Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Arizona Coyotes @ Washington Capitals

Alegeri și predicții gratuite NHL: Arizona Coyotes @ Washington Capitals

Avem un concurs Interconference pentru pucurile noastre de luni seara, în calitate de coioții care se luptăArizona Coyotes| ||645 face an in-form Washington Capitals.

Thecasa will be seeking a a șaptea victorie consecutivă, în timp ce au înregistrat trei înfrângeri în ultimele 3 după o scurtă perioadă de formă spre sfârșitul lunii octombrie.

Pot Coioții să provoace o supărare la Arena Capital One?

Arizona Coyotes (2,50) vs Washington Capitals (1,50)

Capitalele sunt pe rol în acest moment, ceea ce i-a plasat pe locul al treilea înClasamentul puterii NHL, marchează liber și au o rotație solidă a portarului.

Braden Holtby has been solid in-between the pipes for the Capitale, realizând 30 de salvari în victoria cu 5-2 asupra Cavalerilor de Aur, punându-i la 12-3-2 pentru sezon. Capitalele au trecut cu 34-32 la șuturi pe poartă.

The Coyotes sunt pe9-6-2 direct| ||689. They dropped their third straight game as they fell at home to Minnesota on Saturday night. The Coyotes are 20th in the league for goals, averaging 2.72 goals per contest.

În timp ce Capitals sunt pe locul 4 în liga la goluri, marcând 4,06 goluri pe meci în această campanie. Puterea lor de foc ofensivă va fi probabil prea mare pentru vizitatori în această seară.

Luați Washing Capitals pentru a câștiga.

Washington Capitals Pentru a învinge Arizona Coyotes| ||705
1.50
PowerPlay

Selectare Parlay: Washington Capitaluri de câștigat și peste 5,5 (3,23)

Tabelele de notareTabelele de notare a capitalelor suntconduse de rusulAlex Ovechkin, care are 13 goluri și 9 pase decisive pentru sezon. Dar există marcatori care contribuie în toată lista Capitals.

Washington au fost letale în atac și au reușit să înscrie30 de goluri în ultimele șase meciuri| ||738. If you look back at their wins this season, they’ve been consistent in putting up a decent score in almost every game.

Totul a fost despre Dvorak, Soderberg,Grabner și Garland , care este cel mai mare marcator pe 7, pentru Coyotes. Ei se bazează pe ei pentru cea mai mare parte a puterii lor de foc ofensive în acest sezon.

Luați Capitalele pentru a câștiga și jocul pentru a trece peste 5,5 în această seară.

Washington Capitals Pentru a câștiga și peste 5,5
3,23
888 Sport

Washington pentru a găsi net, marcator Tom Wilson oricând (2,75)

Am vrut să includem un jucătorAlege gratuită NHL pentru alegerile noastre de hochei de luni seara și am simțit că tinerii România merită acordul.

Născutul în TorontoTom Wilson sa bucurat de sezonul său până acum, înregistrând8 goluri și 7 pase decisive până acumpentru campania 2019/20.

În ultimul meci din Capitals împotriva lui Vegas Knights, el a marcat al optulea gol al sezonului, atingând o asistență de la Jakub Vrana în prima.

Modul în care joacă Capitals în acest moment, vor crea întotdeauna ocazii.

Ia-l pe Tom Wilson să marcheze oricând.

Tom Wilson Pentru a înscrie oricând
2,75
10Bet

Washington Capitals pentru a câștiga prima și prima perioadă de peste 1,5 (4,14)

Arizona aupierdut ultimele lor 3 jocuri pe respingere și vor avea lipsă de încredere, mai ales dacă se confruntă cu această listă de la Washington în forma în care se află chiar acum.

Atacul de zbor înalt al Capitals va ști ce pot face și va căuta să dea tonul jocului de la început. Așteptați-vă ca ei să iasă cu arme de foc și să pună presiune asupra unei echipe cu încredere.

Liderii Diviziei Metropolitane vor fi pregătiți pentru aceasta.

Ei || |843NHL betting odds au fost destul de bune la acest pariu și au meritat un pariu în ochii noștri.

Luați Capitals pentru a câștiga și prima perioadă pentru a trece peste 1,5.

Washington Capitals Pentru a câștiga prima perioadă și primul care trece peste 1,5
4,14
Bodog