Joacă acum
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021 Stanley Cup Exact Matchup: Avs vs Lightning Favored

2021 Pereche exactă în Cupa Stanley: Avs vs Lightning favorizat

Când vine vorba deAlegerile NHL|| |633, the Tampa Bay Lightning is still viewed as the cream of the crop. The oddsmakers appear fairly confident that the Lightning will be back in the final in 2021 to defend their Stanley Cup title. In a series of mijerii exacte la finala Cupei Stanley, Tampa este inclusă în primele două pariuri favorizate, precum și în patru dintre cele mai bune opt pariuri.

Care sunt cele două echipe care vor ajunge la finala Cupei Stanley?

La ce meci exact în finala Cupei Stanley din 2021În finala Cupei Stanley din 2021 în cadrul dvs.opțiunile NHL? Va fi Tampa Bay Lighting care se confruntă cu Avalanșa din Colorado, sau poate credeți că Lightning este destinat să-i înfrunte pe Vegas Golden Knights.

Both matchups are given statutul de co-favorit la ora 19.00, chiar înaintea cotelor de 21.00 oferite fie pentru Golden Knights, fie pentru Avalanche, care se confruntă cu Toronto. Maple Leafs.

MatchupBodog
Colorado vs Tampa Bay19.00
Vegas vs Tampa Bay19.00| ||677
Colorado vs Toronto21.00
Vegas vs Toronto21.00
Colorado vs Boston23.00
Vegas vs Boston23.00
Tampa Bay vs Toronto23.00
Tampa Bay vs. Boston23.00

Bodog are la robinet73 de variante diferite de posibilități finale ale Cupei Stanley în Pariul exact al meciului este oferit de site-ul de pariuri sportive online. Pariorii pot opta pentru o selecție de mijloc, cum ar fi Washington Capitals vs Montreal Canadiens la ora 76.00, din care ar putea juca posibilitatea intrigantă a unei confruntăriConnor McDavid-Sidney Crosby într-o confruntare Edmonton Oilers-Pittsburgh Penguins. În mod surprinzător, o întâlnire a acestor două superstaruri se numără printre cele mai lungi lovituri de pe tablă un 176.00.

 • Joacă online acum
  Bodog Review
  BONUS 400$
 • Noul format de playoff

  TheNHL sezonul regulat a fost ajustat pentru a funcționa în timpulpandemia de COVID-19, cu realiniere, doar joc intra-divizion și o campanie scurtată de 56 de jocuri.playoff-urile iau, de asemenea, un nou format pentru acest sezon unic.

  Teams will continua să joace în cadrul diviziilor lor în primele două runde până când rămân patru câștigători de divizie în picioare. Nu vor fi finale de conferință ca în sezoanele trecute. În schimb,patru echipe supraviețuitoare vor fi clasate cu 1-4 pe baza performanței din sezonul regulat. Prima cap de serie va juca cu echipa cap de serie a patra într-o serie de semifinale, cu doi și trei confruntându-se pentru celălalt loc în finala Cupei Stanley.

  Look For Value

  As revenirea la joc de anul trecutCompetiția de playoff al Cupei Stanley afișată, pariarea favoriților într-un format atât de unic nu este întotdeauna cea mai prudentă abordare. În timp ce majoritatea predicatorilor de hochei l-au însemnat pe Lightning ca finalist al Cupei, nici măcar cel mai optimist fan din Dallas Stars nu și-a făcut clubul să ajungă în seria finală înCote la Cupa Stanley.| ||746

  La fel,Parveniții Vancouver Canucks nu au fost considerați ca ajungând la Game 7 din runda a doua și nici în cazul în care New York Islanders au fost priviți ca o potențială echipă final four.

  With another unusual format in place this season, don't be afraid to expect the unexpected when it comes to your alegerile din playoff NHL. Este deja o certitudine că finala Cupei nu va fi o revanșă.Alinierea NHL a dus la introducerea Stelelor și a Fulgerului în Divizia Centrală.

  În mod istoric, Stelelearen Nu este un pariu bun pentru a reveni în finală. Din 1984, doar un finalist învins - Pinguinii din 2008-2009 - a revenit în finală în sezonul următor.

  Avalanșa nu va cădea

  Așa cum a fost cazul câștigării lui Lightning sezonul trecut,Avalanșa s-a dezvoltat în mod constant spre un titlu în ultimele câteva sezoane. Ei au făcut un pas mai departe în playoff în fiecare an și par gata să meargă până la capăt în 2021.

  Colorado center Nathan MacKinnon established in last year's playoffs that his name deserves to be menționat în aceeași suflare ca și câștigătorii Trofeului Hart McDavid și Crosby. Avs sunt adânci în atac și talentați în apărare. Conducerea a făcut o treabă bună de a construi profunzime și de a oferi echipei un amestec de jucători care au experimentat curse lungi la Cupa Stanley cu alte cluburi.

  Maple Leafs gata să facă credincioși din noi toți

  Atât de mult talent, atât de puțin succes în playoff. The Leafsnu au mai câștigat o serie de playoff din 2004. Cu toate acestea, cu oameni ca Auston Matthews, John Tavares, Mitch Marner și William Nylander, în cele din urmă trebuie să le vină timpul. Iar acel moment pare să fie acum.

   || |805

  Placed in the Divizia Nord a întregii Românii, Toronto nu își dă seama să se confrunte cu o echipă necruțătoare de control construită precum Boston, Washington sau Columbus, trei cluburi care au scos Toronto din postsezon în ultimii ani de playoff.

  The Leafs ar trebui să iasă din acea divizie. Atunci vor fio victorie de serie la distanță din destinul lor împotriva Avalanșei.

  Unde să pariezi pe NHL

  Există o serie de site-uri de pariuri sportive de topsite-uri online de pariuri sportive| ||817 that will provide bettors the chance to place a wager on the NHL. The best bet you can make is to shop around in advance and seek out the right deal before joining one of these sportsbooks. Check out Sports Interaction and Bet365 as examples.

  Ofertele bonus de înscriere care sunt în vigoare pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce vei primi o ofertă bună oriunde ai merge, de ce să nu faci cumpărături șigăsești cea mai potrivită pentru nevoile tale?

  Do you want a primul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal.Orice opțiune ai alege, ești deja un câștigător.

  Nu uita că jucătorii noi și clienții care revin sunt eligibili pentru bonusuri mai bune atunci cânddepunere folosind Bitcoin. De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

  Vezi mai jostop sportsbooks unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

   Vezi toate pariurile sportive Site-uri