Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Free NHL Picks For December 20th, 2021

Alegeri NHL gratuite pentru 20 decembrie 2021

Doamnelor și domnilor, este luni. Odată cu noile protocoale COVID, programul a fost redus semnificativ. Vă prezentămAlegeri NHL gratuite pentru 20 decembrie 2021.

Timpul numerelor pentru jocurile din 20 decembrie

Speranța este că acesteagames nu sunt de asemenea anulate. Accentul nostru este pedouă concursuri pentru luni, 20 decembrie. Deci,cotele apropiate de pariuri NHL au o senzație clar egală în această primă noapte a săptămânii. Cu numere ca acestea, este sigur să spunem că cei care fac cote se așteaptă ca concursurile să fie în limitele unui obiectiv.

Lucrurile s-au schimbat dramatic, deoarece toate tabelele sunt scurte în această săptămână. Există acum onoapte suplimentară liberă miercuri care a fost cel puțin neașteptată. Acesta este cum arată programul până acum.

  • Luni seara -- 2 jocuri
  • Marți seara -- 4 jocuri
  • Miercuri seara -- 0 jocuri
  • Joi seara -- 6 jocuri

Acum, să aruncăm o privire la tabelul de luni de aici. Niciun joc nu se așteaptă să fie plictisitor.

Cote NHL 20 decembrieBetwaySports InteractionPowerPlay
Jachete Columbus Blue1,861,891,85
Buffalo Sabres1,951,931,90
Minnesota Wild1,951.961,90
Dallas Stars1,861,861,85

Moneyline: Columbus Blue Jackets versus Buffalo Sabres

Această seară de luni a pierdut o mare parte din zgomot, dar cu toate acestea, acestea sunt cele mai probabile jocuri să nu fie amânate.Columbus Blue Jackets încearcă să rămână aproape de cursa playoff-ului, în timp ceBuffalo Sabres încearcă să se apropie de . 500. Ambele echipe se luptă puternic, fiecare a câștigat doar de două ori în ultimele zece jocuri.

Mai întâi, să trecem peste câteva dintre rapoartele de accidentare și COVID. Rețineți că acestea se pot schimba oricând luni. Verificați întotdeauna rețelele de socializare des cu această scurtă listă.

Dustin Tokarski este singurul jucător actual al Sabres sub protocolul COVID. Există oo grămadă de accidentări inclusiv Craig Anderson, Robert Hagg, Will Butcher, Anders Bjork și Casey Mittelstadt printre jucătorii de seamă. În ceea ce privește Columb, bolile enumerate sunt Adam Boqvist, Nathan Gerbe și Patrik Laine. De asemenea, Boone Jenner, Jack Roslovic și Gabriel Carlsson au toțitestați pozitiv pentru COVID.

Orice alte teste pozitive vor pune în pericol jocul fără nicio îndoială. În prezent, Buffalo și Don Granato par să aibă câteva planuri în vigoare, dar se așteaptă să zboare la Columbus după meciul de luni. Da, aceste două echipe joacă din nou la Columbus, joi seară. Cu ambele echipe atât de egale, nu este o surpriză că sunt acesteachiar pe linia monetară.

Columbus and Buffalo Free Pick

Așteptarea unui joc strâns întreColumbus și Buffalo face acest lucrufree pick o provocare intrigantă. Cu Buffalo având un portar puțin mai stabil, acest lucru ar putea plăti pentru Sabres.Ukko-Pekka Luukkonen a fost excelent pe net cu un record de 2-2-1 în cinci starturi. În general, portarul finlandez are o medie de 1,96 de goluri contra și un procentaj de salvare de .939.

Columbus, pe de altă parte, are probleme cu rănile și protocolul COVID. Portarul a fost o luptă împreună cu apărarea în ultima vreme. Elvis Merzlikins a marcat 12 goluri în ultimele sale trei starturi, în timp ce el și Columbus continuă să stropească pe drum.

Buffalo este puțin mai obișnuit să joace cu o multitudine de accidentări. Într-un concurs așteptat cu scoruri mai mici, Buffalo este alegerea noastră pentru a câștiga pe linia monetară luni seară.

Buffalo Sabres Pentru a învinge Columbus Blue Jackets
1,95
Betway

Linie monetară: Minnesota Wild versus Dallas Stars

Pala de noapte a acestei scurte liste prezintăMinnesota Wild versus Dallas Stars. Tema zilei de luni seara este echipele care se luptă și din nou atât Minnesota, cât și Dallas se potrivesc cu această carte. Wild au fost una dintre cele mai tari echipe, dar acum au pierdut trei meciuri la rând. Apoi, sunt Stelele. Ei au pierdut cinci meciuri consecutive înainte de a învinge Chicago în prelungiri în weekend.

Cam Talbot proiectează să-l înfrunte pe Braden Holtby. Au existat câteva zgomote pe care le putea începe Jake Oettinger. Cu toate acestea, Rick Bowness a menționat că îl dorea pe Holtby în această oală sub presiune a unui concurs. Dallas Stars sunt10-3-1 acasă și au un avantaj solid de linie monetară evident. Acum, Minnesota are 9-6-1 pe drum. Nu sunt slăbiți departe de casă. Cu toate acestea, ofensiva lor scade cu mai mult de o jumătate de gol pe meci.

Dallas a reușit doar 75 de goluri în sezonul ofensiv, în timp ce Minnesota are 108. Aceasta este partea cheie a acestui joc. Cum stăpânesc Stelele puterea de foc a Minnesota, în timp ce își distrug pe a lor pentru a obține o victorie? Este o întrebare excelentă. Ce a învățatDallas la prima lor întâlnire? Au încercat să egaleze ritmul și s-au făcut cu 7-2 în Minnesota.

Dallas trebuie să-și folosească primele șase și să apese destul de des. Trebuie să facă Minnesota să gândească și să-i mențină sinceri. A te plictisi tot timpul nu funcționează împotriva unei echipe echilibrate. Joe Pavelski, Roope Hintz și Jason Robertson trebuie să lovească devreme sau să stabilească ritmul. Această linie nu a fost prezentă în primul meci. Minnesota s-a confruntat cu niște linii grozave, dar acesta are puțin din toate.

Minnesota și Dallas Free Pick

Ca parte aalegerile sportive gratuite din acest an| ||769, an old battle between two "green" teams was a good way to end the night. Simply, Dallas is just a better team at home and it shows. They mostly look like the team many thinks can be a darkhorse shot to make a deep playoff run. Minnesota is in the teeth of a losing streak that may take a bit longer to get out of. Dallas was on both sides of that in just the last half dozen games. 

Luați Dallas Stars și linia monetară într-o aventură foarte apropiată asupra Minnesota Wild.

Dallas Stars Pentru a învinge Minnesota Wild
1.86
Sports Interaction

Nu uitați, există alte sporturi și altele pe care să pariați și câtevasite-uri grozave pentru pariuri NFL on Monday and Tuesday night games this week.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive