Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Free NHL Betting Picks For Friday

Pariuri NHL gratuite pentru vineri

Există patru pariuri pe care le iubim absolut pentru lista de cinci meciuri de vineri în NHL și nu le ținem noi insine. Citiți acest lucru pentru a obținepariuri NHL gratuite pentru vineride la noi la voi!

Caserii de pariuri din România ,cum ar fi | ||645Bodog, nu trece cu vedereaCote de pariuri NHL — nu într-o țară atât de turbată pentru sportul de gheață hochei. Valoarea pariurilor este greu de găsit, cu toate acestea, este departe de a fi imposibil de obținut. Iată cotele actuale de pariere disponibile pe parcursul nopții:

Bet99Linie monetarăTotal gol
Chicago Blackhawks2,40Over 6
Winnipeg Jets1,58Sub 6
New York Rangers2,28|| |665Over 6
Edmonton Oilers1,63Sub 6
Arizona Coyotes2,33Peste 5,5
Anaheim Ducks1,60Sub 5,5
Nashville Predators2.00Peste 5,5
Vancouver Canucks1,81Sub 5,5
New Jersey Devils2,05Peste 5,5
Los Angeles Kings1,78Sub 5,5

Ca oricare pariuri? Sau esti indecis? Ei bine, iată sfaturile noastre gratuite de pariuri pentru a vă ajuta să vă ghidați. Îndepărtează-ne alegerile, înclină-le, nu are nicio diferență, dar iată ce pariuri ne primesc banii înainte de vineri seara:

Against The Spread: Chicago Blackhawks la Winnipeg Jets

Noi nu Nu vă sfătuiesc să pariați în mod regulat cu spread-uri NHL din cauza câte jocuri se termină în jocuri cu un scor. Cu toate acestea, atunci când se prezintă oportunitatea „potrivită”, trebuie să loviți cu forță, ceea ce este exact cazul aici.

Uite, Chicago este într-o tulburare pură. O acuzație de agresiune sexuală a unui fost potențial a afectat complet sezonul în doar trei săptămâni. Mai mulți directori de la front office au demisionat deja și jucătorii pur și simplu nu se joacă cu focul - în ciuda unui număr de semnături neplăcute în extrasezon.Blackhawks au al doilea cel mai prost record din ligă la 1-8-2 și nu ne putem imagina că lucrurile se vor întoarce prea curând.

Au o confruntare grea pe drum cu o echipă Jets, care este la fel de consistentă pe cât vine. Au făcut postsezonul patru sezoane la rând și, până acum, par că se îndreaptă spre cinci. Winnipeg are 5-2-2 și are tot talentul necesar pentru a sufla Chicago pe gheața de acasă, ceea ce prezicem că se va întâmpla.

Winnipeg Pentru a acoperi răspândirea față de Chicago
2,45
Bet99

Împotriva răspândirii: Arizona Coyotes la Anaheim Ducks

Cumva, Coioții le pare și mai rău decât Blackhawk după trei săptămâni. Echipa încă nu a intrat în coloana victoriilor cu scorul de 0-9-1. După cum v-ați imagina, totul este o problemă pentru Arizona.Coioții sunt ultimii atât la punctaj (1,3 pe joc) cât și la goluri permise (4,10). Nu este surprinzător, diferența de goluri față de adversari este de -29 — nu o greșeală de tipar!

Lucrurile sunt atât de rău în Arizona încât începem să credem că este echipa „de stingere supremă”, cum ar fi, dacă pariezi împotriva lor în mod obișnuit, vei face o UCIARE pe an! Vom testa acea ipoteză vineri și vom miza pe spread-ul Anaheim.

Și dacă există un pariu pentru a lovi cu ciocanul cu bani, acesta este acesta. Vedeți, nu numai că Coyoții nu câștigă, dar sunt rareori competitivi. Doar două dintre cele nouă înfrângeri din timpul sezonului au venit cu un singur gol. Pentru noi, asta înseamnă că Rațele ar trebui să aibă mici probleme în acoperirea răspândirii în timp ce sunt acasă.

Anaheim Pentru a acoperi spread-ul față de Arizona
2,57
Bet99

Linie monetară: New York Rangers (2.28) la Edmonton Oilers (1.63)

Începe să se simtă că Oilers sunt amenințări legitime de la Cupa Stanley – ceea ce spune multe despre o franciză care a avansat în runda a doua a postsezonului o singură dată în ultimii 15 ani. Casele de pariuri par să fie și ei de acord, deoarece cotele viitoare ale lui Edmonton au crescut la +1200 după un început de sezon uluitor cu 8-1.

Atacul a fost catalizatorul echipei. Oilers au o medie de 4,2 puncte pe meci, care este cea mai mare din întreaga ligă. Individual,Leon Draisaitl și Connor McDavid sunt numărul 1 și, respectiv, numărul 2, la punctele marcate. Au ținut pasul cu sezonul trecut când au terminat pe aceleași locuri (doar invers, cu McDavid la unul urmat de Draisaitl).

The Rangers, care au 6-2 în sine, este o adevărată confruntare „arată-mi” pentru Edmonton. Cu toate acestea, ne place încrederea cu care echipa gazdă joacă în prezent și care merită un pariu pe linie de bani pe ei!

Edmonton Pentru a învinge New York
1,63| ||784
Bodog

Linie monetară: Nashville Predators (2,00) la Vancouver Canucks (1,81)

Dacă Flip Forsberg ar fi fost potrivit pentru Predators, am fi probabil că i-ai ales pentru a câștiga. Cu toate acestea, el nu se datorează unei accidentări la partea superioară a corpului care l-a desemnat săptămânal. Absența lui Forsberg subțiază foarte mult o listă deja proastă din Nashville și, cel puțin devreme, simțim că le va lipsi profund lateralul (un semn că vor veni cu agenția liberă a lui Forsberg în așteptarea în această vară).

Vancouver este nostru. alegerea finală a nopții. Și da, știmtoate cele patru alegeri ale noastre de pariuri sunt pe echipele gazdă, dar ne plac meciurile indiferent. A fi acasă este doar o „cireașă de pe tort.”

Canucks Pentru a învinge Vancouver
1,81
Bodog

How To Bet NHL In 2021?

Pentru a fi la zi Cote de pariuri NHL — indiferent de ora sau zi — vizitați una dintre casele de pariuri din România enumerate mai jos. Fiecare dintre aceste site-uri de pariuri oferă o mulțime de pariuri pe hochei și, de asemenea, la prețuri prietenoase pentru pariori.

Pe lângă asta, aceste case de pariuri au șibonusuri promoționale disponibile pentru jucători. Dacă sunteți începător, bonusurile de înscriere vă pot aducesute de dolari în joc gratuit de la început. Tabelul de mai jos conține detalii despre ofertele curente disponibile.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive