Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NHL Picks October 18th - Auston Matthews Returns

Alegeri NHL 18 octombrie - Se întoarce Auston Matthews

Toți prietenii mei zbuciumați sunt aici pentruHochei luni seara? Asta e corect. Sunt patru jocuri în total, pe măsură ce mai intrăm în câtevaAlegeri NHL pe măsură ce frigul de toamnă continuă.

În mod normal, luni seara, o listă de patru jocuri. în a doua săptămână asezonul NHL nu ar însemna mare lucru. Cu toate acestea, cândAuston Matthews se întoarce, aceasta este o altă poveste.

Pieții NHL gravitează în mod natural cătreToronto Maple Leafs în bine și în rău. Uită-te la cât de polarizant este Toronto. Ei nu au făcut o serie de playoff profundă din 1993, dar sunt unul dintre favoriții de top când vine vorba deStanley Cup Odds. Ciudat nu?

Acum, Auston Matthews se înfruntă cuNew York Rangers nu este singurul joc din oraș. Seattle Kraken își continuă călătoria pe Coasta de Est pentru a-i înfrunta pe Philadelphia Flyers. În cele din urmă, ne uităm spre vest, spre Arizona, în timp ce Coyotes găzduiește St. Louis Blues.

Luni seara se concentrează pe linia monetară și oferă câteva pepite din numere și, firește, acelea alegeri.

Selecții de hochei de luni seara: ora mesei cu cifre

Joacă cucifre și mese pare distractiv, dar chiar este o provocare pe aceastaLuni seara. De ce? Oricând un jucător vedetă debutează în sezon este o afacere semnificativă. Luați în considerare alergarea pe care Auston Matthews a început-o anul trecut. A marcat 18 goluri după primele 20 de meciuri. Adică 0,9 goluri pe meci. Când o echipă precum Toronto poate obține un astfel de impuls, sau chiar aproape, acesta este un punct de cotitură.

Acum, pe măsură ce acestsezonul NHL prinde formă, favoritele nu sunt niciodată 100%. Priviți cum s-au prăbușit Philadelphia Flyers devreme împotriva Vancouver Canucks sau chiar în weekend, când St. Louis Blues au marcat de cinci ori în Colorado împotriva lui Avalanche. Orice se poate întâmpla în octombrie. NHL alege să arunce o privire la trei jocuri în total. Să verificăm acelenumerele de pariuri.

Cote NHL pentru 18 octombrieSports Interaction10BetSpin Palace Sports
New York Rangers2,572,602,60
Toronto Maple Leafs1,531,521,52
Seattle Kraken2,132,152,15
Philadelphia Flyers1,741,711,71
Sf. Louis Blues1,591,571,58
Arizona Coyotes2,422,402,45

ToateCote NHL sunt aici, inclusiv câteva elemente de recuzită și posibilități. Acum, vă prezentăm câtevaSelecții de luni seara.

Prima alegere de luni seara - Auston Matthews, Toronto Maple Leafs Câștigă

The Toronto Maple Leafs își revin steaualuni seara caAuston Matthews| ||724 returns to face the New York Rangers. Like we mentioned above, Matthews got off to an incredible start which helped buoy the Toronto team into the playoffs last season. 

Așadar, de ce să ia Toronto peste New York Rangers în seara asta? Există câteva motive. În primul rând, Toronto a început să se îndrepte, ilustrat într-o victorie cu 3-1 în fața Ottawa Senators sâmbătă seara. Acum, Maple Leafs a înregistrat o medie de peste trei goluri pe meci anul trecut. În acest an, la începutul anului, Maple Leafs înregistrează în medie doar 2,33 goluri per concurs fără Matthews.

Acea dinamică ofensivă sporește totul, inclusiv abilitatea Torontoului de a „juca la vale”. Cât de valoros este Matthews? El a marcat 41 de goluri în 52 de meciuri anul trecut. Douăsprezece dintre aceste goluri au fost goluri câștigătoare (34% din cele 35 de victorii ale acestora). Când un jucător reprezintă 35% din totalul infracțiunii, acest lucru nu poate fi ignorat.

Din nou, Matthews permite jocului de putere să înflorească. Acesta este, de obicei, un top-5 pentru unitatea de top-10 în timpul sezonului regulat. Acest lucru îi va îndrepta pe unii parori către echipa din Toronto, de exemplu. Cu toate acestea, accentul nostru este din nou pelinea monetară.

Cu New York Rangers venind în oraș, ei reprezintă probabil cea mai prolifică ofensă cu care Toronto s-a confruntat. tot sezonul. Artemi Panarin este un potențial jucător de 100 de puncte, iar Mika Zibanejad poate înscrie peste 40 de goluri. Chiar și cu răni și COVID, New York poate fi o amenințare în orice noapte.

Toronto este mai mult decât Auston Matthews

Jack Campbell a avut un alt început excelent. PortarulToronto Maple Leaf a marcat doar două goluri la 63 de șuturi în trei apariții (două starturi). Cei mai mulți uită că Maple Leafs poartă o apărare de top zece și un portar pentru a merge împreună cu o ofensă puternică.

Combină asta cu William Nylander, care a contribuit la realizarea a cinci dintre cele șapte goluri ale lui Toronto în acest an, acesta este un motiv în plus pentru a te uita la Maple Leafs.

Toronto Maple Leafs| ||749 To beat the New York Rangers
1,58
Spin Palace Sports

Alegerea noastră este să luăm Toronto Maple Leafs peste New York Rangers luni seara.

Philadelphia Flyers peste Seattle Kraken

Acesta va fi cel mai strâns meci al nopții, deoarecePhiladelphia Flyers îi va distra pe || |775Seattle Kraken. Flyers a avut un început dur în weekend, deoarece au pierdut cu 5-4 într-un schimb de focuri în fața Vancouver Canucks. Carter Hart a început ca o epavă de tren, dând patru goluri la 13 lovituri. Apoi, el a oprit 26 de lovituri consecutive, a transportat Flyers într-un schimb de focuri, apoi a pierdut într-un schimb de focuri.

Philadelphia se confruntă cu fostul antrenor în David Hakstol. Dacă aceasta nu este suficientă motivație, nimeni nu poate ști ce este. Seattle are 1-1-1 pe sezon și permite trei goluri pe meci. Au demonstrat o capacitate de a juca ceva defensiv și de a marca goluri la timp. Acest lucru se rezumă la apărarea echipei și la portar pentru Flyers. Dacă Carter Hart poate juca puțin mai consecvent, atunci Philadelphia ar trebui să prevaleze.

Luați Philadelphia Flyers îngust peste Seattle Kraken.

O alegere finală pentru 18 octombrie

Meciul final de luni seara se uită la Arizona Coyotes acasă împotriva St. Louis Blues. Acesta pare a fi un risc destul de mare. St. Louis a învins Colorado în Colorado. Cu toate acestea, Avalanșa a fost fără Nathan MacKinnon și alți câțiva jucători.

Aruncă rătăcirea în mâinile Columbus Blue Jackets. Dacă Arizona poate strânge trei goluri, ar putea câștiga. St. Louis dezamăgesc?

Credem că fac, deoarece Arizona este alegerea noastră finală pentru a-i învinge pe St. Louis Blues.

Suscasete sportive precum Spin Palace Sports au mai multe numere grozave la care să arunci o privire.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive