Joacă acum
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Free Picks & Predictions: Arizona Coyotes @ Buffalo Sabres

Alegeri și predicții gratuite NHL: Arizona Coyotes @ Buffalo Sabres

Înainte de a rămâne blocați, trebuie să venim curați și să ne cerem scuze pentru dezastrul care a fost ultimul nostruNHL free picks pentru Sabes.

Deci, pentru meciul nostru de luni seara, mergem la Ice la KeyBank Center pentru o confruntare interconferinta intreArizona Coyotes and the Buffalo Sabres.

The Sabrele se vor simți bine în privința jocului, având || |654taken the points in 4 of the last 5 meetings between these two sides.

Pot Coioții să-și termine călătoria pe drum la mare?

Arizona Coyotes (2.00) vs Buffalo Sabres (1.83), luați Coyotes pe aceasta.

Buffalo s-au bucurat de câteva performanțe grozave acasă în acest sezon, iar rezultatele au arătat că ar putea fi o forță în ligă. Au un record de9-2-1 care intră în jocul 13.

Coioții au fost foarte buni în ofensiv și se vor dovedi a fi un potrivire dificilă. Ei au 2-1 pe drumul lor interconferință și vor căuta să termine cu o victorie în vestul New York-ului.

O victorie asupraCalgary Devils în ultimele lor mijloace, ei stau la6-3-1 de-a dreptul.

Confruntarea favorizează Sabres, deoarece au câștigat 4 dintre ultimele lor 5 întâlniri; inclusiv o victorie cu 3-1 acasă în cel mai recent meci din decembrie 2018. Va fi un concurs dur, cu multă lovitură puternică și joc ofensiv de calitate.

Pariurile NHLPariuri NHL cote îi favorizează pe Buffalo Sabres, totuși credem că Coioții sunt într-o formă bogată care îi va duce peste linie.

Luați Arizona Coyotes pentru a învinge Buffalo Sabres.| ||702

Arizona Coyotes Pentru a învinge Buffalo Sabres
2,00
PowerPlay

Unul pentru acasă, Buffalo Sabres pentru a câștiga și joc peste 4,5 (3,54)

Buffalo nu au lipsit de marcatori în acest sezon. The Sabres îi închid pe Red Wings în ultimul lor, cuMcCabe și Reinhart prinzând golurile.

The Sabres sunt bine stivuite în jucători ofensivi, deoparte. de la marcatorii meciului trecut mai au oameni ca Eichel, Olofsson, Skinner și Sheary.Echipele de acasă vor fi, de asemenea, încurajate cuy întoarcerea la antrenament a apărătorului cheie Brandon Montour.

În afară de o bătaie din mâna Rangers, ultimul Săptămâna, Sabres au stat în coloana victoriilor. Schimbul fluid și nemilosirea în fața porții a dus apoi la vârful Diviziei Atlantic.

Știm cu toții de ce sunt capabile ambele echipe și cu două echipe în formă care se confruntă într-un meci. astfel, este garantat un gol.

Luați Buffalo Sabres pentru a câștigaacasă și jocul va trece peste 4.5.

Buffalo Sabres| ||756 To win & over 4.5
3,54
Sports Interaction

Salvează acțiunea până la sfârșitul, perioada cu cel mai mare punctaj În a treia (3.30)

Ambele echipe vor fi bine odihnite și ar trebui să fie pe deplin pregătite pentru egalitate. Ne așteptăm la o afișare ofensivă din partea ambelor părți., cu portarii făcând diferența.

Linus Ullmark a înregistrat 41 de salvari în loviturile de departajare împotriva Red Wings. Deși probabil că se va retrage pentru veteranul din România Carter Hutton.

Noi simțim că acest joc este destinat să fie o afacere strâns luptată. Două formații cu recorduri grozave au câștigat avânt în ultimele jocuri. Poate începe cu multă acțiune sau se termină cu ea, dar oricum aceste părți nu se vor da înapoi.

Luați perioada cu cel mai mare punctaj În a treia.

Perioada cu cel mai mare punctaj. To be In the Third
3.30
10Bet

Coyotes aripa stângă la aprinde lampa, Nick Schmaltz, marcator oricând (4.00)

Schmaltz a marcat un gol și o asistență în victoria de vineri cu 5-3 împotriva diavolilor, care îl duce la 4 goluri și 7 pase decisive pentru sezonul.

După ce a văzut echipa sa căpătând o serie de 6 puncte consecutive de către Islanders, bărbatul din Wisconsin a făcut un pas și a livrat.

A avut o perioadă groaznică după ce a fost exclus din cauza unei accidentări majore la genunchi la începutul anului. Dar se pare că și-a găsit picioarele acum.

Au trecut aproximativ 8 ani de cândSchmaltz s-a conectat cu Dvorak în ligile de hochei pentru tineret, dar noi încep să vadă eficacitatea duo-ului dinamic la nivel NHL.

Așteptați-vă ca Nick Schmaltz să înscrie oricândîn timpul jocului.

Nick Schmaltz Pentru a înscrie oricând
4,00
Spin Palace Sports