Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best NHL Betting Picks For November 16, 2021

Cele mai bune alegeri pentru pariuri NHL pentru 16 noiembrie 2021

Pariori de hochei, pregătiți-vă pentru o noapte plină în NHL cu 11 jocuri diferite pe calendar! Dar hei, nu toți merită un pariu de la tine. Nu, nu, citește asta pentru a obține absolutcele mai bune alegeri de pariuri NHL pentru 16 noiembrie 2021 — totul gratuit pentru tine!

Linie monetară: Calgary Flames la Philadelphia Flyers

Să începem cu unul dintre cele mai „arunci” jocuri ale nopții.cele mai bune site-uri de pariuri NHL din România au fixatlinia monetară dintre Calgary-Philadelphia aproape moartă:

EchipăSports InteractionBodog
Calgary Flames1,801,80
Philadelphia Flyers2,042,04

A fost cu doar două săptămâni în urmă când aceste două echipe s-au întâlnit pentru prima dată într-o afacere complet neregulată. Acasă,Flacările i-au eliminat pe Flyers cu 4-0 în spatele unui joc de 20 de salvari de la portarul Jacob Markstrom. Această performanță, plus multe altele înainte și după, l-au ajutat pe Markstrom să înregistreze al doilea cel mai bun gol împotriva mediei (1,81) din ligă.

Dar desigur, Calgary nu a arătat nici pe departe la fel de clar de la acea întâlnire. A fost pe o serie de trei înfrângeri până la ultimul meci, când au exclus Ottawa. Cu această a doua întâlnire în Philadelphia, ne așteptăm ca Flyers să joace mult mai bine în revanșă. Pronosticul nostru este că Flyers va câștiga într-un joc cu un scor.

Calgary Pentru a învinge Philadelphia
1,80
Sports Interaction

Peste/Sub 6 Goluri: Edmonton Oilers la Winnipeg Jets

RezultatSports InteractionBodog
Peste 6 goluri1,871,87
Sub 6 goluri| ||7051.951,95

Dacă Oilers joacă – indiferent cine este – aproape că poți garanta că over/under-ul va fi stabilit la șase goluri|| |710. That's once again the case when they visit Winnipeg, a team that shockingly swept them in the first round of last season's playoffs.

Sentimentul nostru ne spune că Edmonton va fi motivat în mod special să îndrepte greșeala de anul trecut și cu infracțiunea sa cu cel mai mare punctaj, cu siguranță este capabilă de asta.The Oilers au lovit, de asemenea, peste în cinci din ultimele șapte jocuri. Dar, în același timp, simțim că Winnipeg nu se va clinti. Cu un record de 8-3-3 până acum, ei au demonstrat până acum că succesul de anul trecut nu a fost un fulger.

Acest meci are sentimentul unui joc de playoff și, în acest scenariu, golurile vor fi mai greu de găsit. Este riscant cu Oilers, dar luăm sub-ul în această confruntare răzbunătoare.

sub 6 goluri marcate în meciul Edmonton vs. Winnipeg
1,95
Sports Interaction

Împotriva The Spread: Arizona Coyotes la St. Louis Blues

EchipăBet99Bodog
Arizona Coyotes+1,5 (2,00)+1,5 (2,00) )
Sf. Louis Blues-1.5 (1.77)-1.5 (1.77)

De obicei, cu sfaturile noastre de pariuri, preferăm să rămânem la liniile monetare și peste/sub. Daroricand joacă Coioții, linia contra-întindere salivează pentru că această echipă este rea, poate rea din toate timpurile. Serios, așa cum merg lucrurile acum, Arizona ar putea ajunge să fie una dintre cele mai proaste echipe NHL vreodată.

În acest moment, Coyotes au 1-13-1. În acest ritm,sunt pe cale să termine la 6-70-6 — ceea ce ar fi mai slab decât cea mai proastă echipă actuală din toate timpurile, Washington Capitals din 1975 care a postat nota 8-67-5. Și nu este doar faptul că Arizona pierde, ci este faptul că sunt necompetitive. Au fost depășiți cu 60-23 până acum.

Da, îi luăm pe albaștri să-i acopere și să-i eliminăm pe Coioți.În cele 13 înfrângeri ale Arizona, doar trei au venit la un gol. Mergem din nou pe această tendință marți.

Sf. Louis pentru a acoperi răspândirea față de Arizona
1,77
Bet99

Linie monetară: Carolina Hurricanes la Las Vegas Golden Knights|| |795

TeamBet99Bodog
Carolina Hurricanes1,721,72
Las Vegas Golden Knights2,302,30

După un început de sezon cu 11-2, Carolina și-a îmbunătățitcota de a câștiga Cupa Stanley 2022 drastic. În același timp, începutul cu 6-4 din Las Vegas nu s-a ridicat la nivelul aspirațiilor de campionat stabilite în presezon.Ambele situații au creat o oportunitate solidă de linie monetară atunci când Cavalerii de Aur găzduiesc Uraganele.

Deși am spus că Cavalerii de Aur au fost în sus și în jos, în prezent sunt în sus datorită unei case de șase jocuri. În primele trei ieșiri pe gheața lor de acasă, Las Vegas a numărat 14 goluri și a câștigat fiecare concurs.Noi simțim că impulsul este puternic în favoarea Cavalerului de Aur în al patrulea joc al acestui homestand, așa că da, îi alegem pentru a deranja cea mai bună echipă a NHL din punct de vedere al recordurilor.

Las Vegas pentru a o învinge pe Carolina
2,30
Bet99

Cum să pariezi pe NHL| ||841

Want more NHL odds and bets? Try visiting one of the România bookmakers listed below. They'll have you covered from now until the Stanley Cup Finals in June with every hockey bet under the sun — moneylines, goal totals, props, and pariuri pe termen lung .

Mai bine, alăturați-vă chiar acum uneia dintre aceste case de pariuri și putețiobține un bonus de înscriere în valoare de sute de dolari în jocul gratuit. Tabelul de mai jos conține detalii despre ce site oferă în prezent ce pariorilor începători. Selectează oferta care ți se potrivește cel mai bine, apoi apasă butonul „joacă acum” pentru a-ți răscumpăra recompensa!

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive