262,252,25
Chicago Blackhawks2,672,702,70
Colorado Avalanche1,501,461,46

Planul nostru de atac a fost să te apleci cu dezavantajul și apoi să dai înapoi cu un favorit acasă și unul pe drum. Pentru mai multeCote NHL, iată câteva.

Din nou, noaptea a fost atât de mult dimpotrivă încât nimeni nu știe ce se poate întâmpla în numărul nopții Două. De aceea pemiercuri seara, ideea este să mai asumăm câteva riscuri cu NHL.

Cea mai bună alegere a jocului NHL -- Chicago Blackhawks peste Colorado Avalanche

Alegerea noastră de topAlegerea de top NHL lovește cât timp există valoare.Chicago Blackhawks sunt o echipă destul de distractivă, cu un portar excelent în Marc-Andre Fleury. Acum, Colorado Avalanche au un nou portar în Darcy Kuemper și nu are talentul lor din întreaga lume.

Chicago pare depășit, dar este departe de asta cu revenirea lui Jonathan Toews. De asemenea, Patrick Kane și Alex DeBrincat formează un duo al naibii. Blackhawks se ocupă de împingerea ritmului. Ei vor continua să renunțe la șanse, ceea ce îi face unpariu riscant miercuri seara. Ei pot renunța la peste 35 de lovituri chiar dacă MacKinnon nu joacă pentru Colorado. Apărarea lor tinde adesea să sângereze șansele de gol.

Pentru asta este Marc-Andre Fleury. El este ultima linie de apărare care poate zădărnici în mod regulat o ofensă dominantă și o apărare căreia îi place să joace ofensiva. Colorado a fost una dintre cele mai zgârcite echipe anul trecut în ceea ce privește șuturile permise pe meci (25,6). Chicago a permis aproape cel mai mult la aproape 35 per concurs în a doua jumătate.

Într-un joc de contraste, Chicago are ofensa de a împinge Colorado și chiar de a câștiga definitiv miercuri seara. Un concurs cu scoruri mari este în avantajul Blackhawks.

Selecția noastră de top este să-i luăm pe Chicago Blackhawks pentru a-l învinge pe Colorado Avalanche.

Chicago Blackhawks Pentru a învinge Colorado Avalanche
2,70
Spin Palace Sports

Să aruncăm o privire la unele altejocuri NHL.

Washington Capitals peste New York Rangers

Un meci de rivalitate în Divizia Metropolitană pare normal pentru prima săptămână în NHL întreWashington Capitals și New York Rangers. Cu toate acestea, având în vedere ceea ce s-a întâmplat cu Tom Wilson și Rangers, a împins această rivalitate la un alt nivel. Wilson a intrat atât de rău în capul lui New York, încât Rangers și-au concediat directorul general și președintele de operațiuni împreună cu antrenorul lor. Au adus jucători precum Ryan Reaves și l-au schimbat pe Pavel Buchnevich la St. Louis Blues.

New York crede împreună cu Gerard Gallant că au o echipă mai rea, care este încă o amenințare ofensivă. Deși acest lucru poate fi adevărat, Washington și Wilson par să dețină controlul. New York-ul ar putea avea mai multă putere de foc. Washingtonul nu-l va avea pe Nicklas Backstrom pe măsură ce își revine după o intervenție chirurgicală la șold. Alex Ovechkin este și el discutabil. Ovechkin s-a antrenat marți și acest lucru este încurajator pentruWashington Capitals.

Aceste jocuri sunt adesea apropiate și fizice. Acesta este motivul pentru care orice șansă pe care o joacă Ovechkin înclină și mai mult favoarea acestui pariu către Capitale. Washingtonul are aici aproape o linie de bani egală de 1,76.

Cu aceste cote, alegerea pe aceasta esteWashington Capitals care îi învinge pe New York Rangers.

Winnipeg Jets A O alegere puțin mai ușoară în seara de miercuri

The Winnipeg Jets probabil că sunt oarecum fericiți să fie în Divizia Centrală anul acesta. Cu toate acestea, s-ar putea să fie mai fericiți să se confrunte miercuri seara cu o echipă Anaheim Ducks în reconstrucție. Winnipeg are unul dintre cei mai buni portari din ligă în Connor Hellebuyck. Deși Mark Scheifele este încă suspendat pentru lovitura sa de post-sezon pe Jake Evans, Winnipeg are o cantitate considerabilă de ofensă și profunzime.

Cu Blake Wheeler, Neal Pionk, Nik Ehlers și o multitudine de amenințări ofensive, Anaheim Ducks și John Gibson ar putea avea o noapte grea. Anaheim a marcat anul trecut 126 de goluri în 56 de meciuri în ligă. Nici ofensiva lor nu s-a îmbunătățit în extrasezon. Marja lor de eroare este cea mai mică dintre toate echipele din NHL.

Cea mai mare problemă a Anaheim este că veteranii lor nu contribuie tocmai ofensiv împotriva unei echipe rapide care poate depăși cu ușurință majoritatea liniilor lor. Se estimează că Winnipeg va înscrie 3,19 goluri miercuri. Având în vedere că Anaheim a permis mai mult de trei goluri într-un concurs anul trecut, nimeni nu ar trebui să fie surprins.

Winnipeg, chiar și fără Scheifele are mai multă ofensă.Alegerea noastră este să luăm Winnipeg Jets la 1.66.

Winnipeg Jets Pentru a învinge Anaheim Ducks
1.66
10Bet

Pari sportive caSpin Palace Sports au câteva numere grozave NHL pentru a deschide sezonul NHL.

    View All Sports Betting Sites